FLOW FESTIVAL 2015

lifestyle, musiikki
15 kommenttia

Voi FLOW! Miten hurmaava viikonloppu (tai oikeastaan miniloma, olin Helsingissä keskiviikosta asti) mulla onkaan takana. Kömmin eilen yöllä omaan sänkyyn hymyillen; onnellisena ja rättiväsyneenä. Antaa kuvien kertoa viikonlopusta:

Joskus saattaa tarvita pidemmän kamun apua jos sattuu olemaan tämmöinen kääpiö… oi vitsit tykkään tuosta mun uudesta mekosta hulluna! Pitää koettaa ottaa siitä paremmat kuvat pian.

Tatskoi tatskoi! Ysäriä ja 2000-luvun alkua henkivät tatskat on huomattavasti koolimpia mitä ne hopeiset ja kultaiset shinetattoot, ettäs tiedätte.

Mitäs sanotte, onko Flow (tai Flow-vieraat) teidänkin mielestä rentoutuneet viime vuosina? Muistan, että vielä pari vuotta sitten sai osakseen paheksuvia katseita, jos intoutui tanssimaan menevän keikan tahtiin. Jep, aika ärsyttävää oikeasti jos jollain on tanssifiilis festareilla…

Olin Flowssa ekan kerran vuonna 2009 ja silloin meininki oli muutenkin erilainen; Flowsta on selkeästi kasvanut koko kansan festari.

Ai että LCMDF oli kova ja se uus biisi mainio ja tarttuva. Oon löytäny LCMDF:n vasta tänä vuonna kunnolla vaikka Cool and Boredia on luukutettu useita vuosia. Vitsit miten hyvä energia noista sisaruksista lähtee. Muut mieleenpainuneet keikat: hurmaava Years & Years (jonka aikana kyllä epäilin onko Flow sittenkään k18), täpötäysi Tove Lo ja tietty ihana Florence.

Groteskin Falafel, kesärullat Lie Mi:stä, darrasmoothie PÜR:sta, ja Sandron Halloumi falafel oh yes! Tähän viikonloppuun ei mahtunut annoskateutta, valinnat osui nappiin. Valinnanvaraa oli niin paljon, että moni hyvältä vaikuttanut jäi testaamatta. Ens vuonna sitten!

Jos kuvat eivät kerro kuvateksteineen tarpeeksi, niin avataan vähän: uusia kavereita, jatkojen jatkoja, kauniita ihmisiä, herkkuruokaa, tanssimisesta (kieltäydyn käyttämästä sanaa ”tamppaaminen”, koska mattoja tampataan, keikoilla tanssitaan tai kreisibailataan!) väsyneet jalat, hullun kaunis miljöö, hyvin käyttäytyviä miehiä (kuten Noora totesi), täydelliset kelit, monta ”viestin lähetys epäonnistui” -ilmoitusta, kreisibailaus Mustassa Härässä, aamubrunsseja ja sellainen haikea kesä oli tässä -fiilis. Flow on ihan täydellinen päätös kesälle.

Tänään tuntui hyvältä palata arkeen. Arkeen paluu onkin sujunut rytinällä; olen vastaanottanut tän työpäivän aikana yli 30 mailia ja soittanut monta puhelua, huh. Kesän aikana ehti tottua samaan määrään viikossa, joten vähän on totuttelemista taas. To do -lista näyttää just nyt aika pitkältä, mutta fiilis on hyvä. Ainoa arkeen paluuta hankaloittava asia on toi törkeä auringonpaiste. Huhhhuh, tuntuu miltei mahdottomalta istua sisällä tekemässä hommia kun ulkona pääsee nauttimaan kesästä. Joku muukin on tainnut pitää vapaata aamupäivää ja hoitaa duuneja illasta; päivän posti saapui juuri äsken, 18:44 :-D hahaha! Ihanaa alkavaa viikkoa tyypit, toivottavasti ootte saaneet nauttia kesäfiiliksestä Flow:lla tai ilman.

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. No siis jep, suosittelen!! Ihan mahtava, Flow on kyllä lemppari. Ihana kaupunkifestari.

 1. Tiivistit kyllä viikonlopun hyvin, oli aivan ihana flow! Ja samaa mieltä, että jotenkin rennompi fiilis, oon ite käyny joka vuosi 2010 lähtien. Mun suosikeiksi nousi Years & Years ja Florence, fiilistely vei mukanaan (ja ehkä se että hukuin aina kavereista) ja en jaksanu tunkea kaikille keikoilla täysinäisiin telttoihin. H&M käytävä nousi suosikiksi, lauantai-iltana jorasin siellä tappiin asti huhu mikä meno! Harmi ettei törmätty, mutta vissiin oli sullaki nappi viikonloppu <3

  1. No eikööö! <3 Ihana kuulla että sullakin!! Ois ollu niin hauska nähdä mut hitto, eihän tuolla läheskään kaikkia tuttuja vaan löytäny vaikka ois halunnu :-D

   Mä oon ollu Flowssa ihan randomisti, mutta neljäs vuosi meni nyt. Ihana fiilis koko viikonlopun, Flow on niiiiiin kaunis! ja joo h&m tunneli oli kyl mainio, harmi kun en ite ollu sie minään iltana! Lauantaina oli hauska joraa sonera-mestalla :D

 2. Oii, ihania fiiliskuvia! :* Mullakin oli 3 pv:n lippu, jonka sitten myin viime hetkellä eteenpäin kun tuli ohjelmanmuutoksia. Eniten harmittaa ehkä Tove Lon missaaminen!

  1. Voi harmistus, Tove Lo oli kyllä ihana mut tyypin suosiosta päätellen ei ollu vika Suomi-keikka ;—)

 3. Musta Härkä!! <3<333<3<33

  (ei mul muuta. kateus, oisin itsekin halunnut niiiin päästä näkeen florencen!)

  1. HAhahaha, se oli ihan HUIKEE! :–D oon niin onnellinen että mentiin sinne. Ihan paras!

 4. Flow oli kyl ihana. Mietin itekki samaa years & yearssin keikan aikana. Ainoo mikä ehk itelle jäi vähä negatiivisenä mieleen oli se ihmis tungos iltasin. Flow on kuiteski kasvanu aika isoks viime vuosina. Muuten oli kyl mahtava festari viikonloppu! :)

  1. On kyl kasvanu ja on nykysin mainstream, mutta ei se mitään, hyvä fiilis tuolla eniveis ja ihan mahtavaa että Suomessa on noin ISO ja noin KOOL tapahtuma jota viedään ulkomaille jnejne. AIaiii!