Vihkovillitys

/// sisustusTags: , ,

Pienet yksityiskohdat tekee mut niin iloiseksi; esim. se, miten söpöillä tarroilla mun tilaamani paketti oli suljettu ja koristeltu. Oli onni, että Design Boulevardilla oli Hanna-Riikka Heikkilän näyttelyn avajaiset bloggaajaviikonloppumme aikana, sillä taiteilija itsekin oli paikan päällä. Minua oli nimittäin jäänyt mietityttämään eräs kaunis vihko, jonka näin Designtorilla joulun alla, mutta jota en jostain syystä silloin ostanut. Onneksi Hanna-Riikalta löytyi vielä pari vihkoa jemmasta ja sain tilata yhden itselleni. 

… ja näin söpö vihko oli jäänyt kummittelemaan mieleeni! Tätä Papershopin kanssa yhteistyössä tehtyä vihkoa näyttää löytyvän Papershopin verkkokaupasta. Hullaannun helposti kauniista vihkoista ja papereista, kerään aina reissuilla kasan nättejä vihkoja, flyereitä ja käyntikortteja mukaani ihan vain siksi, että ne näyttävät niin kivoilta. Ja usein tuntuvatkin, laadukkaasta paperista tulee niin hyvä fiilis. Tämä ei kyllä lainkaan selitä miksi kirjoitan kirjeeni ruutuvihkojen sivuille…. Tietääkö joku, mistä saisi nättiä kirjepaperia? Olen koettanut googlailla, mutta en ole löytänyt mitään kovin hienoa. 

Nyt on nätit toimistotarvikkeet! Ostin tärkeille papereille Hayn kansion, tuo mustavalkoinen vihko on saatu Nanu Nanulta ja päällimmäisenä tuo uusin vihko. Mulla on melkoinen määrä erilaisia vihkoja, sillä tykkään kirjoittaa asiat ylös käsin ja on selkeää, että eri projekteille on eri vihkot. On myös kiva selailla vanhoja vihkoja ja kalentereita myöhemmin, päiväkirjoista nyt puhumattakaan. 

9 kommenttia

 1. Avatar Hanna /// 11/03/2015 / 12:11:00

  Kauniita vihkoja! Varsinkin toi uusin. Mulla on vieläkin jäljellä kirjepapereita jostain ala- ja yläasteajoilta. Silloin oli paljon kirjekavereita, mutta se harrastus jäi ja samoin jäi paperit lojumaan nurkkiin. Ei oikein kukaan enää tee sellaisilla mitään, kun olen yrittänyt tarjota nuoremmille siskopuolilleni, mutta en raaski heittää poiskaan. Et varmaan säkään halua mitään Nalle Puhia tai eläinkuvioisia papereita :D vaikka taitaa mulla pari ihan tyylikästäkin settiä olla..

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 11/03/2015 / 14:30:57

   No eikö olekin! :-)

   Mulla ei oo enää mitään, höööh! Paitsi tallessa muistona jotain yksittäisiä Minni Hiiri-papereita just.

   Vastaa
 2. Avatar essi /// 11/03/2015 / 12:33:07

  Bongasin heti tuolta linkkaamaltasi sivustolta jonkinlaisia kirjepapereita, esim. http://papershop.fi/tuote/monarch-kirjelehtio/

  en tiedä onko sitten sellasia mitä itse haet :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 11/03/2015 / 14:31:27

   NO EIKÄ! Noihan on tosi hyviä. Hitsi, miten mä en muka nähnyt noita!??! :—D Suurkiitos <3

   Vastaa
   • Avatar Henriikka /// 12/03/2015 / 08:56:41

    Mulla on noita. Maailman parhaita!

    Vastaa
    • ida365 ida365 /// 12/03/2015 / 10:16:54

     No NIINPÄ TIETYSTI.:–D<3 mun pitää kans tilata noita, niin nättejä!!

     Vastaa
 3. Avatar Paju /// 11/03/2015 / 22:04:20

  Hahah arvaa mitä… kävin tänään Papershopissa ostamassa itselleni uusia kouluvihkoja ja yhden julisteen seinälle ;-) mä oon ihan samanlainen vihkohullu, mutta kalenteria lukuunottamatta huono käyttämään ja keksimään niille kunnollisia tarkoituksia… :-D Näin myös noita Hanna-Riikan vihkoja, mutta valitsin viivallisia, koska en oo koskaan oikeen tykännyt kirjoittaa tyhjälehtisille, haha!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 12/03/2015 / 10:18:23

   Aiii että! <3 great minds u kno!!

   Mä keksin vihkoillekin, palismuistiot aina niihin jne!
   HAhaa mäkin oon vähän huono ilman viivoja, mutta tykkään myös piirrellä muistiinpanojen sekaan niin ehkä toi on just jees!

   Vastaa
 4. […] ovat aina miellyttäneet silmääni. Multa löytyy Kanelimaan Hanna-Riikan suunnittelema vihko ja useat synttärionnittelut olen kirjoittanut hänen suunnittelemiinsa kortteihin. Nyt olen […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.