I AM VERY BUSY.

lifestyle
21 kommenttia

Tilasin ehkä kooleimman kalenterin ikinä.

Kunnia tämän löytymisestä menee ihan täysin Saaralle, jonka blogista bongasin tämä ihanan ja hauskan Ban.do:n I AM VERY BUSY -kalenterin. Tätä saa myös kuosillisina ja ilman tuota tekstiä, mutta vaaleanpunainen on enemmän mun juttu; etenkin ruusukultaisin kirjaimin tehostettuna. Kannen teksti sitä paitsi sopii kuin nakutettu mulle. Ei edes pelkoa siitä, että alkaisin toteuttaa kannen sanomaa, sillä se on totta valmiiksikin, hhahah.

Sisäsivut ovat toinen toistaan suloisempia ja värikkäämpiä; ihanaa piristystä arkeen. Tätä kun kuitenkin selaa monta kertaa päivässä. Kurkatkaas vaikka:

Miten cooool voikaan kalenteri olla!! Lisää toimistojuttuja tiedossa huomenna, ajattelin esitellä teille mun kotitoimiston. Eikä paljon toivotut kotijutut tähän lopu; ensi viikolla esittelen teille mun keittiön. Hahaa, huomaa että syksy on saapunut, kun sisustus- ja kotijutut kiinnostavat.

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Jee kiitti vinkistä, ihan supersöpö! Vaikuttaa myös kivan minimalistiselta, en tykkää jos kalenterissa on liikaa viivoja, hahah… ´u`

  1. No eikö!! :–) Musta on kiva kun tuossa on paljon tilaa kirjoitella ja piirrustella omia. Mäkään en tykkää että on liikaa viivoja!

 2. Asiasta kukkaruukkuun. Onko sulla vinkata jotain hyvää luonnonkosmetiikka kosteuttavaa tuotetta hiuksille? Luonnonkosmetiikka shampoot kuivattavat ainakin mun hiuksia niin, ettei perus hoitoaine meinaa riittää..

  1. Suosittelen Santen harmaavihreää tuubia, jossa lukee ”apres shampooing” tms. Se tosin EI ole sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, siellä on joku sellainen ainesosa mukana jonka takia sillä tuotteella ei ole sertifikaattia. :D jos siis et ole turhan tarkka niin testaa se. Toinen hyvä on Madaran Nourish & Repair MUTTA silläkään ei ole sertifikaattia!! :D en usko että moni tietää että sertfikaatit puuttuu, eivätkä tuotteet ole luonnonkosmetiikkaa, koska sitä ei missään huudella.

   Sertifioiduista paras (ja kallein) testaamani on tämä: http://www.biodelly.fi/hoitoaineet/607-rahua-tuuheuttava-hoitoaine.html

   1. Mahtavuutta. Kiitos vinkeistä. Tänään lähti Madara mukaan, toivottavasti toimii. :)

    1. Jes, toivotaan!! :-) Mä huomasin että toimivat tosi ok:sti nuo kaikki suosittelemani, kun vaan annan sen oikeasti muhia latvoissa 2-5min. Yleensä pesen samantien pois, malttamaton kun oon…. Paras jos saa vaikuttaa pitkään kun vaikka kuorii kroppaa tai sheivailee tms!

  1. NIIN söpö etten kestä. Kuosillisina noita näyttää yhä olevan, mutta minimalistin silmää miellyttää tämä enemmän… Ens vuodeksi sitten viimeistään :-)

 3. Eikää kuinka ihana! Kotiuttaisin ehdottomasti itellenikin, mutta.. Opiskelijana tarvihen kalenterin, jossa on aukeamalla viikko, ja jokainen päivä jaettu tunteihin – eikä sellaisia kalentereita löydy ihanissa kuoseissa tai söpöillä sisuksilla, buu! :< Joudun tyytymään tylsempiin, vaikkakin erittäin hyväksi havaittuihin Paperblanksin vertical week -kalentereihin. höhpöh.

  1. Aiaii :-D mä aina opiskelijanakin vaan tuhersin itse kellonajan sen mukaan milloin oli mitäkin menoa.

   Onneksi oot löytänyt jonkun hyvän vaihtoehdon itselles silti. Kalenterissa kummiskin tärkeintä on toimivuus itselle :-)

 4. Haha, oli pakko tulla kommentoimaan, kun tää kalenteri tuli taas eteen somessa surffaillessani! Ristiriitainen kalenteri! Inhoan kiirettä, joten moinen kalenteri toisi taatusti itselleni juurikin sitä. Toisaalta monille ihanille asioille olisi kyllä tilaa, eikä ehkä suinkaan haittaisi, vaikka niitä olisi melkein kiireeksi asti. :) Mutta ei, inhoan kiirettä! Ihana kalenteri silti!

  1. Hahaa, ymmärrän! :-D Joku ”I’m very calm & everything is going very well” ois tietysti kannustavampi, mutta musta tuo on hauska. Mä taidan jollain tapaa nauttia kiireestä; olen silloin tehokkaimmillani. Mutta se ei saa jatkua liian kauaakaan kyllä, koska sit siitä tulee ihan kamalaa!

 5. voii toi kukallinen versio olis aikas söpö !! itsellä on nyt viherpihan puutarhakalenteri, koska se kanssa kaunis sisältä :– ) vaikken kyllä ole mikään viherpeukalo…haha