Kevätsävyjä kynsillä

/// kauneusTags:

(Kynsilakat saatu blogin kautta)

Olen lopettanut geelikynsien käytön ja alan taas totutella tavallisiin kynsilakkoihin; ekana menossa omien kynsien kasvatus- ja vahvistusvaihe, mulla on vaikka mitä vitamiineja käytössä siihen tarkoitukseen. Mun kynsien pinta on aavistuksen röpelöinen geelien jäljiltä, joten ne tarvitsevat peittoa. Siihen sopii parhaiten Lumenen Gel Effect -lakat, jotka tekevät kynsistä pikkuisen pulleammat. Olen kirjoitellut niistä aiemminkin, ehdottomasti lempparikynsilakat kemppariosastolta. 

Just nyt suosin sävyinä mattanudea (Lumene) sekä matta lilaa ja vaaleansinistä (Loreal). Kure Bazaarin pinkki on täydellinen harmaiden asujen kanssa ja mattavalkoiset kynnet sopivat kaikkeen, mutta ovat vaikea pitää hyvinä päivää pidempään. Helmiäislakka (Lumene) peittää kynnen röpelöisyyden parhaiten. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.