Kauneimmat suojakuoret – for shallow purposes

lifestyle
12 kommenttia

Puhelimeni suojakuoret ovat keränneet kuluneen viikon aikana ihan älyttömästi huomiota ja saaneet paljon kehuja – en yhtään ihmettele, nämä Shell’Oh! -kuoret ovat ehdottomasti näteimmät koskaan omistamani kuoret. Koska iphone on jo sellaisenaan niin nätti puhelin, ei sitä viitsi suojata ainakaan itseään rumemmilla kuorilla, siksi mulla oli tähän asti vain sellaiset ohuet läpinäkyvät silikonikuoret. Nämä voittaa ne 6-0!

Shell’Oh!-putiikin taustalla on aivan ihana idea; toimia nuorten taideopiskelijoiden työllistäjänä ja näyteikkunana. Shell’Oh! ostaa designit nuorilta suomalaisilta taiteilijoilta tai taiteilijanaluilta, teetättää kuoret (Bangokissa tehtaalla, jossa on hyvät työolot ja osittain suomalainen henkilökunta! – Suomesta ei löydy valmistajaa ja oikeanlaisia koneita tähän hommaan, joten valmistus tapahtuu siksi kaukomailla) ja myy niitä eteenpäin samalla markkinoiden taiteilijaa. Kokonaisuus on mietitty tarkasti ja nuoria taitavia tyyppejä halutaaan tukea aina kun mahdollista; tuotekuvat on esimerkiksi ottanut taitava Alexandra ja yritystä pyörittää Lotta Vanari (yksi suunnittelijoista!), ilmiselvästi kekseliäs ja taitava nuori yrittäjä ja taiteilja. Ihan mahtava idis, taidetta puhelimensuojakuoriin, yes please!

Omiksi suosikeikseni nousi Anna Salmen kauniit kuvitukset, mutta Shell’Oh!:n valikoimissa on myös kolmen muun nuoren taiteilijan designeja. Kuoret maksavat 20€ kappale, mikä voi tuntua suolaiselta parin euron halpiksiin verrattuna, mutta on mielestäni kohtuullinen, kun miettii että kuoret on pieni taideostos ja samalla tukee suomalaisia nuoria. Lisäksi nämä ovat ihan älyttömän laadukkaan tuntuiset! Takuulla laadukkaimmat mitä mulla on koskaan ollut. Kuoria valmistetaan iphone 4/5/6 -malleille. 

Sanoinko jo, että Anna Salmen suunnittelemat kuoret ovat älyttömän kauniit? Kurkatkaa koko valikoima täältä, jos olet vailla kauniita suojakuoria iphoneesi. 

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. just mietinkin että jotkut kesäiset vaaleat puhelinkuoret ois kivat, tää onkin loistava vaihtoehto! :-)

  1. Jee, huippua! Shell’Oh!:lta löytyy kyllä ihan superkauniita vaihtoehtoja!

 2. No olen vailla! Oon perinyt työkaverin suojakuoret, jotka ei oo ihan mun makuun. Yhdessä vaiheessa en pitänyt niitä ollenkaan, tuloksena aika monta lommoa puhelimen reunassa. Noi Annan kuoret on kyllä munkin suosikit. Ehkä pitää tilata itselle synttärilahjaksi :)

  1. Noniiin! Mä ehdin naarmuttaa mun iphonen takakuorta kun en aluksi käyttänyt suojakuorta olleskaan, joten joo, on noi aika hyvä sijoitus :D ja kun on näin nätit niin nätti puhelin ei mee ”hukkaan”. Synttärilahja itselle on hyvä idea, hahahaha!

 3. Vitsi mitkä kaunokaiset! Onks nää mimmoset ”käteen”? Siis onko liukkaat? Mulla nimittäin oli yhden toisen suomalaisen firman kauniit kuoret jotka oli kuitenkin niin liukkaat, että luuri herkästi lenteli pitkin poikin jos huilimattomasti kaivoi esim laukusta puhelimen.

  1. OHo, Nunucodesigninko vai jonkun muun? Eivät ole liukkaat ainakaan mun käteen nämä! Nyt kun mietin niin aiemmat ovat olleet liukkaampia, näiden pinta on aavistuksen ”karhea” nyt kun ihan varta vasten koetan analysoida tuota pintaa :D uskon siis että olisivat just hyvät sulle.

   1. Kiitos analyysistä! :D Joutuu varmaan tilaamaan. :P
    Joo, Nunucodesignin oli vanhat. Harmitti, kun olivat niin kauniit ja ihmiset merkin takana tuntuivat ihan mahtavilta.
    Kivaa alkanutta viikkoa!

    1. Hahaa, jep! :-D Mutta älä huoli, Shell’OH!:n takana oleva tyyppi vaikuttaa hänkin mahtavalta ;-)

     Ihanaa viikkoa sinnekin! <3

 4. Mulla meni juuri vanhat iphoneni kuoret rikki ja haluaisin tilata jotkin uudet tilalle. Todella hienon näköiset kuoret ja sellaiset, ettei varmasti ihan jokaisella olisi samanlaisia. Mukavaa vielä, että suomalaiset suunnittelujat, pitääpä pistää itsekin tilaukseen.