Hiukset niskassa nutturalla

kauneus, muoti
2 kommenttia

Olen oppinut uuden arkisen kampauksen, semmoisen, joka onnistuu ilman mitään hiustenlaittotaitojakin! Helpoin se on tehdä edellisen päivän kiharoiden pohjalle, sillä silloin hiukset ovat sopivan karkeat ja asettuvat helpommin haluttuun malliin. Näissä ekoissa kuvissa tuulen tuivertama tukka ei ehkä ihan näytä siltä miltä se näyttää aamulla peilistä katsoessa, mutta kokonaisuus hahmottuu kuva kuvalta paremmin.

Samoissa kuvissa tietty myös päivän asu, mutta koska siinä ei ole oikeastaan mitää ihmeellistä, niin keskitytään hiuksiin tällä kertaa. Ja ehkä vähän tuohon laukkuun – ostin sen joskus lukiossa ja vaikka se ei ehkä olisi ostoslistalla enää, tykkään siitä kyllä. Väri on kiva ja sen sisälle mahtuu koko omaisuus kamerasta useampaan muistivihkoon, meikkeihin, juomapulloon, lompakkoon, hanskoihin, puhelimenlaturiin, ipadiin, eväisiin ja kaikkeen tilpehööriin. Melkoinen tilaihme siis. 

Hiukset rennosti keskijakauksella (joka on nykyisin mun lemppari, vaikka tuntui joskus tosi hurjalta) ja eilisen kiharat kiepautettu nutturalle niskaan. Jätän pari suortuvaa tuohon eteen ja kiharran niitä vähän ja kiepsautan nekin taakse. Pienellä vaivalla saa siis rennon, mutta tyylikkään kampauksen. Pitäisi opetella tekemään enemmän tämmöisiä yksinkertaisia kampauksia, tulee itselle niin paljon kivempi fiilis kun on jaksanut pikkuisen panostaa. Ehkä mun täytyy haastaa itseni toteuttamaan joku kampausviikko ens vuoden puolella, joka päivä uuden helpon kampauksen testaus! 

Lisää luettavaa

Yli neljä vuotta ostamatta pikamuotia

Talvi-ihon hoito ja hemmottelu luonnonkosmetiikalla

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Uuuu kampaus näyttää tosi kivalta!!! :* Täällä päässä ootellaan, että hiukset kasvais sen pitusiks, et ne sais ees kiinni.

    1. Hihii noniin, sit tääkin alkaa aika nopee onnistua! Pinnejä vaan peliin!