Helmisormus

lifestyle
16 kommenttia

Mun korukokoelmani kasvoi yhdellä kauniilla helmisormuksella syntymäpäivänäni. Suunnittelin tuollaisen yksinkertaisen helmisormuksen äidin avustuksella ja siitä tuli kuin tulikin täydellinen. Kun tykkää yksinkertaisista jutuista, on todella pieneltäkin tuntuvilla asioilla väliä; helmen koolla, istukan mallilla ja korkeudella. Pitää olla just eikä melkein, ja tämä on. Sormuksen on tehnyt tuleva kultaseppä Sari Kallio.

Minä niin tykkään siroista, minimalistisen tyylikkäistä koruista. Korvikset tosin saa olla isot, kunhan kaikki muu pysyy sirona. Viimeiset vuodet olen käyttänyt vain kultaisia koruja, ajattelen niiden sopivan mulle paremmin. Tuo helmisormus on siis varsin looginen osa mun korukokoelmaa. Kiitos vielä mama <3 :’–)

PS. Mulla on soinut viime päivinä jostain selittämättömästä syystä päässä ”Put a ring on it”, joten tällä aasinsillalla pieni vinkkaus sormuksista Beyoncéen: Yle Areenasta voi katsoa Beyoncén ja Jay-Z:n Pariisin keikan livetaltioinnin (vielä 6 päivän ajan). On aika mieletön show, huh! 

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Tuo on kyllä ihan täydellinen sormus. :-) Onko tuo helmikaulakoru mistä? Missä sormessa muuten käytät tuota sormusta? Osaatko neuvoa, että jos itse haluaisin jonkun samantapaisen/ylipäänsä jonkun sormuksen tai kaulakorun,niin voiko sellaisia teetättää kultasepällä/opiskelijalla?

  1. Hei kiitos kaunis! :-) Helmiriipus on äidiltä lainassa, sillä on siis ikää. Käytän tuota sormusta oikeassa keskisormessa, viereisessä tuo yksinkertainen kultainen sormus (nimettömässä).

   Toki tuollaisia voi teetättää kultasepillä. Varmaan lähes kuka tahansa osaa tehdä tuollaisen sormuksen ainakin. :-) Salpauksen kultaseppäopiskelijoilla ei enää tänä vuonna ole kurssia, jossa tehdään tilaustöitä asiakkaille, mutta esim. Sari Kallioon (joka teki mun sormuksen) voinee olla suoraan yhteydessä jos haluat kysellä lisää? Vinkkaa jos tahdot että pyydän hänen yhteystietonsa sinulle. :-)

 2. onpa sievä! kiinnitin viime kesänä italiassa jollain tytöllä huomiota tuollaiseen helmisormukseen. mulla ei tule käytettyä sormuksia, mutta silloin päätin että jos joskus tulee tarvetta vihkisormukselle niin se on sitten tuollainen ;-)

 3. Moi, oon suunnitellut, että teettäisin vanhoista hopeakoruistani uuden sormuksen. En ole uskaltanut viedä niitä vielä minnekään kun en osaa yhtään arvioida paljonko suunnittelutyö jne tulisi maksamaan. Sinä kun olet koruekspertti, osaisitko sanoa onko kyse satasista vai tonneista? :)

  1. Moikka Manna! Hihii millähän perusteella minä olen koruekspertti? :-D Ei suunnittelutyö tee asiantuntijaa. Harva kultaseppä antaisi sulle mitään hinta-arviota noilla spekseillä, kantsii kiikuttaa korut liikkeeseen ja hahmotella millaisen sormmuksen haluaisi – vasta sitten voidaan laskea kustannusarvio. Hopean suhteen harvemmin varmaan on kyse tonneista, mutta en sano mitään kun en ole asiantuntija ;-)

 4. Kaunis sormus, mutta ennen kaikkea HALLELUJA kiitos kun mainitsit tosta Beyoncén + Jay Z:n konsertista!! Oon koittanut vaikka kuinka pitkään bongailla että mistä sen näkis ja tää oli mennyt aivan ohi.

  1. Hahaa JESSSSS!!!!!! :—-D Hehkutin tota blogin fb:ssäkin ja mietin et onko järkeä laittaa blogiin, mut onneks laitoin!!!! JESSS! Hyvä ettet missannu, ihan mieletön show! Itkin vähän :-DD

 5. Kiitos, voisin kyllä ottaa hänen yhteystietonsa ja kysellä asiasta lisää. :)

  1. Palaan sulle maililla loppuviikosta, muistuta jos musta ei kuulu! :-)

 6. Ei vitsit miten söpöjä koruja! Niin sua ;-* ja hitto, koska luin tän vasta nyt niin missasin ton live-keikan, höh….

  1. Hihiii kiiiitos!!! <3

   Ja voi eikä :--(((( Eeäääh se oli maaginen, löytyispä se jostai!