hyvästejä & uusia alkuja

lifestyle
18 kommenttia

1. Kävin Ikeassa ostamassa parvekkeelle tuolit ja pöydän ja mun palmulle isomman ruukun. Miksihän mun palmun lehdet kuivaa vaikka kastelen sitä säännöllisesti? En kai kastele liikaa, vaikka se on ohjeiden mukaan runsaasti vettä tarvitseva? Yhyy, musta ei taida tulla viherpeukaloa (eikös se ole jo tiedossa). Ajattelin kyllä laittaa tänä keväänä basilikaa ja rucolaa kasvamaan, jospa saisin pidettyä ne parvekkeella kesän hengissä.

2. KEVÄT!!! No ok, nyt näyttää taas harvinaisen harmaalta, mutta otan kaiken ilon irti auringosta ja kaivoin jo aurinkolasitkin eteiseen esille. Musta tulee opparia tehdessä ihan älyttömän tehokas; järkkäsin kirppiskamoja, siivosin koko kämpän, pyyhin pölyt jokaisesta purnukasta mitä mun kylppäristä löytyy jne jne… 

3. Vikaa kertaa body combatissa Liikuntakeskus Leidillä, yhyy! Leidi siirtyy osaksi Fressiä jo tämän viikon aikana, hassu fiilis. Leidi on ollut eka sali jolla olen tykännyt käydä; ihanan pieni ja henkilökunta on ollut niin lämmin ja tuttavallinen. Nooh, ehkä mun tarvii jatkaa jäsenyyttä Fressillä sitten, olis ainakin useampi toimipiste missä käydä. (Tein muuten sellaisen kotijumpan toissapäivänä että olin eilen ihan rikki. Hyödynsin Yoogaiaa ja jotain random jumppavideoita youtubesta; kotireenissäkin voi tulla hiki, huh! Yoogaiaan saa vielä kaksi viikkoa ilmaista tutustumisaikaa ilman velvotteita jatkaa tai lopettaa tilaus kokeilun päätyttyä kun liitytte TÄÄLLÄ koodilla ”IDA2015″

4. Kevätsukat! 

♦ 

Tuntuu jotenkin jännästi siltä, että kohta alkaa uusi kausi omassa elämässä. Oppari alkaa olla valmis, yksi iso duuni on kohta paketissa ja sitten alkaakin kevätjuttujen ja kesän suunnittelu todenteolla. Saa siis heittää hyvästit talven suurimmille projekteille ja ottaa kevään vastaan edes osittain puhtaalta pöydältä. Ihan kohta pakkaan matkalaukun ja lähden ystävän seurassa Köpikseen – ja on tässä ennen sitäkin kaikkea jännää. Torstaina pääsen herkuttelemaan Helsingin tämän hetken puhutuimpaan raflaan ja perjantain vietän Tallinnassa. 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Ai hitto!!! :–D NIIN JOO, NONIIN, tässähän vois olla järkeä oikeasti!!!!!!!!!!!

 1. onpas kivan kuulosia juttuja luvassa sulla, tuli jotenkin hyvä mieli tästä postauksesta :-) itelläkin on ollut nyt erityisen hyvä fiilis tulevasta keväästä ja kesästä, sellaista se kevät vissiin teettää!

 2. siis täällä on yks jolla on kans viherpeukalo keskellä kämmentä…meillä kyllä lehdet kasvaa, mutta kaikista ruukkukasveista tippuu kukat pois asap kun ne tuodaan meille sisään :– D

  mut kevätkevät, oi. tänään onneks näyttää jo vähän paremmalta taas toi kelikin.

  1. Hahah, i feel u!!! :–D Tommosta mehikasvia oon saanut pidettyä elossa, tuntuu että se ei kaipaa vettä eikä aurinkoo (voi tietty olla että se on kuollu mutten oo vaan tajunnu, hmm?)

   Mut jooooo. Ehkä tää tästä. Tänään on paistanu onneks ees välillä aurinko!

 3. hei mä ainakin nimenomaan tapan kaikki viherkasvit aina liialla kastelulla ja ne juurikin alkaa pudottaa lehtiään sillon! Nyt lopetin ton mun ison kasvin kuukausittaisen kastelun ja heitän sille vaan sillon tällön vedenkeittimestä jäähtyneet ylimääräset vedet ja se voi paremmin kun koskaan! :3 nyt kun valo lisääntyy, voi kastelua kans hieman lisätä, mutta oon oppinu että vähempi on todella parempi!

  1. HUH noniin, jospa se sit ois se! Toi vielä vaatii just muka paljon vettä, mutta ehkä oon silti kastellut liikaa; se ois loogisinta. Koetan toista taktiikkaa! Kiitti bebe! :-*

 4. Hei hurjasti tsemppiä opparin loppurutistukseen! Itse valmistuin viime keväänä, samaistun kyllä niin paljon kaikkien tuttujen oppariahdinkoon. Itseasiassa näin ihan vähän aikaa sitten vielä painajaista omasta opparistani.. :–D

  1. KIIIITOS! Huh, sitä kaivataan! Tiedän ettei enää oo paljoa jäljellä mutta voii hitto kun sitä keksis muutakin tekemistä :D ja voi ei!! mä en oo ihan noin tuskissani kummiskaan!

 5. AH kevät! :) itelläkin alkaa muutama isompi monen kuukauden projekti hellittämään ja oi sitä fiilistä minkä auringosta saa! Aurinko on parasta huumetta, ihme vaikutus!!

  Jeee hyvää kevättä ja reissuja :—)

  1. Ooh, kuulostaa oikein hyvältä!! Ja niin on, ai vitsit miten oon ihan eri ihminen kun aurinko paistaa :–D liihotan vaan menemään!

 6. Kannattaa kokeilla sen lehtien kastelua sellasella suihkepullolla. Mun iso bambu teki kuolemaa vaikka kuin kauan, sitte kaveri suositteli paivittain tota suihkuttelua ja kerran viikossa kunnon purkillinen vetta. Mun kasvit kasvaa supervauhtia!

  1. Ooh, suurkiitos tästä vinkistä! Taidan siirtyä suihkutteluun! :-) Jospa se auttais!!