Mintunvihreä

muoti
19 kommenttia

”Sulle sopii tosi hyvin valkoinen ja kaikki vaaleammatkin sävyt kuin musta, sun pitäisi käyttää noita enemmän”, totesi ystäväni mulle eilen. Nojoo, voi kyllä olla. Mintunvihreässä neulepaidassa tulee pirteä fiilis pakostakin, tuntuu kuin olisin riisunut jonkun talvisuojamuurin päältä vaaleampaan vaihtaessani. 

Napakoita puuvillaneuleita on välillä tosi vaikea löytää, tuntuu että kaikki kivanmalliset ovat aina akryyliä, johon en kyllä sijoittaisi rahojani. Tämä 100% puuvillaa oleva neule löytyi Monkista puoleen hintaan, jes. Siellä oli paljon kivoja hyvälaatuisen oloisia neuleita alennuksessa viime viikolla, tätäkin neuletta oli useammassa värissä. 

Neule toimii myös American Apparelin riding pantsien kanssa! Hahaa, olen käyttänyt tätä neuletta jo neljä kertaa, ostopäivästä ei ole viikkoakaan. Lemppariainesta. 

pullover – Monki, leahter skirt – 2nd hand, boots – Vagabond
watch – Casio, earrings – Poola Kataryna 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. moikka! Kantsii kurkata h&m nuorten puoli, nimenomaan sieltä red eli punaisella divided lapulla varustetut jutut! Siellä on nyt tietty vähän hullumpia kuoseja mutta sieltä löytyy monesti tosi perusvärisiä hyvänmallisia neuleita 100% puuvillaa ja hintaa n parikybää :) sulle sopis sieltä kans sellanen vaalea koralli/persikka neule!

  1. Lastenosastot on kyllä välillä ihan jees, mutta aika usein neuleiden ja paitojen mallit on hassuja kun ne on tehty lapsille, mutta täytyypä taas pitää mielessä! :-)

   1. Ei siis missään nimessä lasten osasto vaan nuorten osasto :D divided lappuiset, monet mieltää nekin naisten osastoks

    1. AAAAA okeiii! Siis joo, nuorten puoli jooooo aivan, mitähän sekoilin. :-D En ookaan aikoihin katsonut sieltä mitään kun ovat yleensä kaikki akryyliä, hyvä ettei näin ole! :- )

 2. Herijösses kun olet kauniina, varsinkin tuossa tokassa kuvassa <3 Selasin tämän aamulla puhelimella nopeaan läpi ja susta inspiroituneena oli pakko myös laittaa tänään tukka niskaan nutturalle ja jättää haituvat huolettomasti roikkumaan, lisäksi korviin hapsukorvikset ja punaa huliin! Kiitos siis tästä, kerrankin jaksoi kun näki heti aamusta noin kauniin kuvan <3

  1. Voi Henjeee, kiiitos ihana!! <3__<3

   Joo, toi tukka nutturalla niskassa on mun lempparikampaus nykyään, sillä ei mee pieleen kun jättää eteen pari suortuvaa vapaaksi. Hihii, ihana sinä, kiitos että kerroit, tuli hyvä mieli! :---***

 3. noista ratsastushousuista olis kiva kuulla lisää / nähdä miten yhdistät niitä muihin vaatteisiin. :)

  1. Nooo kun oon ollut tosi huono käyttämään niitä :–D yritän skarppaa!!

 4. Uh, toi neule on niin täydellinen sulle! Ehdottomasti kannatan esim. valkoinen + harmaa komboa ja tietty kaikkia pastellisävyjä :)

  1. <3 :---* thank juu bebe, valkonen + harmaa voi itseasiassa olla aika kiva!?

 5. Heih! Neule (ja koko tyyli!) näyttää kyllä hyvältä, molempien alaosien kanssa :) Hamekuvissa huomioni kiinnittui neuleen lisäksi sukkahousuihin – mistähän olet moiset ostanut? Metsästelen kohtuu säännöllisesti tuollaisia paksuja ja ennen kaikkea mattapintaisia, hyvin istuvia sukkiksia, mutta ostoksissa tahtoo lopulta käytössä olla jokin pielessä; joko ne kiiltelevätkin enemmän kuin aiemmin näytti tai valuvat jatkuvasti kohti polvia.

  1. Mun sukkisvinkit: Lindexin ja H&M:n ”shaping” sukkikset. Ovat tiukempia ja kestävämpiä mitä normit ja sieltä löytyy 40 ja 50 denierin versioista mattaa ja semi-mattaa. Noita mä aina käytän keväisin ja syksyisin kun on liian kylmä ohuemmille :-) Ja eivät kyllä löysty kun ovat noita shapingeja, hohoo, mun suosikkeja!