NANU NANU

lifestyle, sisustus
8 kommenttia

Ihastuin NANU NANU:n printteihin heti kun spottasin niitä Lauran blogista ja Ainon Instagrammista. Tykkään molempien tyttöjen tyylistä ja kädenjäljestä, joten tämä yhteisprojekti on sekin mun mielestä superkool. NANU NANU -kokoelmaan kuuluu kangasreppuja, julisteita ja (vaaleanpunasivuisia!!!) vihkoja. Kaikki printit on painettu käsin ja värimaailma on kivan raikas; mustaa, turkoosia ja pinkkiä. Ehdin hehkuttaa näitä Lauran blogissa ja pari kertaa kävin kurkkailemassa nettikaupassa printtivalikoimaa, mutten tohtinut ostaa lahjaa itselleni juuri joulun alla. Sitten tytöt lähettivät mulle yllärilahjan… 

Vitsit mikä joululahja, kiitos!! Sain kaksi kaunista muistivihkoa jotka pääsevät heti vuoden vaihteessa käyttöön – minä rakastan erilaisia vihkoja ja muistikirjoja, jokaiselle projektille ja jutulle pitää olla omansa, sillä tykkään kirjoittaa asiat muistiin ja tehdä suunnitemia paperille; oli sitten kyse työprojektista, lomareissusta, to do -listoista tai must see -leffoista. Ennen suunnittelin tärkeiden päivien asut ja viikonloppureissuille pakattavat tavaratkin vihkoihin… enää ei taitaisi riittää aika moiseen. Näissä vihkoissa on kauniit vaaleanpunaiset sivut joka luo kivan kontrastin kansien graafisuudelle. Käsintehdyllä vihkolla on hintaa 8€. 

Paras lähetyksen sisällöstä oli kuitenkin tämä turkoosi juliste. HUHhhuh kuinka hieno! Mun valkoiset seinät ovat vielä ihan autiot, joten tämä tuli oikeasti tarpeeseen. Mallailin sitä vaatehuoneen oveen, mutta suunnitelmissa on hankkia sellaiset puiset julisteen ripustamisjutut, jotta saan tämän seinälle. Miksi niitä kutsutaan, sellaiset puiset ”listat” jotka tulevat vain julisteen ylä- ja alaosaan? Ja mistähän niitä saa… Julisteiden hinta on 40€ ja niitä on useampaa erilaista. Tästä mun versiosta on saatavilla myös musta ja pinkki. Kuva on printattu laadukkaalle paperille ja väri näyttää livenä upealta. 

Löydät NANU NANU:n tuotteet täältä. Tuotteista saa -10% alennusta koodilla ”XMAS2014” vielä tänään ja huomenna! Jos mielessä on uusi juliste kotiin tai jumppakassi, niin nyt on helppo ostaa suomalaisilta nuorilta suunnittelijoilta heidän töitään. Jään innolla seuraamaan Ainon ja Lauran projekteja. Aino on mun yläastetuttu, joten seuraan siksikin innolla kaikkia projekteja, joissa hän on mukana. 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Hihii hyvä tytöt <33 Tokyon joulumyyjäisistä nappasin mukaani yhden vihkon. Nuo julisteetkin on kyllä tosi hienoja :–)

    1. Ooooh noi on niiin kivoja noi vihkot! :–) Ja julisteet samaten. Mun pitää kyllä postaa siitä sun kassistakin joku päivä kun sais kivat kuvat siitä – myytkö sä niitä vielä blogin kautta, jos vinkkaisin niistä? Että en turhaan hehkuta että niitä saa jos ne oiski jo loppu!

  2. Oi että kuinka ihania asioita!! Kuinka mukava lisä noi vihot olisi lukio-opintoihin, noilla syrjäyttäis ihan mielellään sellaset rumat normivihot :–)

    1. Eiköö!! <3___<3 toivotaan että noita tulee pian lisää! Mulla oli lukiossa kans kivoimpiin aineisiin hienot vihot ja muihin perusvihot, haha!

  3. Oon ainakin ite törmännyt niihin puisiin kehyshommeleihin finnish design shopissa :)

    1. Oooh, kiiitos vinkistä!! :-* muistan joskus törmänneeni Etsyssä kans mutta en tiedä millä hakusanoilla lähtisin niitä etsiin, joten kurkkaan fds:n! JEE!