Kuivien käsien pelastus

kauneus, luonnonkosmetiikka
4 kommenttia

Käsittämätöntä, miten iho oikuttelee vasta nyt, kun talven pahimmat pakkaset on jo kaukana takanapäin. Kevät on ihana, mutta tuntuu että se saa koko kropan oikuttelemaan jollain tasolla; iho tuntuu kuivemmalta kuin koko talvena ja kädet eivät tunnu kosteutuvan millään. 

Onneksi olen löytänyt hyviä tuotteita! Kaksi parhaaksi havaitsemaani asetta korppukäsiä vastaan: Natural Goods Companyn 100% luomusheavoi ja Mia Höytön Pumpuli-käsivoide. Sheavoi on paksua eikä sitä tarvita kerralla paljoa, mutta Pumpuli-käsivoide imeytyy paljon nopeammin, vaikkei olekaan ihan yhtä kosteuttava. Yhdessä nämä ovat loistava kombo. Täytyy muuten sanoa, että molemmissa on pakkausdesign kohdillaan! (Tuotteet saatu testiin) Pumpuli-käsivoiteen löydät Mia Höytön verkkokaupasta * ja Natural Goods Companyn sheavoin heidän verkkokaupastaan. * 


*-merkityt affiliate-linkkejä

Lisää luettavaa

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Siis mä oon törmännyt ihan samaan ongelmaan! Mulla ei koskaan hilseile esim. silmäluomet mutta nyt tääkin on tullut vastaan – ja muutenkin kasvot on ihan super kuivat ja meikki vaan pahentaa asiaa :-c näköjään munkin pitää vielä etsiä vähän paksumpi ja kosteuttavampi voide ennen kesää!

    1. No älä?! Ihan hullua! Ja päänahka ärsyyntyy myös, kuivat kädet ja se on tulleet yhtä aikaa, tässä kevään tultua. Kummallista….. >:-(