Arkiunivormu

muoti
4 kommenttia

coat – H&M (gifted), sweater – Arela, jeans – Bik Bok, shoes – Vagabond, leather bag – Asos 


Erään arkipäivän asu, kaupungilla kiertelyä (piiitkästä aikaa! En oikeasti tiedä koska olisin viimeksi pyhittänyt noin ison siivun päivästäni kaupoissa käymiselle?) ja parit mainiot alelöydöt. Ostin söpön sateenvarjon rikkinäisen tilalle ja shortsit tulevalle etelänmatkalle. Aiaiii! Ihanaa, että on jotain mitä odottaa Flownkin jälkeen, kun tämä kesä on ollut tällainen; kaipaan ihan älyttömästi lämpöä ja aurinkoa, vaikka alkusyksy onkin mun lempivuodenaika. Tervetulleeseen syksyfiilikseen liittyy kuitenkin olennaisesti se, että takana on lämmin ja kaunis kesä.

Nuo aleista tilatut valkoiset Dioonit eivät ole päässeet vielä kovin montaa kertaa jalkaan, sillä en halua käyttää niitä sateella heti alkuun ja noh, tänä kesänähän on satanut päivittäin. :-D Arelan aleista ostettu velouricollege on ihan paras, se on ansainnut mun vaatekaapissa jo nyt klassikkovaatteen aseman. Ja velour, mikä ihana materiaali! Tietyissä yhteyksissä ah-niin-mauton, mutta harmaana pitkähihaisena siinä on just sitä jotain. Ala-asteella mun lempivaate oli punainen velour-huppari ja yläasteella Mic Macin sporttinen velour-svetari. Ihanaa huomata, että jotkut tyylijutut kulkee mukana aina vaan.

Lisää luettavaa

Yli neljä vuotta ostamatta pikamuotia

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Voi ei, mulla on täsmälleen samanlainen asu ollut käytössä! Samat kengät, sama takki, mustat housut ja harmaa college. :D Great minds etc.

  1. :—D hahahah! ihan best, ois niin hauska törmää johonkin jolla on samanlainen asu päällä.

 2. voi noi kengät! Käyn juuri kovaa kamppailua pääni sisällä ostaako nuo vai ei. Niin hienot mutta onko niistä talvikäyttöön ja mitä jos ne vaan heti likaantuu. Oletko käsitellyt omiasi millään? :)

  Tykkään tyylistäsi aivan valtavasti. Niin tyylikkään simppeli, jes!

  1. Voi kiitos Tuuli, olipa lämmittävä kommentti! :-)

   Laitoin omiini suojasuihkeen, sellaisen joka pitää kosteutta loitolla eli ehkä se suojaa vähän ravalta? Kangaskengät kun ovat, niin ovat mun mielestä enemmän kesä- ja syyskäyttöön kuin talveen joka tapauksessakin, mutta oon käyttänyt mustia diooneita pari kertaa talvellakin. Ei oo kovin lämpimät, mutta toi korko on hyvä, ei tuu kylmyys varpaisiin heti! :-)