Fazer Café Tampere

Ravintolat Tampere, ruoka
Jätä kommentti

Ehdin käväistä Fazerin uudessa kahvilassa jo kahdesti ennen virallisia avajaisia. Ihastuin real-skagen-leipään ja hullun kauniiseen miljööseen; tuossa Tempon talossa on sitä jotain ja se pääsee oikeuksiinsa vasta nyt. Kun samalla paikalla sijaitsi Esprit, oli ikkunat teipattu umpeen eikä tuon vanhan rakennuksen hienoutta tajunnut. Uudessa Fazer Caféssa on selkeästi fiilistelty Kööpenhaminaa ja skandinaavista sisustustyyliä – lienee sanomattakin selvää, että tykkään kovasti. 

Fazer Caféssa oli eilen avajaisten kunniaksi paljon tuttuja tamperelaisia bloggaajia, olispa ollut kiva höpistä enemmänkin, mutta oli kiiruhdettava. Ja jos totta puhutaan, olin vieläkin ihan puhki viikonlopusta, jotenkin ihan pihalla ja tajuttoman väsynyt. Hassua, olen nukkunut miltei kellon ympäri useampanakin yönä ja kaikesta päätellen fiilis voisi olla levänneempi, mutta kroppa sanoo muuta. Kai tämä tästä vähitellen. 

Maistelin herkullista lohi- ja kasvisleipää, molemmat olivat herkullisia. Mutta jos skagen maistuu, suosittelen sitä erittäin lämpimästi. Herkuttelin sellaisen maanantaina palaverissa ja aaaiettä oli hyvää. Laten sai soijamaitoon kysymällä, oli superhyvää. 

Avajaisissa oli mukana myös Fazerin kondiittorimestari Eero Paulamäki, joka esitteli, miten sokerimassasta syntyy esim. kukkien terälehtiä leivoksiin. Ihmettelin, miksei moisia näy enempää leivoksissa ja syynä oli tietysti hinta. Käsityönä tehtävän leivoskoristeen hinta kohoaa niin korkealle, että tuollaisia ihania nähdään yleensä hääkakuissa ja muissa arvokkaissa tarjoiluissa. Näyttivät ja maistuivat Marianne-karkkien kuorelle ja sitä samaa kuulemma käytännössä ovatkin! 

Nam! Mun lempparijuttu on kaikki syötävät kukat ruokien ja leivonnaisten koristeena. Ja tämä oli muuten ihan superherkullinen minileivos! Enpä oo aikoihin maistanut yhtä hyvää makeaa jälkkäriä. Joko te olette käyneet Tampereen uudessa Fazer Caféssa?

Lisää luettavaa

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.