Luonnonkaunis 2015 -messut ensi viikonloppuna!

kauneus, luonnonkosmetiikka
4 kommenttia

Luonnonkaunis 2015 -messut ovat täällä taas! Tarkemmin sanottuna tämän viikon lauantaina ja sunnuntaina 25.-26.4.2015 Helsingin Kaapelitehtaalla. Messuille on vapaa pääsy ja ne ovat auki kumpanakin päivänä klo 10.00-17.00. Lisätietoja tapahtuman Facebook-sivuilta. Basso-radiolla on muuten menossa luonnonkosmetiikan teemaviikot ja Pro Luonnonkosmetiikka Ry:n erikoisasiantuntija Marika Auersalmi oli juuri haastateltavana luonnonkosmetiikasta. Hän kertoo muun muassa miten luonnonkosmetiikan erottaa tavallisesta kosmetiikasta ja millaisia ympäristövaikutuksia sillä on ja miksi luonnonkosmetiikka on parempi valinta. Kantsii kuunnella haastattelu täältä

Messuilla saa kattavan kuvan siitä, millaisia luonnonkosmetiikkasarjoja Suomesta tällä hetkellä saa. Esillä ovat Pro Luonnonkosmetiikka Ry:n hyväksymät luonnonkosmetiikkasarjat, eli sarjat joilla on sertifikaatti tai jotka ovat suomalaista luonnonkosmetiikkaa ja täyttävät sertifioinnin kriteerit. Listasin alla olevaan kollaasiin omia suosikkituote-poimintoja messujen tarjonnasta:

1. Zuiin  Sheer Stick -huulipuna on ihanan kevyt ja silti siinä on paljon pigmenttiä. Hoitava, ja puikko on juuri oikean mallinen suoraan huulille levitettäväksi. 2. Laveran Calendula Tasapainottava hoitonaamio on täydellinen reissuun. Yhdestä pakkauksesta riittää 2-3 käyttökertaan. Maski rauhoittaa ärtynyttä ihoa tehokkaasti ja tekee siitä tasaisemman.  3. Argitalin savinaamio on mun kylppärin vakkarituote, käytän tätä 1-2 kertaa viikossa. Kuivattaa näpyt ja kirkastaa ihoa ärsyttämättä sitä. 4. Unique Haircaren Volume-shampoo on uusi suosikkini. Ihan älyttömän hyvä perusshampoo arkeen; tuuheuttaa ja pesee yhdellä pesulla (joskus luonnonkosmetiikkaa käyttäessä tarvitaan kaksi pesukertaa nimittäin). 5. Nafhan luomu arganöljy on todella laadukas öljy ihonhoitoon ja kasvoille. Oma vakkarituotteeni tämäkin. 6. Algamaris on uusi luonnollinen aurinkosuojatuotesarja. Sarjasta löytyy sk 30 ja sk 50 sekä after sun -tuotteet. 7. Madara Detox-savinaamio on täydellinen kevääseen; kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Tätä saa nykyisin myös matkakokoisena. 8. Dabba-kukkaisvesistä löytyy sopiva jokaisen tarpeisiin; löytyy ihoa kirkastavia, tasapainottavia, hoitavia, tulehdusta poistavia ja puhdistavia kukkaisvesiä. Lanseeraustarjouksessa messujen ajan! 9. Kotimaisella Flow-kosmetiikalla on ihania tuotteita, joista tämä kookos&sitruuna -vartalonkuorinta on suorastaan huumaava! 10. Algamaris -aurinkotuotteet ovat luonnollinen tapa suojautua auringonsäteilyn haitoilta. Täysin luonnollinen, imeytyy hyvin, eikä jätä ihoa valkoiseksi. SK 30 -tuotteissa ihanan kookoksinen tuoksu, SK 50 -tuotteet hajusteettomia. 11. Zuiin Volume-maskara TOIMII. 12. Skin Blossomin hellävarainen kasvojenpesuaine pesee meikin pois kevyen vaahdon avulla. Edullinen ja toimiva tuote. 13. Ekovistan Monoi-öljy on mahtava kesäöljy säärille ja koko kropalle; huh miten ihana tuoksu! Sopii hyvin koko kropan kosteuttamiseen. 14. Laveran hiuksiin jätettävä hoitosuihke helpottaa hiusten muotoilua ja selvittämistä ja tuoksuu ihanalle sitrukselle. 15. Nafhan päivävoide on täydellinen sekaiholle; se tekee ihosta mattapintaisen ja hoitaen sitä tehokkaasti. Paras kasvovoide johon olen törmännyt. 16. Acorellen luonnolliset tuoksut ovat aivan ihania. Tällaisia tuotteita on vaikea tilata netistä testaamatta, joten kannattaa tulla messuille nuuhkimaan omat lempparit. 17. Santella on paljon edullisia ja toimivia tuotteita, esim. appelsiini & kookos -shampoo on superhyvä. 


 Mukana satojen tuotteiden monipuolinen tarjonta! Osallistujina mm.

Aamumaa * Acorelle * Algamaris * Argital * Aubrey Organics * Benecos * Biosolis * Born to Bio * DABBA * Dr.Hauschka * Ekovista * Esse * Farfalla * Florame * Flow kosmetiikka * HayMax * Helixium *Khadi * Lavera * Lily Alexandra * Logona * Madara * Nafha * NaoBay * Paris Exclusive * Sante * Skin Blossom * Speick * Terre d’Oc * Unique Haircare * ZAO * Zuii Organic

 

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Kiitos näistä kosmetiikkavinkeistä taas! Mun lista niistä tuotteista mitä mua kiinnostais kokeilla ja mitä aion hankkia seuraavaksi vaan pitenee ja pitenee hahaa….. :–D