Hääkorkkarit

muoti
2 kommenttia

Omistan viidet korkokengät. Yhdet ovat käyttökelvottomat mulle ihan liian korkean koron takia ja yhdet ovat järeytensä takia aika arkiset. Yhtiä olen käyttänyt juhlista toisiin niin paljon, että mokkanahka on venynyt ja kengät ovat miltei kokoa isommat, mitä ostaessa. Yhdet ovat ihanan juhlavat ja ajattomat aina vaan, mutteivat sovi kaiken kanssa.

Nämä uusimmat, viidennet, on mun makuun lähes täydelliset. Metsästin ne Kertun ja Mikon häitä silmällä pitäen kesäaleista; kerrankin mulla kävi tuuri kenkäasioissa! Kolmevitosia on vaikea löytää trendikkäinä ja nahkaisina vaan tosi usein pitää tyytyä tekonahkaan tai sitten tätimäisiin malleihin. Mutta nyt ei tarvinnut, jes.

Lähes täydelliset siksi, että vaikka nämä ovatkin korkeiksi koroiksi tosi mukavat jalassa, voisi senttejä olla silti yksi tai kaksi vähemmän – vaikka sitten malli ei olisi ehkä yhtä kauniin näköinen. Muutoin ne ovat täydelliset siksi, että ne ovat oikeaa kokoa, malli on nätti ja ajaton, niissä on kätevä nilkkaremmi ja niiden lesti tuntuu hyvältä jalassa. Ehdin postata asukuvat nämä jalassa jo, mutta halusin vinkata löydöstäni vielä erikseen. Mai Piu Senzan valikoima ei ole sekään ehkä trendikkäin, mutta klassikoita löytyy valikoimasta ja kokoa 35 on vaikka kuinka monesta mallista! Kurkkaa vaikka.

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Tajuttoman upeen näköset! Sulta lukee aina innoissaan kenkäpostauksia, sillä mulla on yhtä pieni ellei pienempikin jalka ja välillä kivantyylisiä kenkiä on tosiaan niin törkeen vaikeeta löytää sopivankokosena… Oon yrittäny metsästää korkkareita, mutta vielä ei oo tärpänny kun saattasin tarvita jopa 34. D:: Jotenkin jalka valuu koroissa niin että tarvii vielä normaaliakin pienemmän. :D Joten jos sulla ois vinkkejä kenkäostoksiin ja erityisesti korkkareihin, olis kiva lukea vaikka ihan postaustakin (vaikka ellen iha väärässä oo niin taidat olla tehny tälläisen postauksen jo joskus?) tai muuten vaan!:-)

    1. Oi jes, ihana kuulla että näistä on iloa toiselle pienijalkaiselle! :-*

      Tän postauksen oon aiemmin tehnyt kolmevitosista: http://ida365.fi/2013/09/12/35-kokoiset-kengat-netista/

      Mutta tosiaan noita on aika vaikea löytää, ainakaan täältä Tampereelta… ja mullekin 35 on joskus iso, äääh! D–: 34,5 ois korkokengissä se täydellisin usein, joten ymmärrän… tonne kommenttiboksiin oli tullut myös hyviä suosituksia pienistä kengistä mutta tyyli ei monessa napannut muhun. Kantsii silti ehkä kurkkaa :-)