Come together

lifestyle
34 kommenttia

Vuoden viimeisiä viedään. Tosi pitkästä aikaa uusi vuosi tuntuu mulle jotenkin konkreettiselta; uudelta alulta. Puhtaalta. Toivon ensi vuodesta kevyempää, seikkailuntäyteistä, kutkuttavaa ja kunnianhimoista. Ihan hulluna rakkautta ja ystäviä. Uusia juttuja.

Loppumaisillaan oleva vuosi on ollut kuluttava ja silmiä avaava. Ehkä vaikein ja opettavaisin tähän astisista – sitä on aika hukassa kun huomaa ettei asiat olekaan niin kuin luuli ja halusi uskoa. Pelottavaa ja murskaavaa, mutta lopulta helpottavaa. Melkoista myrskyä ja vihdoin myös sitä kauan kaivattua tyyneyttä. Isot muutokset pistää pakostakin miettimään omaa elämää ihan uusiksi – ja se jos mikä vissiin tuli tarpeeseen.

Naurattaa, että pienet asiat tuntuu nykyisin niin helpolta. Kai sitä oikeasti tarvitsee välillä jotain perspektiiviä. En ole ihan hukassa jos en tiedä mitä tuleman pitää, sillä tiedän miltä tuntuu kun kaikki tuttu muuttuu yhtäkkiä vieraaksi. Kun huomaa jonkun ajan päästä olevansa yhä elossa, hoksaa, ettei ehkä pitäisi pelätä ja jännittää niin paljon.

Melkoinen vuosi tosiaan, mutta kaikessa kauheudessaankin tärkeä. Tai ehkä juuri siksi. Välillä on tuntunut ihan hiton epäreilulta, välillä on tanssittu voitontansseja ja riemuittu. Tuntui hyvältä huomata, että muutkin pohtivat samoja asioita. Ja nauratti, tämä postaus luonnoksissa valmiina, että Eeva puki monet mun ajatukset paljon kauniimmin sanoiksi mitä itse osasin.

Olen kotiutunut ihan superhyvin mun uuteen kotiin. Täällä on niin oikeat feng shuit. Oman pesän rakentaminen on myös ihan äärettömän terapeuttista, on ollut ihanaa tehdä tätä kämppää itselle. Oon niin kiitollinen kaikesta avusta mitä tän kanssa oon saanut ja huh, kaikista mun upeista ystävistä ja läheisistä. Mulla on huikean inspiroivia ja siistejä tyyppejä mun elämässä. Se vaan korostuu entisestään, kun huomaa, millaisia ihmisiä on erehtynyt pitämään kavereinaan. Kun pari hassua on kadonnut elämästä, on tilalle tullut useampi upea lisää. Ehkä myös siksi on helppo luottaa mun lempparielämänohjeeseen ”asioilla on tapana järjestyä”. Koska niin se tuntuu olevan. 

Harmittaa etten enää vuosiin ole kirjoittanut päiväkirjaa. Voisi elvyttää sen tavan ensi vuonna. Ja käydä joogassa useammin, siitä tulee niin hyvä fiilis. Ja lähteä mukaan kaikkiin niihin juttuihin jotka jännittävät hyvällä tapaa. Ja tajuta nopeammin milloin liikaa on liikaa. Ja ottaa valokuvan jokaisesta tärkeästä tyypistä, vaikka tiedättehän, tärkeimpinä hetkinä ei useinkaan mieti kameraa. Haluan matkustaa johonkin uuteen paikkaan ja oppia uusia asioita. Tanssia yhtä huolettomasti mitä tänä kesänä ja uskaltaa luottaa. Jep, ihan perusjuttuja. Tulkoon vuodesta 2015 jotain ihan superhienoa. (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Voi kiitos Henriikka<3 Ihanaa että oot mun elämässä. xx Lempeitä hetkiä ja seikkailumyrskyjä täksi vuodeksi, molemmille.

  1. KIITOS SAMOIN!!! :-* Hihii hei joo, pitää pian sopia treffit!!!!

 1. päiväkirja kannattaa!! itse harmittelin miten vähän normi kalentereissa on tilaa kaikelle muulle, kunnes tilasin netistä tyylikkään vihkon pelkille ajatuksille. ei hitsi, lukollinen olisi tosi cool =–D omistin sellaisen viimeksi ala-asteella. tai oranssi tekokarvalla päällystetty, kuten kaverillani oli…

  odotan vuotta 2015 innolla ja toivottavasti se on hyvä :’–)

  1. No äläpä! OIOII lukollinen päiväkirja ois ihan must oikeesti :–D Mulla muuten on ollut semmoinen karvakantinen kalenteripäiväkirja hohohohoho… XD oranssi ja keltainen, nalle puh -juttuja ne oli!

   Sama täällä! Ihanaa alkanutta vuotta beib! xx

 2. Parempaa ensi vuotta sulle, ja myös mulle. Sen takia omalta osalta onkin aika suurelle muutokselle.

  1. Jep huh, luin just enkä vielä edes osannut kommentoida mitään! Kaikkea hyvää jatkoon, toivottavasti kommentoit vielä joskus :-) Harmillista lopettaa pitkään kestänyt harrastus, mutta jos se muuttuu taakaksi, on hyvä päästää irti.

 3. 2014 kuulostaa olleen sinullakin rankka vuosi! Sama täällä, vähän huokaisen helpotuksesta kun saa jo jättää vuoden taakseen. Mutta hei, nyt entistä vahvempina ja viisaampina tulevaan vuoteen. Toivon siulle ensi vuoteen paljon kivoja juttuja, kauniita kesäöitä, ihania ystäviä ja jännittäviä kokemuksia! :-*

  1. Jep, meillä on tainnut kummallakin olla melkoisia juttuja koettavana ja selvitettävänä. Onneksi rankka vuosi on nyt takana päin, tästä vuodesta tulee valoisampi ja kevyempi, eiks niin! :-* xx minä toivon samoja sulle, ihana!

 4. Ihan huippua uutta vuotta ja uusia seikkailuja! Ja kiitos tietty kivasta blogista jonne palaan varmastikin taas ensi vuonna :)

  1. Jee, kiitos samoin! Ja ihana sinä, palaillaan siis tänäkin vuonna! ;-) xx

 5. Iiihanaa vuotta 2015 Ida :–*** Olkoon se kaikille ihana ja upea täynnä rakkaita ja rakkautta! Mä toivon itselle vähän rauhaisampaa menoa, pääkoppa ei enää kestä isoja muutoksia!

  1. KIIITOS Henje<3333!!! Joo, mäkin toivon sulle rauhallisempaa menoa, itselle aidompia tyyppejä ja kevyempää oloa.

 6. Luulen että meidän vuodet on varmaan eronneet toisistaan aikalailla, mutta silti tää teksti olisi kokonaisuudessaan voinut olla kuin suoraan mun kirjoittamani. Ei ollut helppo vuosi, ei tosiaan, ja toivon et ens vuonna tähän aikaan en sano samaa mitä tänään: ”HUH se on ohi”. Toisaalta opin tosi paljon itsestäni tänä vuonna ja kasvoin henkisesti, ja se tuntuu ihan hyvältä.

  Hyvää uutta vuotta!

  1. Samaistua voi varmasti, vaikka asiat mitä on käynyt läpi, olisivat ihan erilaisia. Se on helpottavaa ja voimaannuttavaa kun tietää ettei ole ainut ja ettei ole yksin. Ihanaa että rankka vuosi on takana ja uusi ihan mahtava edessä. On ihan parasta tajuta, että kaikki se kura ei olekaan pelkästään pahasta, koska se laittaa kasvamaan.

   Samoin sulle!! Kiitos että kommentoit :-*

 7. Ihanasti kirjoitettu Ida. Olkoon sun vuosi jännittävin, mieltäkutkuttavin ja siistein aikoihin! Kiitos myös sun blogista, joka on niin suuri inspiraationlähde mulle. Toivottavasti tutustutaan paremmin pian, pus! <3

  1. Voi beibi, ihana kommentti, tulipa hyvä mieli! :’–) Mä niin toivon tommosta vuotta – ihan kaikille. Sulle ja mulle ja muille kivoille!

   Ja mä niin toivon että tutustutaan paremmin! Mun pitää OIKEESTI tulla kylään sun luo joku kerta tai sitku oon hki ni sushi/viini/ruokawhatever -treffit! <3

 8. ”Tosi pitkästä aikaa uusi vuosi tuntuu mulle jotenkin konkreettiselta; uudelta alulta.”
  Just tältä mustakin tuntuu! Yleensä oon vaan silleen, että vuosi vaihtu, ok, mut tänä vuonna on tuntunut kyllä oikeesti ihan erilaiselta, hyvältä ja helpottavalta ajatukselta, että edellisen vuoden voi jättää nyt taakse :). Ih

  1. Jep, tiedän miltä susta tuntuu! Sama fiilis täällä – miten voikin tuntua näin konkreettiselta. Ihana fiilis. Parasta tulevaa vuotta sulle :-*

 9. Huhh, voi kuinka moni tuntuu painivan vaikeiden juttujen kanssa. Täällä ilmoittautuu kans yksi. Omalla kohdalla jotenkin loppuvuodesta on vain romahtanut päälle sellainen tietoisuus omasta elämästä, tai sen elämättömyydestä. Toivottavasti mullakin on siis rohkeutta toteuttaa uusia juttuja ja unelmia alkavana vuonna! Ja elää itselle, siinäpä isoin haaste. Toivon myös todella paljon tuota keveyttä, meille kaikille!

  Parempaa tulevaa vuotta siis sinne, olet ihana!!<3

  1. Jep, oon miettinyt samaa, tuntuu että monella on ollut aika rankka vuosi. Voi ei, isoja asioita mietit säkin – en voi kuin kannustaa mukavuusalueen ulkopuolelle, se jos mikä kasvattaa. Ihanaa uutta vuotta sullekin, ihana että kommentoit!!! <3 :-*

 10. Kiitos. Bloggaus on kiva harrastus, mut nyt on liikaa vaan yhdellä miehellä harteilla kannettavanaan. Ja enhän mä lukemista mihinkään jätä :)

  1. Päätös on varmasti oikea, eikä mikään estä palaamasta kuvioihin myöhemmin jos alkaa tuntua siltä :-) tsemppiä jatkoon, toivottavasti tulee kevyempi olo!

 11. Moi Ida ja hyvää uutta vuotta näin hiukan jälkikäteen! Toivottavasti tämä vuosi tuo sinulle ihania ihmisiä ja kokomuksia sekä rutosti rakkautta! <3 Pakko oli näin 2015 kunniaksi kommentoida, varsinkin kun tänään tulee viisi vuotta (!!) täyteen siitä, kun aloin lukea blogiasi. Kyllä aika rientää!

  multitudeofways.blogspot.fi

  1. Heippa Hilja, kiiiiiitos ja ihanaa alkanutta vuotta sullekin! <3 Ja ai että, en kestä, oot ollut mukana menossa ihan megakauan!! Vitsit miten kiva että kommentoit :'--)

 12. Hei Ida!
  Kiitos ihanasta kirjoituksesta, jota oli ilo lukea. Tykkään hulluna sun tyylistä kuvata ja kirjoittaa.
  Oon seurannut blogiasi jo pidempään, aika alkuajoista lähtien. Tuntuu, että tuntisin sut koska oon niin pitkään ”seurannut elämääsi” vaikka tottakai blogi on vaan yksi osa sua, eikä =sinä.
  Täytyy sanoa, että on mahtavaa, että melko pinnallisella blogikentällä on myös aitoja, rohkeita ja kestävät arvot omaavia tyyppejä, jotka miettii muutakin kuin mitä tänään päälle. Vaikka välillä pelkkä sekin tietty tekee ihan hyvää.
  Kiitos siis inspiroivasta blogistasi ja kuplivan ihanaa vuotta 2015! Kaikkea hyvää.

  1. Kiitos paljon kommentistasi Minni! <3

   Et usko miten hyvä fiilis tästä tuli. Ensinnäkin on ihan huikeeta kuulla että oot ollut menossa mukana kauan ja että arvostat blogin sisältöä. Tämmöisten kommenttien takia sitä haluaa panostaa vieläkin enemmän :'-) Kiitos kauniista sanoista. Ihanaa vuotta, tästä tulee ihan mahtava!