Mökkeilyfiiliksestä

lifestyle
6 kommenttia

En olisi pari vuotta sitten uskonut sanovani, että mökkeily on ihan sairaan mukavaa ja rentouttavaa, tuolloin ajattelin etten yhtään oo mökki-ihmisiä. Meidän mökillä ei ole juoksevaa vettä, vesivessaa, astianpesukonetta tai aukottomasti toimivaa nettiyhteyttä. Ehkä just siksi olen alkanut tykätä mökkeilystä; arkiset asiat unohtuvat ja päivät kuluvat nopeasti kaiken puuhastelun parissa. Ja mökillä pääsee veneilemään! Veneily on älyttömän rentouttavaa, vähän samaan tapaan kuin moottoripyörän kyydissä oleminen; voi sulkea silmät ja fiilistellä vauhtia tai katsella vaihtuvia maisemia.

Vesi oli vielä ihan hitsin kylmää, mutta saunan kuumista löylyistä oli kiva käydä pari kertaa pulahtamassa. Laiturilla tuuleskeli sen verran, että pystyi lukemaan kirjaa rauhassa hyttysiltä. Tänä vuonna mökillä oli ihan ennätysmäärä hyttysiä ja paarmoja, hyi.

 Mun on ihan älyttömän ikävä lämpimämpiä kelejä.

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mä olen aina pitänyt ihmisiä, joilla on mahdollisuus mennä omalle mökille, ihan tajuttoman onnekkaina. Meillä ei oo koskaan ollut omaa mökkiä, ja vieläkin tuntee samanlaista lapsenomaista riemua kun pääsee jonkun ystävän kesäpaikkaan viettämään viikonloppua.
  Näistä kuvista voi suorastaan kuulla kaislikon suhisevan ja auringon nipistävän ihoa, ah!

  1. Voi että, uskon! Ja yleensä kaikkea sellaista, mitä ei ole, haluaa kahta kauheammin. Ihanaa että ystävien kesäpaikkoihin pääsee kylään, koska mökkeily on kyllä aika ihanaa :-*

 2. Tsau! Tää ei liity nyt millään tavoin tähän postaukseen, mutta osaisiks suositella mihin tampereella kannataa viedä kirpputoritavaroita? Käsittääkseni sulla on asiasta kokemusta/tietoa. Kiitos tuhannesti ko etukäteen! <3

  1. Oman kokemuksen mukaan Bonus on paras – saa laput talteen joten on helppo seurata mitä on myyty ja onko jotain kadonnu. Radiolla liikkuu uusi ja uudehko vaate hyvin mutta myyjät/omistajat on siellä niin tylyjä ettei huvita viedä sinne. Tarina on söpö mutta se ei vedä niin paljoa jengiä että oon vähän kuullu ettei siellä liiku tavara :/

 3. Voi mä en ole vieläkään löytänyt itsestäni sitä mökki-ihmistä. <3 Päivän saan kyllä laiturinnokassa kulumaan, mutta en osaa kuvitella hengaavani mökillä paria päivää pidempään.. :/

  Ps. Suloiset pinkit sandaalit! ;)<3

  1. Nooo, en mäkään muutamaa päivää pidempään viihtyisi varmaan, jos totta puhutaan. Mutta osaan nauttia niistä parista päivästä nykyisin ihan eri tavalla mitä ennen!

   Hahaa JOOO ON TODELLA :D:D:D