Täydellinen luomubrunssi | NEIGHBOURHOOD Kööpenhamina

matkailu, ruoka
5 kommenttia

Heippa beibit! Huh, tuntuu etten olisi ollut hetkeen kunnolla läsnä täällä blogissa ja näissä kuvioissa; ekana reissu Köpikseen, sitten viikko ilman Photaria ja niin paljon hommia, etten oikeastaan edes ehtinyt miettiä muuta kuin paria deadlinea. Eilen sain vihdoin hyväksytyn mailin tilaamastani Photoshopista ja pääsin käsiksi lomakuviin. Niitä on ihan älytön määrä! Jaoin Kööpenhaminan ravintola- ja kahvilasuositukset omiin postauksiin, mutta nyt on pakko aloittaa omalla ykkössuosikilla. Jos seuraatte mua instassa, olette saattaneetkin jo päästä kuolailemaan näiden herkkujen perään… 

Käytiin ihanalla sunnuntai-brunssilla ihan meidän hostellin lähellä sijaitsevassa NEIGHBOURHOOD -nimisessä raflassa. Iltaisin sieltä saa luomupizzaa ja kauniita drinkkejä, lauantaisin ja sunnuntaisin brunssia (tarjolla on liha- ja vegevaihtoehdot). Me tilattiin kahvit, kaksi vegebrunssia ja mehut; Alisalle omppua timjamilla  ja mulle muistaakseni appelsiini-porkkana-inkivääri. 

Kahvi tuotiin espressoshotteina lasin pohjalla ja päälle sai itse kaataa kuumaa maitoa ja maitovaahtoa. Hohoo, hienot taiteilut meillä… 

Jostain syystä keittiöllä ei ollut homma reilassa heti aamusta, joten jouduttiin venailemaan puoli tuntia ennen kuin keittiössä pystyttiin ottamaan tilaus vastaan. Tuohon aikaan hiljaisessa ravintolassa jaksoi kyllä odotella ilman wifiäkin, kun mukana oli omat matkalukemiset. Vaikka nälkä olikin kova, hahaa. 

Monesti reissun aikana muuten tuntui siltä, että me saavuttiin ihan hiljaisiin ja tyhjillään oleviin paikkoihin ja hetki meidän saapumisen jälkeen paikka täyttyi supernopeasti. Oltiinkohan me jotenkin hassun aikaisin liikkeellä? 

No mutta mites se brunssilautanen, huhhuh!! Näyttää kuvissa (ja näytti eteenkannettuna) pienehköltä, mutta höpöhöpö. Väittäisin, että tällä brunssilla selvisin reissussa pisimpään ilman että nälkä ehti yllättää.

Vegebrunssi pitää sisällään ”aamupalapizzan”, joka on tuollainen munakastyyppinen lämmin ruoka, skyriä myslillä ja omenalla sekä viikuna-kompotilla, tuoreita hedelmiä, leipää pestolla ja aprikoosihillolla, juustoja ja raakasalaattia kukkakaalista ja verigreipistä. Jälkkäriksi  minikanelipulla. Neighbourhoodissa kaikki raaka-aineet ova 90-100% luomua ja esimerkiksi leivät ja pullat itsetehtyjä. Täydellistä. Sanat eivät mitenkään riitä hehkuttamaan tätä annosta, tykkäsin ihan hulluna! Yhdistelmät olivat mainiot ja erilaisia makuja oli sopivasti.

Brunssin hinta n. 18€ on mielestäni jopa edullinen Kööpenhaminan hintatasolla, mutta mehu ja kahvi eivät kuulu hintaan. Olisikohan niiden kanssa hintaa kertynyt n. 26€, joka on mielestäni yhä hinta-laatu-suhteen veroinen. Seuraavalla Köpiksen reissulla tahdon tänne luomu(!!!)pizzalle ja drinkille ilta-aikaan, ai että. 


NEIGHBOURHOOD
ISTEDGADE 27, KBH V

Pöytävarauksia ei brunssille oteta vastaan, joten meidän kokemuksemme mukaan suosittelen menemään paikalle heti ravintolan auetessa; silloin on ihanan hiljaista. Mutta tuskin myöhemminkään jää ilman paikkaa. Mutta jos reissaatte Köpikseen, niin menkää tänne! 

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Mä luen nyt taas kaikki postaukset kerralla ja spämmään…. SIIS MITEN TÄYDELLISEN NÄKÖISTÄ <3___<3