sunnuntain musakorneri

musiikki
6 kommenttia

Shura – White Light

Tuntuu, että Shuralta tulee ulos vain helmiä. Tykkään tästä uusimmastakin kovasti, vaikka biisin sanat eivät sytytäkään samalla tapaa mitä Shuran muiden kipaleiden. Nämä eivät tunnu henkilökohtaisilta – ainakaan vielä – mutta fiilis on kohdillaan.

Chloë Black – 27 club

Tämä on yksi niistä biiseistä, joiden videota ei minusta kantsi katsoa. Mua alkoi vaan ärsyttää, hyvä biisi meinas mennä turhaan pilalle tyhmästä videosta, hahaa. Lana del Rey -viboja havaittavaissa.

Young Karin – The 1

Uutta Young Karinia! Fiilistelin Rolling Stones -biisiä aiemmin ja nyt ilmestyneeltä EP:ltä ekana iskee The 1. Kaks muuta biisiä eivät oo vielä ihastuttaneet, mutta tästä tykkään. Ootteko te ehtineet fiilistellä PYK:iä, iskeekö muutkin biisit?

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Haha, todella off topic tähän postaukseen mutta kaipailisin kovasti apua kenkähommissa!! Minkälaiset koot noissa Pispala-postauksen Vagabondin kengissä on, normaalit vai heittääkö jompaan kumpaan suuntaan? Mun jalka on niin ärsyttävästi kahden koon välissä että oikeen koon valitseminen tuottaa joka kerta tuskaa…

    1. Hahaa ihana :D Mun kengänkoko on 34,5-35, mutta nauhallisista kengistä ja tennareista oon usein tyytyny 36:seen. Noi mustat onkin 36 mutta tilasin valkoset 35:na kun kerrankin oli saatavilla: molemmat on hyvät jalkaan, joten vähän liian iso koko ei ainakaan näissä kengissä oo haitannut mua, koska saa nyöritettyä tiukalle :-)

  2. Kiitos avusta, mäkin taidan sit kallistua isompaan kokoon niin meneepä vaikka ylimääräset sukat täällä vähän vilpoisissa kesätunnelmissa:-D