Sunnuntain musakorneri

musiikki
3 kommenttia

Tame Impala – Let it Happen

Uuh, uutta Tame Impalaa! (hahaha lausun tuon muuten aina suomalaisittain TAME IMPALA koska se kuulostaa niin hauskalta) Kuulostaapa hyvältä – biisi siis. Tätä kuuntelen kesällä pyöräillessäni yömyöhällä, oh yes.

Emile Haynie, Lykke Li, Romy – Come Find Me

Ihanan uninen biisi. Ja ihana Lykke Li. Miten Emile Haynie on mulle nimenä ihan tuntematon?! Tänä vuonna ilmestyneeltä albumilta löytyy Lykke Lin lisäksi Lana Del Rey, Father John Misty ja Charlotte Gainsbourg. Kääks, pikainen googlailu kertoo herran tehneen duunia mm. Kanye Westin GOOD musicin kanssa sekä esim. olleen mukana tuottamassa Lana Del Reyn Born to Die -albumia. Jaahasjaahas. Nyt on vähän sivistymätön fiilis…. en oo aikoihin jaksanut googlailla tämmöisiä tuottaja-juttuja albumien takaa, vaikka pitäis. (・□・;)

Rivka – Swim High

No tämä vasta uninen onkin, hahaa. Ois voinut ottaa unisuuden teemaksi. Iltamusiikkia, fiilistelymusiikkia. 

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. aa sunnuntai musat, parasta! mun oma lemppari just nyt on the polish ambassador in Let the rhythm just, en tiiä onks sun makuun mut kannattaa kuunnella!

  2. Hei!

    Oletko jo kuullut Tame Impalan uusimman sinkkulohkaisun tulevalta ”Currents”-levyltä? Oijoi, kuinka hyvä kipale tuo ”’Cause I’m A Man” onkaan! Pakko kuitenkin myöntää, että ryhmän radikaali musiikkityylin vaihdos tuntuu vähän haikealta.