Yllätyssynttärit

lifestyle
Jätä kommentti

Viikonloppuna pääsin ekaa kertaa mukaan yllätysbileisiin! Oon aina halunnut odottaa salaa jonkun luona ja huutaa isolla porukalla ”YLLÄTYS!!!” kun juhlittava saapuu paikalle mitään aavistamatta. Ja huh että, en olisi koskaan uskonut että se voi olla noin jännittävää. Miinan poikaystävä oli järkkäillyt marraskuusta asti yllärikemuja rakkaimmalleen ja kaikki meni nappiin, Miina ei osannut aavistaa mitään. Kuinka siistiä!!!! Joten siis juhlistimme 24-vuotiasta Miinaa isoilla yllärikemuilla. 

Happy fucking bday -kynttilät löysi Linda, Natti oli tehnyt herkullisen kakun jota koristi flamingot, käväistiin tanssahtelemassa vähän ja häippästiin kotiin ennen kuin vesivahinko baarissa alkoi haitata. Taas mietiskelin, että itku mitä tyyppejä mun elämässä, harmi kun kaikkia ei nää niin usein. 

En muista koska meistä kolmesta on otettu yhteiskuva, jo oli aikakin, ollaanhan me kuitenkin vanha kunnon swappailujengi, LIM, fashi ON! -blogin pitäjät ja ties mitä muuta! Me ollaan tutustuttu Miinan kanssa musiikkiopistossa silloin kun vielä vingutettiin viuluja kumpikin, Lindan taisin tavata ekan kerran Sappeessa ja pidin sitä vaaleansiniseen toppapukuun pukeutunutta lautailijaa niiiiin coolina. Aika siistiä, me ollaan taidettu olla ystäviä yli kymmenen vuotta?! Linda muistaa aina tarkasti kaikki vuodet ja muut yksityiskohdat, mä keskityn isompiin kuvioihin, joten jos Lindalta kysyisi niin ehkäpä me ollaan oltu ystäviä jo kolmetoista vuotta. Aikas siistiä. (Pakko vinkata että jokaisten bileiden kiinnostavinta kapinetta, Fujin Instaxia saa taas Plastic Camerasilta. Uudet omistajat ovat vinkkailleet että uutuuksiakin olis piakkoin tulossa!)

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.