FLORAL BOMBER

muoti
10 kommenttia

AAAAAAA, kevät!!! (✿ ♥‿♥) Hitsi tämä keli tekee mut onnelliseksi! Hymyilyttää kun vastaantulijat näyttää niin onnellisilta ja tuntuu että keskusta on pitkän talven jälkeen täynnä elämää. Tampere tuntuu heränneen eloon. Samaa voi kyllä sanoa itsestäkin, pomppaan aamulla sängystä sata kertaa nopeammin mitä aiemmin, varsinkin jos voin herätä niin myöhään että aurinko näkyy sälekaihtimien läpi. 

Napattiin Maj:n kanssa asukuvat ennen palaveria Kehräsaaressa. Oli vaikea saada kuvattua ilman että joku ohikulkija olisi päätynyt kuvaan – jengi todellakin on lähtenyt liikenteeseen! Nämä kuvat on muuten otettu laajiksilla; testissä on Olympukselta sekä 9-18mm että 12mm objektiivi. Tykkään ihan hulluna! Mitäs te sanotte?

top – Acne · bomber jacket – Kappahl · leather skirt – Selected Femme
 boots – Vagabond · leather bag – Asos

Tuntuu niin hyvältä vetää jalkaan kevyemmät kengät, kadut on keskustassa jo ihan sulat. Eikä talvitakin alle tarvitse enää tunkea tuhatta vaatekerrosta. Ai ettttäääää! Täksi kevääksi ja kesäksi on niin mahtavia juttuja tiedossa että en meinaa pysyä housuissani. Vaikka just totesin ystävälleni, että talvi on ollut mainio, kun on ollut niin hassuja sattumuksia ja seikkailuita, mutta jos totta puhutaan, niin olihan se pitkä ja raskaskin välillä. Kevät tuntuu niin tervetulleelta.

Ekaa kertaa asukuvissa mun talvinen alelöytöni; superhieno bomber, jonka selkäosaan ja hihoihin on kirjailtu kukkia. Nuo kukat tekee tuosta mulle sopivan, useimmat bomberit ovat tuntuneet vähän liian koviksilta mun makuun.

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. No äläää, uskon sen!! :-D Onneks objektiiveilla voi kikkailla kunhan runko on perushyvä! Ja KIIITOS <3

  1. Apuaaaaa!! I H A N A ;;____;; <3 Mäki haluun löytää jonkun kivan ja aavistuksen tyttömäisen bomberin kevääksi!

    1. Hihiiii EIKÖÖÖÖÖ!!! <333 ihan best tuo!! Onneks bombereita löytyy nyt, mm. pastellisävyissä ah!