Keskustassa

/// muotiTags:

Viittaan toistuvasti puheissani kuluneeseen syksyyn kun pitäisi puhua tästä talvesta. Ei vaan hetki sitten ihan hirveästi näyttänyt tai tuntunut talvelta, kun ulkona saattoi ottaa asukuvat ilman talvitakkia. Ehkä nyt sitten ehtii kyllästymiseen asti palella parkatakissa, koska saatiinhan me se talvi vihdoin. Eniveis, kivaa kun on välillä asukuvaa ilman talvitakkia ja kaikkia ulkovaatteita: 

 leggings – Only / linen (my favourite material) shirt – Lindex /
fluffy cardigan – Vero Moda (gifted) /
 shoes – Vagabond /
leather bag – &Other Stories /

Hohoo, noilla legginsseillä on aika hauska tarina… :-D Ne on Maj:n, mutta olivat kuulemma inasen kireät joten minä ostin ne edullisesti pois kuljeksimasta. Nettitilailun huono puoli on se, että kokoa on välillä vaikea arvioida – niin kuin tässäkin keississä oli käynyt. Mutta sainpahan uudet housut, hohoo. Nämä kuvat on otettu hetki ennen joulua, vikoja joulujuttuja ja muita bisneksiä keskustassa hoitamassa ollessa. 

2 kommenttia

 1. Avatar Jenna /// 29/12/2014 / 23:09:08

  onpa ihana asu ja ihana sinä :–) hauska ja fressi kuvauspaikka!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 29/12/2014 / 23:24:34

   kiitos ihana! :-* Hih, joo, keskustan sykkeessä!!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.