I have my moments

/// muotiTags: ,

Niiiiin kauniit, rennot, onnistuneet ja ihanat häät takana. Aika sanaton olo; oon niin onnellinen hääparin puolesta ja niin onnekas, kun mun elämääni kuuluu noin mahtavia ihmisiä. Häähumun keskellä mun oli jotenkin ihan älyttömän helppo olla; kiitollinen fiilis kaikista teistä tärkeistä ystävistä ja ihmisistä mun ympärillä ja niin onnellinen olo juuri vihityn parin puolesta. Häissä oli niin kaunista, että ajattelin julkaista muutamat kuvat myöhemmin hääparin luvalla, mutta nyt eilinen juhla-asu:

lace dress – Mango, heels – Mai Piu Senza

Mulla oli asukriisi ennen lähtöä, sillä olin kaavaillut laittavani päälleni tämän COS:n mekon, mutta se tuntui jotenkin liian viralliselta ja paksukankaiselta. Onneksi päädyin tuohon oranssiin pitsimekkoon; se päällä oli hyvä fiilis. Tämän olen blogiarkistojen perusteella ostanut vuonna 2012 siskon ylioppilasjuhliin – mites noi kiharat reilu kolme vuotta sitten? HAhahaha.

3 kommenttia

 1. Avatar Maiski / 40 hours and counting /// 02/09/2015 / 19:44:19

  Aivan ihana kuva!

  http://www.lily.fi/blogit/40-hours-and-counting

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 12/11/2015 / 09:25:16

   KIITOS!<3

   Vastaa
 2. […] ja ajaton, niissä on kätevä nilkkaremmi ja niiden lesti tuntuu hyvältä jalassa. Ehdin postata asukuvat nämä jalassa jo, mutta halusin vinkata löydöstäni vielä erikseen. Mai Piu Senzan valikoima ei ole sekään […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.