August von Trappe: BAR

Ravintolat Tampere, ruoka
7 kommenttia

August von Trappen sunnuntaibrunssi on testattu yhdesti, mutta viihtyisän baarin puolella olen viihtynyt useammankin kerran. Ravintola on siis jaettu kahdelle puolelle; bistron puolelle voi mennä herkuttelemaan pitkän kaavan kautta ja baarin puolella nauttia lasilliset naposteltavan kera tai ilman. 

Tampereella on kyllä kivoja istuskelupaikkoja, joka tilanteeseen löytyy sopiva. August von Trappe on kivan fiini olematta pröystäilevä, arki-iltana aika hiljainen; just hyvä salaisuuksien vaihtamista varten. Viikonloppuisin täydempi ja eläväisempi. Olutvalikoima on laaja, mutta jos ei ymmärrä niiden päälle, voi kysäistä tiskiltä ”sen tosi hyvän 0,7l pullo luomusiideriä”. Jäillä, ehdottomasti, ja kaverin kanssa jaettavaksi. 

Viime käynnillä maistelin ekaa kertaa pikkupurtavia, joita tuonne baarin puolelle tarjoillaan. Juustolautanen oli mun makuun aavistuksen tuhti sinappeineen ja voimakkaine juustoineen (kyllä juustolautasella brietä pitää olla!) mutta kokonaisuutena herkullinen. Nuo belgian perunat ovat niin iso annos, että siitä riittää helposti kahdelle. Juustolautasenkin olisi voinut pieneen naposteluhimoon tilata puoliksi, jos olisi tajunnut. :-D

Palvelu on tuolla August von Trappen baarin puolella ollut joka kerta erinomaista, joten voin suositella lämmöllä. Belgialainen sapuska ei taida tuhtiutensa takia olla mun suosikki, mutta fiilis on hyvä ja juomapuoli mainio. 

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. ei nyt liity tähän postaukseen yhtään mitenkään, mutta haluun kiittää sua niin kattavista postauksista luonnonkosmetiikasta ja siihen siirtymisestä, oot varmasti saanu monet ihmiset (esim. meiksin!) kiinnostumaan luonnollisista vaihtoehdoista! jos en ois lukenut sun blogia puukkohupparitytöistä lähtien, en tiiä oisko ikinä tullut kiinnitettyä edes huomiota siihen mitä kosmetiikkaa tulee käytettyä. tulee itsellekin parempi fiilis kun tietää mitä kroppaansa tunkee ja ettei se saastuta yhtään luontoa ♥

  1. Voi Nelly!! <3 aivan ihana kommentti, KIITOS! Piristit niin paljon! :'---) On ihana tietää että joku on inspiroitunut mun takia siirtymään luonnollisempiin ja fiksumpiin vaihtoehtoihin; vain sen avulla että jengi kiinnostuu, saadaan lisää luonnollista tarjontaa. Jes, ihan parasta, hyvä sinä!

 2. Moi! Munkaan kommentti ei liity mitenkään tähän postaukseen mutta juurikin luonnonkosmetiikkaan :) Olisiko sulla vinkkejä siitä, mistä Tallinnasta löytää parhaiten luonnonkosmettiikkaa? Luotan suhun kuin kiveen näissä hommissa ;)

  1. Hihii ihana! :D <3 Mä oon Tallinnan pikareissuilla luottanut vaan siihen Viru-keskuksen Kaubamajan kosmetiikkapuoleen, siellä on suht iso nurkkaus luonnonkosmetiikalle omistettuna :-) Mm. täällä: http://ida365.fi/2015/01/13/edullista-luonnonkosmetiikkaa-2/

   esitelty Organic Surge löytyy sieltä! Oon ymmärtänyt että luonnonkosmetiikkaa saa muualtakin, mutta mulla on kokemusta vain Kaubamajasta!

 3. Jess kiitos, sinne siis! Oot kyllä niin paras kun kirjoitat niin monipuolisesti luonnonkosmetiikasta!!

  1. Jes, toivottavasti teet hyviä löytöjä! :-* Ja kiiitos, niin kiva kuulla että luonnonkosmetiikkajutuista on iloa!!

 4. Moi Ida :)

  Esittelen meidän ruotsalaisia muotituotteita julkkiksille ja merkittävimmille bloggaajille.

  Koska tyylisi sopii yhteen tuotemerkkimme kanssa, haluaiimme sinun testaavan paria.

  Meilaa minulle niin lähetän lisätietoja.

  Hauskaa päivänjatkoa!!