Kasvitieteellinen Kööpenhaminassa

matkailu, muoti
4 kommenttia

dress – COS, boots – Vagabond, leather bag – & Other stories, earrings – Poola Kataryna 

kuvat minusta: Alisa

Botaniska Garden (Botanisk Have, Botanical Garden) oli yksi niistä paikoista, joissa halusimme ehdottomasti käydä Köpis-reissullamme. Vaikka sisätiloissa voi nauttia sademetsäfiiliksestä ja kauniista kasveista myös harmaana tai sateisena päivänä, suosittelen reissua sellaiselle päivälle, jolloin voi kierrellä myös ulkona ihastelemassa magnolia-puita ja tuhansia muita kauniita kasveja. Kasvitieteellisen pihamaat ovat omiaan piknikille ja jotenkin ihmeellisesti siellä alkoi tehdä mieli etikkasipsejä ja kuivaa siideriä, kumma juttu. Onneksi oli sentään pähkinöitä ja taateleita eväänä, haha. 

Yhdessä kasvihuoneista pääsee kipuamaan kapeita kierreportaita ylös kasvihuonetta kiertävälle kapealle tasanteelle. En ole koskaan ajatellut että mulla olisi korkeanpaikankammo, mutta hitto että jännitti. Pelko tippumisesta taitaa olla se juttu, inhoan jopa sellaisia tasohyppelypelejä joissa pelihahmo tipahtaa jonnekin avaruuteen (hrrr, super mario galaxy) ja pahimmat painajaiseni liittyvät siihen, että tipun jostain. Tai ei nyt ehkä pahimmat, mutta se on toistuva teema painajaisissani. Ylhäällä tasanteella pääsi kiertämään kasvihuoneen ympäri ja ihailemaan ympärilleen, mutta huh että se oli jännittävää.  Puristin tiukasti puhelintani ja toisessa kädessä olevaa takkia. Alisaa taisi vähän naurattaa kun kasvoiltani paistoi kauhu. Mikä mainio asukuvauspaikka se olisikaan ollut, jos olisi päässyt yli jännityksestä. 

Mulla on enemmänkin kuvia kasvitieteellisestä, laitan niitä jakoon jahka Adobella hyväksytään mun Photoshop-tilaus. Viikko ilman photaria on ollut huuuurjan pitkä, eikä aika ole todellakaan riittänyt minkään eri kuvanmuokkausohjelman opetteluun. Ja kun on käyttänyt photaria ala-asteesta asti, ei edes huvita alkaa testailla mitään muuta… Mutta jospa saisin sieltä pian varmistuksen niin pääsen muokkaamana kuviani muutenkin kuin puhelimella ;–) 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.