Voita liput VALOA FESTIVALILLE!

musiikki
60 kommenttia

* yhteistyössä Valoa Festival

Ihanaa helmikuun ensimmäistä, tyypit! Käynnistetään helmikuu mehevällä arvonnalla, sunnuntaiseen tapaan hyvään musiikkiin liittyen, tietty. 

Ensi viikonloppuna tanssitaan ja fiilistellään hyvän musiikin parissa; Valoa Festival valtaa kaupungin kuudetta kertaa. Keikkoja on Tampereen Pakkahuoneella, Klubilla, Yo-talolla, Telakalla ja Artturissa ja tarjonta on melkoinen. Mun omia suosikkeja on mm. Ele, joka on Eva & Manu -yhtyeen Eva Louhivuoren oma projekti. Linkkasin ekan julkaistun biisin aiemmin musakorneriin, voitte kuunnella Kun kello seisoo -kipaleeen Spotifyssä. Eleen lisäksi Eva & Manu kiinnostaa, Paperi T vois olla kova ja lauantaina on pakko nähdä Kakkmaddafakka ja jorailla Aeroplanen ja AraabMUZIKin tahtiin. Koko ohjelman voi kurkata TÄÄLTÄ

Eva & Manu – Cinnamon hearts

Kakkmaddafakkas – Drø Sø

Paperi T – Sä jätät jäljen

Aeroplane – We can’t fly

Aeroplane – Save me now

Kakkmaddafakka – Is She

 Lippuarvonta Valoa Festivaleille: 

Ihan parasta on se, että teistä kaksi pääsee kaverinsa kanssa mukaan jorailemaan! Arvon 2 x kahden hengen liput (sinä + avec) Klubi+Pakkahuone -keikoille. Voittajat saavat valita kumman päivän liput haluavat. Osallistu kommentoimalla tähän postaukseen MIKSI sun pitäis päästä kaverin kanssa joraileen. Muista toimiva sähköpostiosoite! Arvontaan voi osallistua 3.2.2015 klo 23.59 asti. Olen yhteydessä voittajiin keskiviikkona. Lycka till!! xx Ja hei, kantsii käydä tykkäilemässä Valoa Festivalista Facebookissa, niin pysytte kärryillä :-)

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Siis miksen taaskaan oo muistanut Valoa ajoissa?! Kiitos tästä, suunta lienee toivottavasti siis Tampereelle ensi viikonloppuna.

  Mun ja poikaystävän pitäis ehdottomasti päästä bailaamaan, koska käsittämättömien erimielisyyksien täyttämä tammikuu päättyi siihen, että missasin kuukauden viimeisetkin klubikeikat eilen ja punkin kuuntelun sijaan kirjoitin ruotsin referaattia kotona itku kurkussa poikaystävän reivatessa keikoilla. Nyt onneksi sovittu ja siksi olis mahtavaa päästä yhdessä tuon tyypin kanssa kuuntelemaan huippumusaa yhdessä (ja ehkä jopa satsata lisäksi hotellihuoneeseen lemppariscandicissa siinä pakkiksen naapurissa)!

  Lauantain Yo-talon ohjelma näyttää sitäpaitsi erityisen räjäyttävältä!

 2. Mun pitäis päästä kaverin kanssa jorailemaan, koska ensinnäkin tulee aivan liian harvoin mentyä kuuntelemaan livemusiikkia mihinkään! Livemusiikki on kuitenkin melkeimpä parasta musiikkia ikinä, oli bändi tai artisti mikä hyvänsä, koska keikoilla fiilis on aina se tärkein ja mahtavin asia. Muutenkin on tullut vähän jämähdettyä hällän kellariin ja sen mahtaviin karaoke-esitykseen eli ois kiva tehä kamujen kaa välillä jotain erilaista.

 3. Oih! kumpa sattuisi kohdalle tämä. Pitäisi päästä juhlistamaan elämää taas pitkästä aikaa, kun on ollut rankka tammikuu.

 4. Jeeee tahdon! Tuonne ollaan hinkuamassa kovasti kaverin kanssa, joten liput kelpaisivat oikein kivasti! Etenkin tuo Paperi T kiinnostaa kovin :-)

 5. täydellinen ystävänpäivälahja ystävälle, joka on lähdössä pois Suomesta ja on suuri paperi t ja eva&manu-fani. ystävien yllättäminen on parhautta! Liput sais myös tämän mimmin suupielet korviin.

 6. ooo!!! mun kaverin ja mun pitäisi päästä valoa-festaroimaan jo ihan sen takia, että tämä talvi on ollut ankea, valoton ja musta eli valoa tarvitaan hullun lailla! ja oon aika varma, että hullun lailla krebailemalla noilla kivan kuulosilla festareilla voisi elämään tulla aika lailla valoa! plus liput olisi oiva syy päästä visiteeraamaan tampereella asuvaa kamuani ja viettää laatuaikaa yhdessä!

 7. Viime Tampere-visiitistä on aikaa, vaikka ystävä muutti sinne syksyllä. Olis ihana päästä moikkailee sitä ja samalla nauttimaan hyvästä musasta. Valoa Festivalista on hyvät muistot parin vuoden takaa, joten olis kiva suunnata sinne jälleen.

 8. Mum pitöis päästä joraileen siks, koska tää on mun eka vuosi täysi-ikäisenä ja niin ollen mahdollisuus päästä joraamaan!

 9. Asun Tampereella enkä ole aimmin osallistunut tähän kaupunkifestariin. Useimmat bändit eivät ole minulle entuudestaan tuttuja, joten olisi kiva päästä kuuntelemaan millainen musiikki on nyt in. Tulot on niin pikkaset, ettei muuten tulisi lähdettyä. Ja sit pääsis vielä tarjoamaan lipun kaverille. Oishan tää luksusta.

 10. Oi vitsit mitä esiintyjiä! Ja festarit ylipäätäänsä!

  Jäin juuri työttömäksi, eikä opiskelupaikkaakaan ole tällä hetkellä, joten rahat on aika tiukkilla tällä hetkellä. Haluaisin kovasti käydä keikoilla ja reissata yms., mutta ei ole kauheasti ylimääräistä rahaa :<

  Liput festareille olisi tosi jees piristys! Ottaisin mukaan juuri eronneen ystävän ja tanssisimme jalat kipeiksi. Lisäksi saataisiin pikkureissu Tampereelle, jota onkin jo ollut ikävä.

 11. Tänä vuonna olisi kiva päästä jorailemaan, koska viime vuonna missasin tapahtuman vaatekriisin vuoksi :——-D niin nololta kun se kuulostaakin, mutta nellystä tilaamani hame ei saapunutkaan ajoissa ja sain niin pahan mielen että myin lippuni kaverilleni….Tänä vuonna on kuitenkin megacool asu jo ajoissa valittuna. Nyt vaan puuttuu enää lippu!

 12. Jee, kiva arvonta! Perjantaina olis kiva mennä Pakkikselle ja yllättää kaveri, joka ei oo pitkään aikaan käynyt pienen lapsen äitinä keikoilla. Sen olis pakko lähtee, koska eihän lippuja voi jättää käyttämättä! ;)

 13. Olen monena vuotena aikonut mennä näille festareille, mutta aina on tullut jotain viime hetken suunnitelman muutoksia. Tänäkin vuonna minulla on töitä tuona viikonloppuna, mutta pääsisin kyllä illaksi jorailemaan, jos vain lippuset löytävät tiensä luokseni :’D

 14. Lauantai illan huvi retki yhen kivan tyypin kans olis tosi jees

 15. Oih! Vaikka olen ehtinyt asua Tampereella melkein kaksi vuotta, en ole saanut lähdettyä vielä yhdellekkään keikalle. Tampere ja Klubi on molemmat ihania ja olisi muikeaa päästä arjen ja opiskelukiireiden keskeltä vähän juhlistelemaan elämää ja kevättä. Siis tulkoon tästä elämäni kevät!

 16. OIVOII!! Mun niiiiin pitäis päästä Valoilemaan! Muuten olisin ehdottomasti menossa, mutta pakko tehdä kompromisseja jos halajaa kuukauden reppureissulle kesällä, se tarkoittaa some serious saving.. Yhyy itken verta, mut olis kyllä melko jees jos ei tarttis tehdä tällasia tyhmiä valintoja, vaan vois saada kaiken! :—-D ^^

 17. ihania esiintyjiä! valoa kaivattaisiin kouluarjen keskelle! haluaisin ehdottomasti yllättää ystäväni, jonka kanssa ollaan monet kerrat puhuttu että pitäisi päästä tampereelle tanssimaan! :)

 18. Ansaitsisin päästä keikalle, koska valmistuin juuri kamalan syksyn jälkeen maisteriksi ja on ehkä suurin voittajafiilis! Ottaisin mukaan lauantaille minua tukeneen ystävän.

 19. Juuh kyl kiinnostelis rap hommat ku iteki oon mc yms…. Että siks ehkä

 20. Ai että, käydään aina kavereiden kanssa Tampereella festaroimassa ja tälläkin kertaa ois tarkotus! Näin minituloilla tekee kuitenkin tiukkaa nuokin hinnat vaikka ei todellakaan kalliista festarista ole kyse joten tää ois ihan mahtava homma! Perjantain klubi/pakkis räppimeiningit aivan 5/5 ja lauantaina myös sikkenä kaikkea hyvää etenkin AraabMUZIKkia vois taas mennä kattomaan koska ne on aina törkeen hyviä! (y)

 21. meidän täytyy päästä jorailemaan koska ollaan sekä hyvän musiikin että tampereen kovia faneja mutta aina auttamattoman broke!!

 22. kaiken hurjan ja kurjan jälkeen, mitä tammikuu on antanut, voisin yllättää nuoren miehen ja aloittaa helmikuun pakkahuoneen pimeissä nurkissa yhdessä supisten.

 23. keikkalipuilla lähdettäisiin rakkaan mieheni kanssa juhlistamaan hänen 27-vuotispäiväänsä. tää musiikin suurkuluttaja ja synttärisankari on auttanut mua arjen pyörittämisessä viime aikoina niin paljon, että jos joku, niin hän on tämän irtioton ansainnut ♡

 24. niin kun näköjään muillakin, on myös mun tammikuu ollut raskas.
  muutin itseni ja kissani yksiöön ja olen opetellut nukkumaan yksin.
  kaikesta huolimatta elämä on jees ja sitä on kiva silloin tällöin juhlistaa,
  ja nää festarit olis kyllä tosi oiva tapa tehdä niin.
  ottaisin mukaan kaksi päivää sitten tampereella muuttaneen ystäväni.
  laitettaisiin ittemme supersöpöiksi ja lähdettäisiin tanssimaan jalat rakoille.

 25. koska mulle tekis varmaan ihan hyvää päästä vähän tuulettuu ja tutustuu uusiin mestoihin! ;)

 26. Moi! Tarvisin lipun koska haluisin kysyä yhtä mielenkiintoista tyyppiä ulos ja Valoa-festarit voisi olla sopivan kasuaalihko tapahtuma tähän tarkoitukseen!

 27. Haluaisin ehdottomasti päästä Valoa-festareille joraamaan koska a) Tampere on mun ex-kotikaupunki ja ehdottoman rakas b) näille festareille on pitänyt päästä jo monta monta vuotta ja olisi oiva mahdollisuus nähdä myös vanhoja kavereita samalla c) en lepää ennen kuin olen suukotellut Tuuttimörköä!!

 28. Miksi mun pitäis päästä jorailemaan frendin kanssa? Koska jorailu on aina ihanaa ja huikeeta, oli keikka, aika tai paikka lähes mikä tahansa! Mikä tekee jorailusta sit erityisen huikeeta, on hyvä livemusiikki, yks lemppariduoista, ihana kotikaupunki (- tampere <3) ja hyvä seura. Siinä olis ainekset onnistuneisiin valoa -festareihin!

  Of topic, muistan vielä vuonna 2012 Eva&Manu esiintyi ilosaaressa, enkä mä kuullut niiltä kuin viimeisen kappaleen (, joka oli ihana feet in the water, mikä oli vastikään ilmestynyt). Olis aivan huikeeta päästä joraamaan koko keikka, varsinkin kun ystävätär on vielä tulossa kylään. :-)

 29. Ui jee! Olis mahtavaa päästä kuunteleen loistomusiikkia poikaystävän kanssa ja vähän tanssahtelemaankin siinä sivussa, koska tänä keväänä on taas edessä tiukka pääsykoerutistus ja yhteinen aika sen takia vähissä. Olis ihan huippua viettää viimeinen yhteinen viikonloppu kivoissa merkeissä hyvän musiikin parissa!

 30. Mun on päästävä näkemään kakkmaddafakka! Ja Aeroplane vaikuttais kans tosi kiinnostavalta :) Sattuu just olemaan vapaa viikonloppukin!

 31. Ankean tammikuun jälkeen tää ois ihan huippu piristys tähän talveen! Sitä on tullu vieteltyä tammikuu turhan tiiviisti neljän seinän sisällä enemmän ja vähemmän murjottaen mutta tää kyllä antais rutkasti uutta potkua taas jaksamaan kevääseen. Lisäksi poikaystävän kanssa lähenee 4. vuosipäivä niin tää ois täydellinen tapa päästä juhlistamaan sitäki 8) perjantain ohjelma vaikutti niin <3

 32. Oii hei! Perjantaina pitäis ehdottomasti päästä tanssiin Klubille ja Pakkahuoneelle! Illan keikoista kiinnostaa oikeastaan kaikki ja tiedän, että kaikki Tampereen frendit tulee oleen juhlapaikalla myös. Täydellinen syy paeta Helsinkiä Tampereelle (taas….)!

 33. Jooooooo! Liput tekis mut superonnelliseksi!
  Kyseinen tapahtuma kerää meidän vanhan kaveriporukan pitkästä aikaa samaan paikkaan samaan aikaan, odotan niin innolla kunnon kekkereitä! Näiden lippujen ansiosta ehkä saatais oikeesti kaikki porukan jäsenet osallistumaan. :)

 34. Helmikuu olisi ihan loistava aloittaa jorailulla hyvässä seurassa. Rakkaita ystäviä kun näkee aivan liian harvoin, niin tämä olisi mahtava syy päästä näkemään ja nauttimaan hyvästä musiikista.

 35. Ai että! Mun pitäis päästä joraileen kaverin kanssa, koska oon katellu ko. festareiden line upia silmät kiiluen siitä asti ku ohjelma julkistettiin, ihan tajuton kattaus. Näin opiskelijana oon luonnollisesti aivan peeaa ja jos ostaisin liput helmikuun vuokrasta jäljelle jäävillä tuilla, ei mulla jäis juurikaan ylimäärästä massia ruokaan. Tietysti ois ihan kiva syödä, mut en vaan VOI jättää tätä väliin!!! Lisäks ottaisin mukaan erään kaverin jota en vielä niin hyvin tunne, mut joka vaikuttaa ihan sydänystävä-materiaalilta ja siks oiskin ihanaa päästä tutustuun entistä paremmin festaroinnin lomassa :)

 36. koska; jos sä lähdet näin aurinkoisen aamun
  voit yhtä hyvin viedä koko auringon mukanasi; paperi t on tavallaan sanottanu koko mun tammikuun ja hoivannu heikkoa sydäntäni. mutta käyrä palasi ja nyt tää sydän taas takoo ku ensimmäistä päivää. elämä mä oon tässä. merci!

 37. Pikkusisko tulossa kylään viikonlopuks toiselta puolelta Suomea, haluisin näyttää sille Tampereen parhaita puolia, vetää tennarit jalkaan ja lähtee reivaamaan!

 38. Haluisin ehottomasti voittaa liput perjantaille, koska
  a) en oo 2 ja ½ vuoteen ollut millään keikalla (kauhistutti kirjottaa tää. apua. sitä ne lapset tekee)
  b) koska silloin esiintyy niiiiiin monta mun suosikkia, 6mäki, Hannibal, Polarsoul.
  Ääh mä tahtoisin niin tonne!

 39. Haluan päästä näkemään Kakkmaddafakkan, koska viime vuoden Flow-festival meni ihan plörinäksi bändin perumisen takia! Kakkmaddafakkan vuoksi ostin festarilipun, halusin niiiiiiiin kovasti nähdä bändin, mutta tyypit peruivat keikkansa viime hetkellä. Oli mulla Flow’ssa ihan kivaa tietty, mutta kokonaisuudesta jäi uupumaan jotain tosi olennaista.
  Veljeni asuu Tampereella, kun itse asun toisella paikkakunnalla. Molemmilla on opiskelut ja muut kiireet, jonka vuoksi näemme nykyisin harmittavan harvoin – festareiden merkeissä tapaaminen olisikin siksi huippujuttu!

 40. koska en oo ikinä voittanu mitään. ja tartteen ilmaisliput ku ei oo omaa rahaa

 41. Uihh oispa kiva käydä pyörähtää tampereella festaroinnin merkeissä. Viime vuonna sain liput poikakaverilta joululahjaksi joten nyt ois korkea aika antaa samalla mitalla takaisin!

  Nyt kun oikein tutustuin aiheeseen, niin lauantain esiintyjät kiinnostaa siinä määrin, et liput taitaa tulla hankittua eniveis.

 42. En ole nähnyt Paperi T:tä yli vuoteen livenä missään kokoonpanossa, se on ihan liian kauan.

 43. kiinnostais toi perjantai ehdottomasti! haluisin yllättää poikaystävän, jonka kuulin pohtivan kaverinsa kanssa että pitäiskö ostaa juurikin tuonne liput. eivät ostaneet, joten olisi kiva yllätys viedä mies mukana sinne :)

 44. Mun pitäisi voittaa liput, koska haluaisin piristää ystävääni. Hän on eronnut syksyllä pitkästä parisuhteesta ja kirjoittaa kandiakin tällä hetkellä, joten hänen pitäisi ehdottomasti päästä tuulettumaan festareille!

 45. Ollaan joka tapauksessa tulossa jorailemaan kavereiden kanssa, mut tietysti ilmaset liput kelpais, koska ollaan köyhiä opiskelijoita heh :))) Ihanaa päästä Tampereelle, siellä on aina kiva vierailla ja varsinkin kun näkee taas pitkästä aikaa tiettyä kaveriporukkaa, ja saatais ehkä ne epäilevätkin tyypit mukaan juhlimaan !
  Päädyin muuten jokunen vuos sitten vahingossa Araabmuzikin keikalle Flowssa ja oli kyllä sellaset bileet että huh ! Ja Aeroplane jotenkin ihmeellisesti missattiin viime elokuussa Canvaseilla joten nyt ois hyvä paikata se virhe :-D

 46. Oon taivutellu kavereita mukaan tonne siitä lähtien kun tuo päivä julkistettiin, mutta silti pahalta näyttää. Perjantain kattaus kiinnostais mutta kaverit tuntuu kitsastelevan hinnan takia vaikka viime vuoden puolella ostettaessa ois saanu vielä alennustakin! Viime vuonna en myöskään päässyt joten tänä vuonna olisi pakko päästä! Tuolla olis varmasti hyvä meininki!

 47. Oih tuonne olisi mahtava päästä hyvän ystävän kanssa! Asutaan nykyään eri kaupungeissa ja päästään viettämään yhdessä aikaa harmillisen vähän. Tämä olisi mukava treffauspaikka kotikaupunkiemme keskivälissä :)

 48. Pakko olisi päästä valoilemaan. Muuten ei kyllä kestä kasetti.

 49. Nyt todella tarvittaisiin jotain valoa talven keskelle! Olen ollut uupunut koko talven tästä pimeydestä, enkä ole jaksanut panostaa mitään ylimääräistä, muunmuassa parisuhteessa. Valoa -festarit olisi oiva tapahtuma minulle ja poikaystävälleni tehdä kerrankin jotakin normaalista poikkeavaa ja hauskaa!

 50. Meen Mansesta ohi muutenkin niin olis
  upeeta jäädä matkan varrelle joraamaan ja jytäämään lauantaina!

 51. Meidän tilanne on seuraavanlainen.

  Pidämme kavereiden kanssa festarikaudenauvajaiset kyseisenä viikonloppuna.
  Luulin että avajaiset olisivat kahden päivän pituiset, joten ostin kahden päivän festaripassi.
  Kaverini taas ajattelivat medän avajaisten olevan yhksi päiväiset, joten heillä ei ole lippuja kuin perjantaille.

  Meidän pitäisi siis voittaa liput, jotta saataisiin festarikaudenavajaisista kaksi päiväiset. Antaisin jo minulla olevan toisen päivän lipun ensimmäiselle kaverille, toisen voittolipun pitäisin itsellä ja toisen antaisin toiselle kaverille. :)

  Liput haluaisin lauantaille.

 52. Ois kyllä siistiä päästä pistään jalalla koreaksi! Monta kaveria menossa mutta itsellä budjetti todella todella tiukilla tällä hetkellä.

 53. Meikämandoliinon pitäs ehdottomasti voittaa nuo liput koska tykkään hirmuisesti Evasta ja Manusta jotka tuolla esiintyvät. Enkä ikinä koskaan milloinkaan ole voittanut mitään arvonnoissa, nyt ois siis aika :)

 54. Haluaisin viedä mun poikaystävän festareille synttärisankaruuden kunniaks, mutta tänhetkinen rahatilanne on mallia makaroni. Toivon niiiin, että onnetar suosisi tällä kertaa :-)

 55. Heheeee meikä tuli osallistumaan hyvällä syyllä! :–D Olen tampereelle tulossa juuri tänä vkl ja olin niin valmistautunut että Antero Lindgren esiintyy O’Connelssissa 6. päivä. Olin keränny porukkaa kasaan että mennään yhdessä kattomaan, mutta pam-pam-paaaaaa se olikin 6.3 !!! Perus minä, mutta ei hitsi olin tosi pettyny. Vaikka tuun varmaan sitten joka tapauksessa silloin maaliskuussa tsekkaamaan Anteron, koska _pakkkkkko_ *-*
  Mutta joo! Tiivistettynä keikkafiilis on huikee ja en edes tiennyt että siellä on tämmönen festari meneillään niin ois siistiä päästä, kun alkuperäinen suunnitelma valui ruikulina…

  Ja ois hausgaa törmätä! Sillai hellästi ettei tuu mustelmia :—)

 56. Oispa ihanaa päästä Tampereelle. Saisin vietettyä aikaa jonkun ihanan Tampere-kaverini kanssa. Keikoilla olen käynyt hävettävän vähän ja nyt olisi sopiva tilaisuus rentoutua työkiireiden keskellä. Sun ELE-vinkkaus oli ihana ja Eva&Manua olisin halunnut katsomaan, mutta myös esim. lauantain Klubin mulle tuntemattomiin artisteihin olis huippua päästä tutustumaan näiden lippujen kanssa!

  Ja ystävänpäiväähän voi aina viettää viikkoa etukäteen. :-*

 57. huhhuh, lippu valoa-festareille olisi kyllä enemmän kuin tarpeellinen tähän osoitteeseen!! kavereiden kanssa jorailu juuri tällä hetkellä kuulostaisi enemmän kuin hyvältä ja piristäisi ehdottomasti meikäläisen, vastavalmistuneen työnhakijan harmaata arkea ja poistaisi työnhakuressin edes yhdeksi illaksi! :-)