Laivarannassa

muoti
6 kommenttia

top – Mango · skirt – 2nd hand · sandals – Vagabond · bag – & Other stories 

Terkkuja Helsigistä (ja Keravalta, hahaa)! Ollaan oltu polttaritohinoissa eilisestä, vitsit on ollut mainiota. Nyt vielä siistien tyyppien kanssa palista & drinkkejä ja sitten suuntaan takas Tampereelle. Nyt hetkeksi parin viikon takaiseen mökkireissuun ja tän päivän säähän sopiviin asukuviin!

Käytiin perinteisellä veneajelulla Virtojen laivarannassa. Täytettiin vesikanisteri ja ihmettelemässä rannan vilkasta menoa ennen venereissun jatkamista Virtojen perinnekylään lounaalle. Helteisen päivän asu oli yksinkertainen ja helppo: kevyt spaghettiolkaintoppi ja rento hame. Mistä huomaa että on kesä? Mulla on päälläni muutakin kuin kokomustaa!

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Hei tää on vähän outo kysymys, mutta sullahan on ne Adidaksen zx flux kengät. Kuluiko sulla käytössä se kangas sisäpuolelta iso varpaan kohdalta :D mulla on niitä ollut kahdet ja molemmissa on kulunut niin että meinaa reikä tullu. Itkettää kun on niin ihanat kengät mutta ärsyttää kun en tiedä mitä niille voisi tehdä :D

  1. Voi ei, en osaa sanoa! Mun fluxit oli liian isot käytössä, lahjoitin ne ystävälle kun parin kerran jälkeen tajusin että ei oo mitään järkeä yrittää käyttää niin isoja kenkiä :D

  1. Jep, tuo se on :-) Tummui vaan käytössä aika nopeasti, siksi sävyero!

   1. Jes, kiitti vastauksesta! Vielä super jos viitsisit vastata että luuletko että tommoisen sisään mahtuisi keep cup tai joku muu takeawaymuki :)?

    1. Väittäisin että just ja just! Mun laukun sisältö on aina: Olympuksen pen-kamera, meikkipussi, puhelin, lompakko, avaimet. Että juuu, mahtuu varmaan jos kamerakin mahtuu! :-)