Sushia kotiinkuljetettuna

Ravintolat Tampere, ruoka
7 kommenttia

Lempisushi tarjosi Maj:lle sushit kotiinkuljetuksella ja minä pääsin hyötymään tuosta testauksesta myöskin. Olin muutama viikko sitten pari yötä Maj:n luona, tehtiin kaksi päivää aika tiiviisti töitä yhdessä ja juostiin paikasta toiseen hoitamaan asioita. Meillä oli sen viikon viikonloppuna bloggaajaweekendi täällä Tampereella, oli kätevää hoitaa asioita yhdessä ennen sitä – ja vähän myös rentoutua! 

Mutta siihen sushiin. Kuinka ihanaa, että Tampereen alueella (ja Ylöjärvellä) voi tilata sushia kotiovelle. Täydellistä silloin, kun ei enää jaksa lähteä keskustaan tai kun omat suosikkiraflat ovat kiinni (esim. Umami on auki aika nihkeisiin aikoihin ja aina ei jaksa laittautua Marusekia tai Nomua varten). Nettisivujen mukaan kotiinkuljetus maksaa 5€, ei todellakaan paha. Jos sushia tilaa useampia tyyppi ja tilauksen arvo kohoaa yli 40€, on kotiinkuljetus ilmainen. Tilaus toimitetaan kotiovelle tunnissa tai puolessatoista ja sen voi sopia jo päivää paria aiemmin, jolloin tilauksesta saa myös pienen alennuksen. Lisätietoja ja toimitusalueen voi kurkata täältä.

Lempisushin sushi oli tuoretta ja hyvää, ei mitään moittimista.

Lisää luettavaa

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Oi vitsi kiva kun kerroit tästä! Menee testiin ehdottomasti seuraavan kerran kun laiskottaa raahautua ravintolaan asti, hehs.

  1. Jee, hyvä!! :–D oli oikein kiva kyllä saada sushinhimoon sushitilaus kotiin asti, ai että.

 2. Vitsit kun Helsinkiin saisi samanlaisen. En ole ainakaan vielä löytänyt sellaista, joka toimittaisi muualle kuin keskustaan.

  1. No höh, onpa outoa?! Että Tampereella ois joku juttu paremmin, hahah? :–D

 3. Heips,

  Kuulin myös tästä lempi sushista – vasta nyt?!!

  Olisi mukava kuulla vähän enemmän mauista – oliko riisi jees, ja tuotteet tuoreita? Oliko tuorejuustoa jokaisessa, vaikos kuinkas? Kerro kaikkea mitä mieleesi jäi! :)

  1. Moikka Taoma!

   Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Olivat mun mielestä tuoreita ja hyviä tuolloin, mutta eivät kivunneet mun top3-listalle. Sellaista perushyvää sushia. Maka-sushia suosittelen lämpimästi, sillä se on auki myös iltaisin niin voi hakea sieltä kotiin sushia :-)

 4. Kiitos Ida vastauksestasi!

  Tänään ohjelmassa tilaaminen lempisushista, sillä darraolot vievät voiton sushin hakemiselta. Makasushi on oma suosikkini myös Tampereeella! Oh ja JOY! Olisipa heillä kotiinkuljetus ;)