Sunnuntain musakorneri: vuoden 2014 soitetuimmat

musiikki
18 kommenttia

 

HAhahAHAH, en IKINÄ olisi uskonut että ykkösenä komeilee Charli XCX… :-D No joo, kyllä tätä tuli kesällä kuunneltua, aika täydellistä pyöräilymusaa ja kotijumppamusaa myös. Tässä on semmosta tsemppifiilistä, vaikka en kyllä lukisi tätä mun suosikkibiiseihin… Onpa hyvä että Spotify tekee listat mun puolesta niin en voi huijata tässä, hahh hah haa. Muuten top10 näyttää ihan järkevältä, MS MR:n Hurricane soi paljon joskus alkuvuodesta ja Glass Animalsin Gooey oli viime kesän biisi. Lykke Lin No Rest For the Wicked (ft. ASAP Rocky) on henkilökohtaisellakin tasolla tärkeä, toisin kuin toi mun listan kärjessä komeileva kipale. Iisan Kirje on sekin tärkeä, Lily Allenin URL Badman nauratti osuvuudellaan kesän puolessavälissä. Goldroomia, Seinabo Seytä ja Grimesiä kuuntelen paljon, joten ei ihme että ne löytyvät listalta. Mun koko Top 100 -biisilista vuodelta 2014 löytyy täältä – jos kiinnostaa mitä kuuntelin viime vuonna, niin tuolta löytyy! 

Koko vuoden kuunnelluin artisti oli Lana Del Rey. Ei yllätä sekään, aika helppoa musiikkia fiilikseen kuin fiilikseen. on soinut näköjän aika kovasti myöskin, Kanye West, Iisa ja Say Lou Lou ovat nekin tosi loogisia kaikki. 

Kuunnelluin albumi on ihan itsestäänselvästi Iisan debyytti. Lana Del Rey ei taaskaan yllätä, mutta Goldroomia en olisi kuvitellut kuunnelleeni noin paljoa, mutta toisaalta, tuolla Embrace-albumilla on vain kuusi biisiä. Young Fathersin Dead on kova albumi, mutta vikaa kohtaa en ymmärrä ollenkaan! :-D En tiedä kyseiseltä albumilta kuin kaksi biisiä, enkä voisi sanoa tietäväni koko bändiltä kuin kolme-neljä biisiä. Hmm…… 

Hohhhoo, tosi monipuolista! :-D MØ:ta talvella, Lanaa kevät ja kesä, syksy Grimesiä. Kuulostaa kyllä ihan tutulta joo. Tämä vuodenaikajaottelu on aika hauska itseasiassa, koska mulle esim. Grimes on ihan selkeästi syksymusaa. Lanaa taidan kyllä kuunnella vuodenajasta riippumatta (vaikka en sinänsä edes tiedosta ”kuuntelevani” sitä, mutta ehkä sitä on niin paljon kaikilla listoilla että sitä tulee kuunneltua tiedostamattakin). MØ ja talvi -yhdistelmä selittynee sillä, että ”No mythologies to follow” ilmestyi lopputalvesta ja sitä ennen olin tietysti fiilistellyt kaikkia sinkkuja etukäteen.  

Pääsette kurkkaamaan omat saldonne ja top-listanne täältä. Mitkä olivat teidän vuotenne soitetuimmat biisit? Entä olivatko listat loogisia vai oliko siellä jotain ihan superoutoa?! 

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mäki tein tän pari viikkoa sitten ja siellä kuunnelluin biisi oi yhden soittolistan ensimmäinen, joka selitti miksi olin sitä niin paljon kuunnellut :-D mäkin hämmästyin monessakin kohtaa, mutta kyllä se suurimmaksi osaksi piti paikkansa ;-)

  1. Hohoo noniin, hyvä jos piti paikkansa! :-D hei tein muutes tänään(kin) sun jumalten ruokaa. Ai että. <3

 2. Ai teit! Siis mun kaveri soitti just tänään mulle ja kysy reseptiä ja mä himoitsin sitä sen jälkeen koko päivän…. Se on kyllä niin hyvää ;-P

  1. :—D JOOO! mä googlaan sen vaan aina sun blogista vaikka suunnilleen osaan sen jo ulkoa. Siis ihan parasta. MMM<3

 3. Äh mua ärsyttää niin paljo… En saa tätä millään toimimaan jumittaa vaan yhteen kohtaa,kerran pikkuveli jotenki kikkaili et sai sen menee loppuun asti nii se typerä sivu väitti että oon liittyny spotifyhy vasta tänä vuonna eikä se siksi voi määrittää mulle noita juttuja, vaikka oikeesti oon kuunnellu spotifyllä jo monta vuotta. Mhmp. Kiukun purkaus näin sunnuntai iltaan :D

  1. Voi eiiiii! Ärsyttävää jos joku tommonen ei toimi:—-((( pyydä veljee kikkaileen uusiks?

 4. Jooooh tein ton pari viikkoa sitten ja tuli tosi ristiriitaiset tulokset, varsinkin syksyn osalta. Ja no niiiih, se soitetuin biisi :—D Oli meinaan viime kevään _PAHA_ guilty pleasure biisi ja no nii myös au pair lasten lemppari etten aina ihan yksin kuunnellu mut mun soitetuin biisi oli sitte One Direction. Kuolin vähän kun tein ton vuosikatsauksen xDDD Oli siellä pari yllätystäkin! Huvittavinta, että vuosi vuoden jälkeen Punching in a dream pysyy top5 joukossa!

  1. MUAaHAHAHAHAHAHAhahahahAHHA XDDDD OK, sun on pahempi, sori!!!! :—D hahahahahahahaha haha ha hh ah

 5. ida, sun musamaku on ihan täydellinen<33

  mulla soietuimmat biisit on guilty pleasure -kamaa =–D

  1. UUh samis, hshahahahz :-D Onhan toi munkin ykkönen nyt tota vähän, höhö… ja vaik Lily Allen on hyvä, ei toi URL Badman ehkä olis ellen ois räkättäny sen sanoille niin paljon kesällä, haha.

 6. Hohoo oli kyllä ihan paras käydä kattomassa omat tiedot, etenkin kun rakastan kaikkia listoja ja muita yhteenvetoja. Ainoo vaan että syksyn osalta soitetuin artisti oli Robin…… Hmmmm täytyypä siis keksiä jotain muuta viihdykettä sukulaislapsille kun boomkah ja netflix :–D

  1. :—–D hahahaah paras! tommoset serkkujen aktivoimisjutut voi joo kostautua, kokemusta on. Mun Last.fm (sillon joskus kun sitä vielä käytti hoho) näytti kans jotai ihme biisejä pari vuotta sitten sen jäljiltä kun olin vahtinu serkkuja…. :D

 7. Hyviä valintoja, MS MR, MØ ja Lana Del Rey etenkin. Kaks jälkimmäistä ei ihan mahtunu mun tän vuoden TOP 10:n, mutta eka taas oli yks viime vuoden parhaita!

  1. JEE! :–) Mä yllätyin miten paljon olin MS MR:ää kuunnellu kun en tunnista nimeltä kuin pari biisiä. Hurricane kyllä oli kovisbiisi tänä vuonna :-)

 8. Eikä, en ees tienny tämmösestä jutusta, vähänkö mielenkiintosta! Pitääki mennä heti tsekkaa omat..! Hassu toi charli xcx, mäki tykkään kyl tost biisistä, vaik ei se mikää lemppari ookkaa. Sillä on jotenki tosi vaihtelevat biisit siin mielessä, et jotkut on musta ihan karseita ja sit jotkut taas hyviä, en tiiä. Vähän mysteeri koko tyyppi :D

  1. ETKÖ! :D Noni jes, onnistuin informoimaan sit samalla kun jaoin omat suosikit. Jep, oon samaa mieltä, en oikein tiiä mitä mieltä oisin…… paitsi että samaa kuin sä, en ota tyypistä selvää. Osa ihan hirveitä renkutuksia ja osa näköjään tosi jees.