Kuivien käsien pelastus

/// kauneus, luonnonkosmetiikkaTags: , ,

Käsittämätöntä, miten iho oikuttelee vasta nyt, kun talven pahimmat pakkaset on jo kaukana takanapäin. Kevät on ihana, mutta tuntuu että se saa koko kropan oikuttelemaan jollain tasolla; iho tuntuu kuivemmalta kuin koko talvena ja kädet eivät tunnu kosteutuvan millään. 

Onneksi olen löytänyt hyviä tuotteita! Kaksi parhaaksi havaitsemaani asetta korppukäsiä vastaan: Natural Goods Companyn 100% luomusheavoi ja Mia Höytön Pumpuli-käsivoide. Sheavoi on paksua eikä sitä tarvita kerralla paljoa, mutta Pumpuli-käsivoide imeytyy paljon nopeammin, vaikkei olekaan ihan yhtä kosteuttava. Yhdessä nämä ovat loistava kombo. Täytyy muuten sanoa, että molemmissa on pakkausdesign kohdillaan! (Tuotteet saatu testiin) Pumpuli-käsivoiteen löydät Mia Höytön verkkokaupasta * ja Natural Goods Companyn sheavoin heidän verkkokaupastaan. * 


*-merkityt affiliate-linkkejä

4 kommenttia

 1. Avatar Paju /// 22/03/2015 / 11:11:14

  Siis mä oon törmännyt ihan samaan ongelmaan! Mulla ei koskaan hilseile esim. silmäluomet mutta nyt tääkin on tullut vastaan – ja muutenkin kasvot on ihan super kuivat ja meikki vaan pahentaa asiaa :-c näköjään munkin pitää vielä etsiä vähän paksumpi ja kosteuttavampi voide ennen kesää!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 22/03/2015 / 13:46:28

   No älä?! Ihan hullua! Ja päänahka ärsyyntyy myös, kuivat kädet ja se on tulleet yhtä aikaa, tässä kevään tultua. Kummallista….. >:-(

   Vastaa
 2. […] on löytynyt monta suosikkia; esim. Lumous-seerumi joka nousi viime talvena ihoni lemppariksi, Pumpuli-käsivoide, sekä Unelma ja Ihana -kasvovoiteet, joista molemmista pidän. Nämä ovat olleet alusta asti […]

  Vastaa
 3. […] herkälle iholle joka reagoi kaikkeen; tässä ei ole mitään ylimääräistä, vain sheavoita. Sopii myös käsille, kuten aiemmin vinkkasin. x Hurraw-huulivoide, Sun. Sun-huulivoide kuuluu Hurraw:n ”erikoisvalikoimaan” sillä […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.