Florascent – aromaterapeuttiset tuoksut

kauneus, luonnonkosmetiikka
10 kommenttia

En ehkä ihan usko, että päänsärkyni (joka johtuu yleensä niska-hartiaseudun jumista) voisi haihtua tiehensä vain ihania, aromaterapeuttisia tuoksuja nuuhkimalla, mutta vitsit miten tuoksut vaikuttavatkin ympäristöön ja omaan fiilikseen. Tuoksuihin ei aina edes kiinnitä mitään huolimatta, mutta ne huomaa aina niiden ollessa erittäin pahoja tai älyttömän ihania. 

Kun haluan rauhoittua tai rentoutua, sytytän mun puuvillalle tuoksuvan tuoksukynttilän. Useimmat ylimääräiset tuoksuvat vain ärsyttävät, joten suosin mietoja tuoksuja kodissani, en halua tänne mitään Intian basaari -meininkiä. Makkarissa on myös puuvillan tuoksuinen huonetuoksu ja vaikkei sen tuoksuun päivittäin kiinnitä huomiota, sen huomaa aina välillä ohi kulkiessa. Aiemmassa kodissa oli myös sellainen Mujin höyrykone, sellainen moderni suitsukejuttu. Veteen tiputettiin pari pisaraa eteeristä öljyä ja kone tuprutti hyväntuoksuista höyryä ilmaan. 

Siksi varmaan tykkään Florascentin aromaterapeuttisista suihkeista niin paljon. Niitä on moneen eri tarpeeseen; päänsärkyyn, piristymiseen, levolliseen uneen, onnea tuomaan (hihii, jep) ja lisäenergiaa antamaan. Florascentin Aroma Sprayt ovat 100% luonnollisia eteerisiä öljyjä ja niitä voi suihkia esimerkiksi vaatteeseen tai huoneilmaan.

Söpöjä pieniä puteleita. 

Esimerkiksi laventelilta ja mintulta tuoksuva Headache master on aivan ihana; rauhoittavan laventelin ja raikkaan mintun yhdistelmä toimii. Päänsärkyyn tepsimisestä minulla ei ole näyttöä, mutta tuoksu rauhoittaa ja olen suihkinut sitä huoneeseen ennen nukkumaan menoa raikastamaan ilmaa. Jos niskat tuntuvat kireiltä ja päänsärky tuntuu olevan tuloillaan, tätä voi suihkaista myös suoraan niskaan. Pitääpä kokeilla ensi kerralla päänsäryn ilmoitellessa tulostaan. Oletteko te testailleet näitä tai käytättekö eteerisiä öljyjä muuten? 

*Tuotteet saatu blogin kautta testiin

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Ooooh! Nyt kiinnostuin erittäin kovasti! Kuinka voimakkaita nää muuten on? Oon aika päänsärkyherkkä, että yleensä tavalliset tuoksut on mulle aika no-no, mutta esim Acorellen tuoksut (jopa parfyymeinä!) ovat sen verran hentoisia, että pystyn huoletta käyttämään.

    1. Sanoisin että samaan kategoriaan menee Acorellen kanssa – ja vielä miedompia kun eivät ole parfyymejä sinänsä. :–) sellaisia että haihtuvat suht nopeasti (niinkuin eteeriset öljyt tuoksuina yleensäkin), uskaltaisin suositella! Ainakaan kylässä vasta ollut ystävä ei reagoinut näihin mitenkään vaikka ei voikaan normihajuvesiä käyttää ja hänelläkin Acorellen tuoksu käytössä.

    1. Niin söpöjä! Ja aika mainio lahjaidis kamulle joka tykkää luonnollisista jutuista mutta jolla on jo kaikkea :-D

  2. oi kuulostaapa kivoilta ja niin kauniita noi pullot!! laittaisin tähän nyt sydänsilmä-emojin jos pystyisin, mutta osaatko sanoa saako noita tampereelta jostain liikkeestä ihan vai pitääkö tilata netistä?

    1. pitää tilata netistä, ei saa täältä mun mielestä mistään vielä? Ruohonjuuren verkkokauppa ainakin toimittaa :-)