Bloggaajat mansessa

lifestyle
Jätä kommentti

Hihii, ollaan tässä järkkäilty tammikuusta asti Maj:n kanssa bloggaajatapahtumaa tänne Tampereelle. Kutsuja kaiken maailman iltamiin ja kissanristiäisiin satelee jokaiselle meistä, mutta Tampereella ei koskaan tapahdu mitään, kaikki tapahtumat sijoittuvat aina Helsinkiin. Nykyisin toisia bloggaajia (läheisimpiä lukuunottamatta) treffaa lähinnä eri yritysten järjestämissä tapahtumissa ja se on ihan ok, mutta on ollut ikävä sellaista bloggaajamiittiaikaa, jolloin koottiin itse jengi kasaan ja treffattiin milloin missäkin. Mä luulen että yksi historian ensimmäisistä blogimiiteistä oli juurikin täällä Tampereella vuonna 2009! Joten aika hyvä ottaa uusinta nyt kuuden vuoden jälkeen, joskin pienemmällä jengillä mitä silloin. Joten tuumasta toimeen: koottiin jengi ihania naisia yhteen ja viettämään porukalla Tampere-weekendiä hyvässä ja rennossa seurassa. 

Siispä kutsuttiin paikalle HenriikkaRiikkaSaaraNoora, Veera, NiinaHennaMinttu, Maiju ja Nadja. Ihan huikeita leidejä kaikki. Osa tuntee toisensa jo entuudestaan, osa uusia tuttavuuksia; ja sekös parasta tässä touhussa oikeasti onkin, kivat tyypit. Menoa voinee seurata Instagrammista @ida365. Ihanaa viikonloppua!! 

On ollut hulinaa koko helmikuu; paliksia, duunia, paikasta toiseen juoksemista, askartelua, ihania tyyppejä yhteistyössä, mun ja Maj:n kuntosalipaliksia, opparia, uusia haasteita työrintamalla… Ei ole todella ollut pulaa tekemisestä :–D 

Lisää luettavaa

Meikkipussin päivitys syksyyn ja hyvää tekevä kuivakuppausrutiini

Kesäkuulumisia

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.