Herkistelyä

musiikki
Jätä kommentti

sunnuntain musakorneri

The National – Slow show

Mount Kimbie – Carbonated

Yuna – Lullabies

Noiden lemppareiden lisäksi suosittelen kuuntelemaan Spotifystä Ele-yhtyeen Kun kello seisoo. Eleessä vaikuttaa Eva&Manu:sta tuttu Eva Louhivuori. Biisit perustuvat Eino Leinon runoille ja ainakin tässä kipaleessa on ihanaa suomalaista melankoliaa. Positiivisella tavalla. Sekä Eva&Manu että Ele esiintyvät helmikuun alussa Valoa festivaleilla Tampereella, jes, en malta oottaa. Valoa festivaleista sen verran, että kantsii pysyä kuulolla niiden suhteen, mulla on jotain siihen liittyvää teille :-*

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.