Arto Rastaan Hurlumhei POP UP viimeisen kerran huomenna!

/// Ravintolat Tampere, ruokaTags: , ,

Tamperelaiset, etenkin keskustassa työtä tekevät; huomenna klo 11.30 suunnaksi Itsenäisyydenkatu 2 ja herkullinen lounas!

Arto Rastaan luotsaama Bar Burrito on avannut vasta liikkeen Hämeenkadulle (Keskustorilta löytyy myös) joten Itsenäisyydenkadun liike sulkee ovensa. Tämän viikon ajan Bar Burriton Itsenäisyydenkadun tiloissa on pyörinyt Hurlumhei Pop Up joka on auki vielä huomisen; ideana on testauttaa uusia ruokaidiksiä. Kävin tänään testaamassa jenkkifiilistelyjä, jotka eivät lähtökohtaisest kuulosta yhtään multa, mutta yllätyin erittäin iloisesti!

Tomaattikeitosta aavistelinkin pitäväni mutta mac’n’cheese-leivät kauhistuttivat. Mutta mitä ihmettä, ne eivät olleetkaan yhtään ällöjä? Hyvä kombo ja keitto oli taivaallista. Parasta oli ehkä tuo mustaherukan lehdistä ja inkivääristä tehty juoma, se oli hullun hyvää, pitäispä testata moista reseptiä itsekin.

Jos suinkin ehditte, niin suunnatkaa huomenna testaamaan Pop Upin vikan päivän herkut; luvassa on pohjoismaalaista katuruokaa. Tuun itsekin paikalle jos vain suinkin ehdin, sillä tämän päiväiset safkat vakuuttivat täysin. Mutta yhden vinkin annan: olkaa ajoissa. Tänään vika annos myytiin noin tunti avaamisen jälkeen, samoin eilen. Eli siis 11.30 sharp. Oletteko ehtineet käydä maistelemassa herkkuja?

2 kommenttia

 1. Avatar hami /// 28/08/2015 / 08:33:32

  ihan mahtava toi pahvinen astia :–0

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 28/08/2015 / 10:12:31

   No eikö!! :-D Ihan kuin vartavasten suunnitellut!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.