Kesän eka piknik

lifestyle, ruoka
4 kommenttia

Voi mikä suloisen ihana ja kuuma kesäpäivä eilen olikaan! Sai taas pitkästä aikaa viileettää ilman sukkiksia ja takkia. Hymy oli herkässä, kikatuskin vähän, kun pääsi mitä mainioimmassa seurassa maistelemaan drinkkejä ja hengailemaan aurinkoiseen puistoon. Käppäiltiin Henriikan kanssa yhtä matkaa määränpäähämme jossa meitä odotti aurinkoiset naiset superkauniissa kodissaan.

Kippisteltiin alkudrinkit, aivan tajuttoman herkulliset hunajalla makeutetut mojitot sisätiloissa ja sitten napattiin herkut ja tyynyt kainaloon ja suunnattiin koffariin. Täydellinen piknik-keli. Ulla ja Martsi olivat täyttäneet kylmälaukut ihanilla herkuilla ja saimme kippistää useammalla ihanalla drinkillä, joista tekijänsä mukaan nimetty Martsi nousi suosikikseni. Jäistä mansikkamurskaa, vodkaa, roseeta, kuplavettä, hunajaa, ai että! Noille hunaja-mojitoille pitää myös antaa kunniamaininta, teen ensi kerralla itsekin mojitoni hunajalla. Ovelaa!

Parhaat piknik-herkut on yksinkertaisia mutta hyviä: juustoja, gluteenittomia suolakeksejä, pähkinöitä, mansikoita ja hummusta.

Voi mikä mainio jengi – kuvista tosin puuttuu kameran takana häärinyt Janne.

Just nyt haaveilen aika paljon Helsingissä asumisesta – olo on siellä usein vielä kuin olisi ulkomailla, mutta hyvällä tapaa. Jokaisen nurkan takana on jotain uutta mutta kaupunki on täynnä tuttuja. Hmm!

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.