Alkusyksyn soundtrack / sunnuntain musakorneri

musiikki
6 kommenttia

Broods – Bridges

Kiitos Lari suosituksesta, tämä Uudesta Seelannista kotoision oleva sisarpari on ihastuttava. Bridgesissä on kaunis musiikkivideokin.

IISA

kuva: Iisa Official

Iisan Kukaan ei oo kenenkään -albumi on i h a n a. Omiksi suosikeikseni on noussut ekoilla kuunteluilla Korttipeli, Kosketa mua ja Maraton. Tiedän jo nyt, että tästä tulee tän syksyn soundtrack ja ihastun biiseihin toinen toisensa jälkeen omista fiiliksistä riippuen.

Swim good x Merival – Since u asked

Super sweet.

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Kiitti tosta Broods musavinkistä, nyt iski aika kovasti tämä mulle uus tuttavuus, ihan huippuu! :=)

  2. hei vitsi, tänään ehdin kunnolla vasta kuunnella iisan uuden levyn ja meillä on samat lempparit !! broods kuulostaa myös varsin ok !

  3. Oi Iisan uusin albumi on todellakin aivan ihana! Tykkäsin edellisestäkin hirmusen paljon, mutta tää on kyllä niin paljon ehjempi kokonaisuus, jossa biisien lyriikat (etenkin Iisan pehmeällä äänellä laulettuna!) tuntuu syvällä sydämessä. Omiksi suosikeikseni albumin nimibiisin lisäksi ovat nousseet myös ihan samat kappaleet :)

    1. Eikö ookin! Just jotenkin niin hyvä syksyinen kokonaisuus. Mä tykkään Iisasta kyllä aina; vaikka joku biisi ekana mietityttäis eikä aukeais, niin menee hetki ja fiilistelen sitäkin täysillä. Tällekin levylle on pitänyt antaa soittokertoja joidenkin biisien kohdalla. :-)