Idan tyyli vuosina 2005-2008

muoti
30 kommenttia

Nonniin, nyt olis sitten julkihäpäsyn aika, hahahah! Kyselin blogin facebook-sivuilla, että kiinnostaisko jengiä lukea parit postaukset Puukkohupparitytöt-blogista ja tykkäysmääärän perusteella taitaa kiinnostaa. Tässä siis tulis osa 1. Tämä postaus on julkaistu ensimmäisen kerran 29.6.2008 Puukkohupparitytöt-blogissa. 


julkinen häpäisy

 

Tätä entryä varten täytyi kerätä rohkeutta. Aion nimittäin esitellä teille tyylini vuosien varrelta!Mukana on Lindankin tyyliä, painottuen ikävä kyllä vain omaani koska mulla ei ole Lindasta mitään ihan mielettömän vanhoja tyylikuvia, toisin kuin itsestäni. Ehkä Linda ilahduttaa teitä omilla tyyleillään myöhemmin? Valmistautukaa myötähäpeän tunteeseen, valmistautukaa nauramaan mahanne kipeiksi:——D


7.11.2005 Palestiinahuivi + Micmacin tepeswetari, eh?:–D Huivi on ystävän, mutta mun mielestä se oli pirun upee. That-kuva on osa kyseisen ystäväni tekemää kuvasarjaa. Näiden otsiskuvien takia mulla on otsiskammo:—D! Tosin silloin se oli tuollainen ohut liirumlaarum. (// AHAHAHAH armoaaa!!! mä oon tässä kuvassa 14-vuotias. Kai? Joo? Kasiluokalla?)

18.11.2005 söpö peikko tyttö ! Olin tuolloin kasilla ja silloin mun tyyli muuttuikin eniten. Olisin halunnut rastat ja värjätä hiukset mustiksi- onnekseni äiti ei ikinä antanut lupaa, eikä minulla ollut tarpeeksi uhmakkuutta toteuttaa tätä unelmaa ilman lupaa. Onlyn huppari vaan ei jotenkin sovi noiden hiusten kanssa yhteen? Jouluna 2005 ostin ekat pillifarkut Australiasta ja sen jälkeen en oo muun mallisia farkkuja käyttäny. (//todentotta, en oo kymmeneen vuoteen käyttänyt kuin pillejä! mutta hei ihan tosi, mikä tuo otsis on? ja peikkotyttö on yhdyssana…..)


21.1.2006 Sävytin hiukseni ekaa kertaa semmosilla Color Pulse-vaahtosävytteillä, jotka oli sillon ihan uus juttu. Hiuksista tuli aika räikeet, muttei yhtä räikeet kuin kuvassa. Silloin aloin meinaan tutustua muokkaamisen saloihin,haha:–D kaunista. (// HAHAHAHA MIKÄ MUOKKAUS. IRC-GALLERIA <33)


16.5.2006 Ernuilu-vaihe jatkuu. Pallo- ja raitakuosit oli kova sana, kuten voi päätellä pallohupparista ja raitapannasta… Harrastin melko mustavalkoista pukeutumista, jalassa oli aina vihreät Converset.

9.8.2006 Nollakuus kesänä mun lemppariasuste oli helmet. Mulla oli kymmeniä puuhelmiä, eri värisiä, kokoisia ja pituisia. Ostin kirpparilta jopa hiusrinksuja joista pysty irrottamaan koristehelmiä ja tekemään niistä uusia. Kuvassa myös Sanni.

21.10.2006 Löysin mummolasta lapikkaat, ja niistä tuli sen talven suosikit! Seuraavana vuonna Idols-juontaja Jani Toivolalla oli samanlaiset, tunsin itseni niiiiiiiin edelläkävijäksi.


4.11.2006 Ja ernumeininki senkuin jatkuu! huomatkaa eri väriset sukat ja neuletakki :–) Linda vasemmalla, sekin oli ernu hahaha :–D Miinakin kuvassa!

25.1.2007 ja Lindan eka tupsupipo. Punainen väri tais olla ihan kiva juttu? Lindalla kaulassa silloin tosi cool ryssähuivi, mulla tommoin musta löysä pipo jota käytän kyllä yhäkin itse asiassa:-D Tästä kuvasta me oltiin joskus tosi ylpeitä!


9.2.2007 Sain pikkusiskolta joululahjaksi lapasklipsut. Tykkäsin niistä hirveesti, mutta edes niiden avulla lapaset ei pysyny tallessa. Monetkohan lapaset hukkasinkaan sinä talvena? Nykyisin oon vähän tarkempi jo, viimeksi se, joka hukkasi mun lapaset, oli poikaystävä:–D


2.3.2007 Maaliskuussa ostin nahkatakin ja totta kai sitä piti alkaa käyttää lähestulkoon heti, vaikka pakkasta olisi ollut kuinka. Converset oli jalassa heti kun asfaltti vähänkin pilkotti lumen alta. Tuolloin mulla oli vaihe, jolloin tein kiharat joka ilta seuraavaa aamua varten:-D


16.3.2007 Linda Miina & Ida, ollaan aika pumpattavia barbaroita tässä. Lindalla oli jo tuolloin hirveesti aurinkolaseja, ai että olin kade (ja oon yhäkin….) (// voi luoja :’-DDD en kestä omia juttujani)


24.3.2007 Linda oli niin cuuul! Siis vitsi tykkäsin tosta asuyhdistelmästä sikana, noi saapikkaat ja laukku ja kaikki! Itse se tuntuu häpeevän tätä mutta mitä pienistä, voi välillä olla vähän nolo:–)


2.4.2007 Viime vuonna käytin hirveesti kiinareita. Mulla on ollut niitä sen vuoden aikana yhteensä neljät, joista yhdet on laatikossa, yhdet siskon omaisuutta ja kahdet roskiksessa. En ymmärrä miten maksoin noista parin kävely kerran kengistä mielelläni yli kympin:-D Vielä kun nostivat Indian Bazarissa noiden hintoja kympistä kahdeksaantoista euroon jossain vaiheessa.

14.4.2007 Toi Lindan valkoinen Chanel-tyylinen laukku oli ihana löytö. Lindalla oli käynnissä kaikkea löysää päälle-kausi.


Vappu 2007 Tennarit oli kovajuttu yhä, Lindalla 1st one kehvat jalassa. Kerrospukeutuminen oli uusi oivallus, sillon me molemmat ihailtiin Lindan kanssa Olsenin siskoksia. Huivit, arskat ja second hand-pikkulaukut olivat siisteimmät asusteet. Kermitsikin päässyt kuvaan!

15.5.2007 Olsenin tytöt oli yhä esikuvia pukeutumisen suhteen. Lindallakin oli nahkarotsi ja se näytti upeelta yhdistettynä tyttömäiseen tunikaan.

30.5.2007 Joskus toukokuussa me vissiin tilattiin puukkohupparit peräkkäisinä päivinä. Tässä eräs ylpeä omistaja sitä esittelee. Tuo huppari on kyllä meidän molempien tyylien peruselementti, koulussakin meidät tiedetään noista huppareista, ”Te vaan puhutte huppareista ja käytätte huppareita, semmosia te ootte” ,”joo sä oot se tyttö jolla on melodican puukkohuppari!” (// uiuii, niin ylpeenä ^___^)

31.5.2007 Iso paita ja simpukkapatellavyö, pillifarkut ja ballerina SUKKIEN KANSSA? Mielenkiintoista.


Juhannus 2007 , otettiin Lindan kanssa kuvia hienoissa vanhoissa asuissa… Oikein lavastettiin teehetki=) aiettä miten ovelaa. Moderniteter-vaikutteita, yhä. (// voih, moderniteter! ihan lemppari)

Pukeuduttiin me silloin juhannuksena ihan normaaleihinkin vaatteisiin. Tunikat oli yks viime kesän kivoimmista uutuuksista. Korkkareilla piti kävellä metsätielläkin!

24.7.2007 Ostin heinäkuussa Super Mukavasta Sohjon printtihameen, se on yhäkin mun lemppareita. Kuosi ja malli on molemmat ihanan rentoja, ja luonnonvalkoisen pohjavärinsä takia sopii monen jutun kanssa yhteen. Huomatkaa pinkit kynnet, jo viime vuonna;-D

8.8.2007 Miina on sensuroitu D–: Farkkuhaalarishortsit oli tosi coolit, ja sillon mun jalat oli vissiin niin hoikat että pystyin niitä käyttämäänkin haha :–D Lindalla oli hieno timantti-kassi, timantit oli tollon muuten siisti juttu!

24.8.2007 Oltiin Juupajoella vähän bailaas Kermitsin ja muiden kanssa. Huomatkaa Lindan cool printtihuppari ja kekkoslasit, jotka nykyisin ovat aika nolo juttu. Onkohan tuo tunika ollut joskus Lindan lemppari?>:–D

1.9.2007 Noita Gina Tricotin legginssejä en oo käyttäny kun ton yhden kerran,hups. Kivat sammakon koivet hahaa, mutta Reebokit, love. (// mä haluun reebokit. vitsi miten siistit)

9.9.2007 Luin hirveesti Moderniteteriä ja tykkäsin niiden tyylistä. Käytin paljon over size-neuletakkeja ja löysiä pipoja. Hiukset oli usein lainekiharoilla ja mun vaatteet oli melkoisen tummia.

9.10.2007 Ja mun tyyli alkoi muodostua siksi, mikä se nyt on.

19.10.2007 Kuten tästäkin näkee, voisin yhä pukeutua samalla tavalla. :-) (// nyt reilun seitsemän vuoden jälkeen en kyllä :—D pitsileggarit oli joskus ihan mun lempparit.)

11.1.2008 Näissä kuvissa mun tyyli tosiaan on jo tunnistettavaksi samaksi kuin mitä voitte nähdä päivän asu-entryistä.

12.1.2008 hahaa ahha on ihan ok välillä pukeutuu….. ennalta arvaamattomasti! Tsekatkaa noi housut;–))


1.2.2008 Nää on niitä kuvia, milloin pitkästä aikaa aloin ottaa mun asuista kuvia, esim Tyylitaivasta varten. Muuten vaatteiden valokuvaus oli jäänyt edellisten muotiblogiviritelmien jäätyä.

Maaliskuu 2008 >>> Me otettiin Lindan kanssa maaliskuun alussa ekat muotiblogi-kuvat, ja siitä se sitten taas lähti käyntiin. Toi keltainen paita oli selkeesti mun lemppari jossain välissä:-D Ja loput meidän tyylistä te oikeastaan tiedättekin… kutakuinkin.
Mikä tyyli iski sinuun eniten?;–D
Palaute ja naurunpurskahdukset enemmän kuin tervetulleita.


Hahahahah! Miten tiukkaa analyysiä kera päivämäärien, oi voi. Tarvis varmaan tehdä samanlainen tyylianalyysi maaliskuusta 2008 eteenpäin, on toi tyyli ehtinyt hippasen vaihdella viimeisen seitsemän vuodenkin aikana. En oikeesti kestä että tuon analyysin eka kuva on otettu miltei 10 vuotta sitten. :’—) Muistaako joku vielä nämä? Voi mitä junnuja oikeesti!

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. MUISTAN! :-D Mä en kestä, tää oli mahtava!
  Vitsi moderniteter oli kova juttu joskus ja oivoivoi. Tuli paljon muistoja omistakin tyylikokeiluista! :”-D

  1. HAHAHAH eiiihh :’—D

   Ja joo, moderniteterin tytöt vaikutti niin fiksuilta ja kiinnostavilta, ai ett!

 2. muistan =–D puukkohupparitytöt oli mun lemppariblogi, koska pidin teitä mun tyyli-idoleina.

  no, kaikki on ollu yhtä noloja pikkusina, myös minä. en todellakaan halua muistella mitä laitoin päälleni yläasteella tai lukiossa…

  1. <3____<3 hamiii oot best!!! oot kyllä ollu oikeesti KAUAN mukana menossa, kommentteineen kaikkineen, jes!

   HAhaa xDDD No jeeep... onneks noista kuvista on aika hitosti aikaa, 7-10 vuotta. Että kai ne saakin olla noloja.

 3. Hahaa! Täytyy sanoa, että muistin sun olleen aina tosi chic, mutta aika liene kullannut muistot… :’-D ei vaan, hauska nähdä, miten ihmisten tyyli muotoutuu aikojen saatossa!

  1. XDDDDD TÄSTÄ MÄ OLEN PUHUNUT. Että sitä muistaa että puukkohupparitytöt oli tosi kool, vaikka enää ei tunnu siltä kun selaa tuota blogia :-D johtuu siitä, että itse kukin ollut silloin aika paljon nuorempi ja ne jutut jotka silloin oli tosi coooool on nyt ehkä aika noloja, hahaa xD

 4. HAHAAA EN KESTÄ MITEN IHANAAAA!!! Minä muistan, tähän se tyttö-emoji, joka nostaa kättä ilmaan! Ihanaa ja todellakin tarkkaa analyysiä :—D Huokailin mukana, että samat vaiheet tullu käytyä läpi. Voi niitä aikoja, kun palestiinalaishuivi oli ystävä ja huppari aina niskassa. Nykyään vierastan sikana huppareita muualla kuin kotona. Ja voi sitä aikaa kun Gina Tricot aukesi Helsinkiin, trikoovaatteiden vallankumous. Haahaa aivan ihanaa <3

  1. :—Ddd määä niiiiin uskon, me ollaan kuitenkin niin samaa ikäluokkaa et ei ihme jos tyylivaiheet on kulkenu samoja polkuja :’D joo, hupparit ei kyllä innosta yliannostuksen takia vieläkään, trikoon ylikulutuksesta puhumattakaan.

  1. :—-Dddd uskon! Näitä pesee vielä pari kappaletta ainakin, hohoo.

 5. Hahah, ihan parhaita! Mä sain tossa syksyn aikana vihdoin iskettyä valokuvia albumiin, juurikin vuosilta 2005-2008 ja kauhistelin kyllä niin niitä asuja, niin omia kun kavereitten :D Erehdyttävän paljon samoja elementtejä kyllä havaittavissa… Tunikat + pohjepituset legginsit, ryssähuivit, pallokuosit, puuhelmet… Voi luoja :D

  Mut jos sillon on ajatellu olevansa cool, niin vähän pelottaa, että mitä nykyisestä tyylistä ajattelee sitten joskus kymmenen vuoden päästä… :D

  1. HAhahah jep, mut noinhan se menee, trendit vaihtuu ja jos niistä innostuu niin sit näyttää kymmenen vuoden päästä hassulta, hahaa :D Noi kaikki sun luettelemat jutut on just niin 2005-2008, en kestä.

  1. XDD OON HEI ITE PAINANUT TON TOPIN ! !! ! ! ! ! ! !! (ja valkannu ton kantaaottavan sabluunan.)

 6. :”””DDDDDDD ihan mahtavaa! ai että, en ees kestä ajatella jotain mun galtsuaikojen kuvia, olin nimittäin kanssa aika peikkis_91 HUH HUH! ja ne upeet muokkaukset ei saakeli! xDD voi että, ihana junnu-ida ja parasta kyllä noi analyysit tässä myöskin hohoo!

  1. Muahahahah ::D:D ihanaa että muutkin samaistuu noloihin muokkauksiin, esim. MITÄ mä olen ajatellut ton kolmannen kuvan muokkauksia tehdessä??? En ehkä mitään. xD HAhahah, Roosa sun pitää tehdä tämmönen kanssa, oisko vähän huippuu!!!!!

  1. Hahaa :’—D juuh no ei tuossa omassa tyylissä ole mitään kehumista, että ei kantsi häpeillä :D:D

 7. aaaahahah en kestä xdddddd muistan kyllä monet noista kuvista vanhoista blogeista, puukkohupparitytöt never forget!!!! olitte ihan mun idoleita ja supacooleiii xD ja moderniteter oli kans ihan paras

  1. XDDDD eeen kestä!!!! hahahahah ihan karseeta, että noi jutut on joskus ollu hienoja jopa…..

 8. En kestä, ihan huikee <3 Tästä postauksesta tuli myös superikävä!

 9. Hahaa, ihan mahtavia kuvia :D Mä taidan olla sua pari vuotta vanhempi, mutta ihan samat tyylivaiheet on tultu käytyä läpi: halusin mustat hiukset ja rastat (munkin äiti kielsi molemmat ja oon siitä nykyään kiitollinen), olin *tosi* taitava kuvanmuokkaaja ja IRC-gallerian kuvat sen mukaisia, helmet (ja pinnit!) oli hienoimpia juttuja ikinä ja legginsit ja tunikat oli kans kovassa käytössä!

  1. :’—-D Ihanaa!!! Me ollaan selkeesti samoina aikakausina seurattu kumpikin sen hetken kovimpii juttui koska ollaan oltu noin kooleja. ja siis jep, pinnit, unohdin ne! Niillä sai hienoja sivuotsis-viritelmiä…… kröhöm… naurattaa, ihanaa etten oo yksin näiden vaiheideni kanssa!

 10. Siis ahaha en ois IKINÄ kuvitellut sun tyyliä teinivuosina tollaseksi :–D aivan priceless kamaa! Munkin varmaan pitäis kaivaa vanhoja kuvia enemmän esiin – siis mähän olin taas aivan järkyttävä pissis…. :’–D ihana pumpattava peikkobarbara <3

  1. :D:D:D::D:D:D:D:D:D MÄÄ EN KESTÄ. Kuule mun pissisvaihe tulee vasta tän jälkeen, kröhöm. Se alkoi just 2008 ja oli pahimmillaan 2009. HUHhhu. Sanon vaan. Tarvinnee tehdä siis jatkopostaus tälle.

 11. Voi mitä flashbackejä tyylien kanssa ja muuten vähän henkilökohtaisemminkin! Muistan meinaan ton kuvasarjan, jonka Juuli (oliko?) teki kuviksessa valokuvauskurssia varten. Muistanko ihan oikein? : D Sit musta tuntu, etten ollu yhtään tarpeeks artsy. Ja hei, Sokoksen katto! Oi aikoja : D

  1. APUA :’—–D voi kyllä! Toi kuva on joo Juulin ottama. Musta oli niiiiin siistii olla sen kuvissa, vaikka olin vasta harjoitus-ernu noihin aikoihin. Hahahaha, en kestä, kiitos että jaoit tän muiston :’-D

 12. Aahhah kiitos tästä tyylitraumaterapiasta. :’–D

  Mun mielikuvissa mulla oli ihan järkyttävä tyyli noina samaisina vuosina, mutta nyt kun katsoo sun kuvia huomaan että melkein samoista elementeistä ja trendeistä koostui meidän molempien vaatekaapit noina aikoina. Tulin tämän postauksen kautta jotenkin ”sinuiksi” tyylikompurointini kanssa. :–D Suloisen noloa ja sympaattista.

  Muistan täysin palestiinalaishuivit, printtihupparit (old school CTRL nimenomaan), simpukkavyöt, moderniteterin, Olsenit, Gina Tricotin uutuudenviehätyksen ja legginssien ”rantautumisen” sen myötä, Wayfarerit, tunikat, Converset, ernuilun… Jotenkin lämmittää sydäntä kun pääsee palaamaan ”oman tyylin” muodostumisen lähteille. Se saa arvostamaan mun nykyistä vaatekaappia niin paljon – juurikin siksi että kreisit kokeilut ja villitysten seuraaminen ja kaikki awkwardness ja hakuilu on jääneet kutakuinkin juuri noille kultaisille teinivuosille.

  Kiitos tästä nostalgiatulvasta! :–D

  1. Voi Elena, ihana kommentti!! :’-*

   Eeeen kestä, siis onhan noi tyylit ihan hirveitä, mutta aina voi lohduttautua sillä että niin oli kaikkien muidenkin trendejä seuraavien silloin. Ja ehkä kaikkien muutenkin.

   Siis old skool CTRL oli niin kool, Melodica kansssa ja mullakin oli simpukkavyö joka oli niiiiin hieno! (ai oho onhan se tuolla yhdessä kuvassa). Mä en kestä miten paljon samoja vaiheita, naurattaa muistot ja yhtäläisyydet.

   Omalle tyylille naureskelu on ihan parasta ja olis tosi tylsää jos nyt tarvis miettiä että voiko käyttää jotain vaatetta vai ei – kun nuorempana on tullut kokeiltua kaikenlaista, ei juuri jaksa moisia pohtia.

   <3 pus!