Mummulaukku mukana matkassa

muoti
16 kommenttia

Olen vähän kateellinen niille, jotka uskaltavat jo viilettää kevättakeissaan ympäri kyliä. Samalla oon ihan varma, että oikeasti niiden tyyppien on pakko olla kylmissään kaikilla varjoisilla kadunpätkillä ja iltaisin tuossa kevätviimassa. Tyydyn siis vielä talvitakkiin, mutta kevät on selkeästi täällä kun päässä on hattu jonka perään joutuu välillä juoksemaan tuulen lennätettyä se pois päästä ja jalassa kevätkengät, jotka tekevät askeleesta kevyemmän. Vaikka Martensenit ovatkin parhaat talvikengät, en kyllä halua nähdä niitä ennen ensi marraskuuta…….

Vintage & second hand -liike Yesterdaysta monta vuotta sitten ostettu mummulaukku palvelee uskollisesti viikonloppureissulaukkuna; sinne mahtuu just sopivasti parin yön reissukamppeet. Olen käyttänyt laukun suutarilla jo kahdesti. Ekalla kerralla vaihdettiin laukun kahvat ja tokalla nuo kiinnikkeet, joissa kahvat ovat kiinni. Tekonahka oli hapertunut halki, mutta nykyisille nahkaisille korvaajille ennustan pitkää elinikää. Tykkään tuosta laukusta ihan tosi paljon.

coat – Lindex • hat – Topshop • scarf – Weekday 
leather bag – Asos • Boots – Vagabond • earrings – Poola Kataryna
doctor bag – Vintage store Yesterday

Ja hei huhhuh, olipa hyvä reissu Helsinkiin. Say Lou Lou oli ihana, niin hullun lahjakkaita naisia, en kestä että ne on mun ikäisiä… Jotenkin myös kaikesta kooliudestaan huolimatta helpostilähestyttävän oloisia ja aitoja. Ja keikkaseura oli ihan mahdottoman mainiota; Paju, Veera ja Linda, sekä ainakin Tiiku, Aura ja Maria, oli kiva moikata!! Eilen oli vähän väsynyt fiilis, että kiitos vaan karaokeseurasta, hohoo (◑‿◐)

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Minulle ja poikaystävälle iski Say Lou Loun keikan jälkeen pieni ikäkriisi, kun tajuttiin, että tytöt ovat meitä nuorempia! Huhhuhuu. Mutta ihania tyyppejä, oli pakko ostaa levy ja hakee nimmaritkin siihen…….. 8D

  Ja ps. pongasin kyllä sinutkin sieltä keikalta!

  1. No älää, mullekin iski pieni kriisi tosta faktasta, Linda kertoi tuon tiedon vasta seuraavana päivänä mulle!! HUhuhu, superkooleja.

   Ja eikä, hassua! :-D Tuolla oli varmaan hulluna tyyppejä jotka vois tunnistaa instan tai blogin perusteella, mut mä keskityin niin keikkaan etten näköjään huomannut sua!

 2. Kiiiiitos murunen hauskasta illasta, oli ihan sairaan kivaa vihdoinkin nähdä edes vähän paremmalla ajalla mitä yleensä!! ;-* JA MITÄ, ONKO NE SUN IKÄISIÄ…….. Nyt mulla on entistä vanhempi ja ryppysempi olo mitä sillon torstaiaamuna darrassa ahaha :—D PS. MEIL ON TEQUILAA JA KASVOMAALIT O-O-OOOO

  1. no hei SAMOIN!!! <333 ai luoja oli hauskaa :------DDd ja oli tosiaan niin kiva nähdä vähän paremmin mitä yleensä pikamoikkausgranitissa -tyylillä. Ens kerralla vois sit nähdä vaikka niiden sushien parissa :-*

   Ja hahaha VOI KYLLÄ. Melkoisia naisia, en kestä.

   ps. kiitos ja anteeksi kaikille karaokebaarin asiakkaille jotka saivat kuunnella mun taustalaulua XDDD ahhahaahh!!!

 3. ihana mummulaukku!! ♥___♥ ja kommenttien perusteella haluaisin nähdä videomateriaalia teidän karaokelaulusta :DDd

  1. EIKÖ! :-) Ikisuosikki.

   Ja hahaha joo, niin mäkin………………. xD

 4. Kylläpäs näytät jotenkin erityisen kauniilta näissä kuvissa! :D

  1. Hahhaa voi eikä, kiitos kovasti! :–D kevyt darra ja turvonnut fiilis siis kaunistavat, hhahah XD <3

 5. ihana asu ja erityisen kiva mummulaukku :3
  Järjestetäänkö tänä keväänä muotikirppistä Tampereella? niiiin huikee tapahtuma <3

  1. Jeee, kiiitos! :-)

   JA joo, järjestetään! Just viime viikolla lyötiin uus sijainti lukkoon ja päivämäärä myös; eli 6.6.2015 Muotikirppis TTT:n konsusalissa! :-) Aivan upeissa puitteissa Hämeenpuiston laidalla siis. JEE!

 6. vitsit kuinka harmitti, etten päässyt tuonne Say Lou Loun keikalle, voi kurjuus. mutta ehkä sitten joskus myöhemmin n__n

  ja toi mummulaukku on kyllä niin huippu ! oon katsellut monta kertaa vintage gardenissa samantyylistä, mutta en oo jotenkin osannut vaan tarttua siihen. ehkä mun alitajunnassa kummittelee joku matkijamörkö hahaa:– D

  1. Voi eii, no eiköhän ne tuu taas Suomeen kun ovat aiemminkin keikkailleet täällä! :-)

   Eikä, voi ei!! Mummolaukku sopis sun tyyliin niiiiiin hyvin että älä anna matkijamörön murista mielessä :-D Tollainen laukku suorastaan huutaa sun nimeä!

 7. Kylläpä näytät kauniilta ja hurmaavalta! Ihana look! Juu, ja minäkin kääriydyn vielä suosiolla talvitakin uumeniin. Iloa viikkoosi!

  1. Voi kiiitos<3 ! Täälläkin mennään talvitakissa, hrr miten kylmä!