PISPALA

muoti
5 kommenttia

kuvat: Riikka

Oh mikä kuvapläjäys, mun ja Riikan Pispala-Tahmela-vaeltelun kuvasatoa! Päällä on Kööpenhaminasta ostettu Samsøe & Samsøen:n paita peplum-helmalla ja sydämenmallisella ompeleella yläosassa. Paidan helma ei ihan ole minua, joten käytän tuota usein korkeavyötäröisten alaosien alla kun pidän väristä ja yläosan mallista niin kovasti. Hame on kirppislöytö, maksoi viiskyt senttiä ja on takuulla ollut käytössä jokaisen maksetun sentin edestä. Ja niin on käytetty noita Vagabondin nauhanilkkureitakin jokaisen sentin edestä, ihan parhaat! Tilasin Vagabondin kesäaleista itselleni uudet samanlaiset, mutta valkoisina. Ai että! Millähän ne kannattaa suojata, että niihin tarttuis mahdollisimman vähän moskaa? Ai että. 

Lisää luettavaa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. Ahahahaha. Ihan eri merkitys eri välimerkeillä. NI!!! (säkin oot, ihan best<3)