I have my moments

muoti
3 kommenttia

Niiiiin kauniit, rennot, onnistuneet ja ihanat häät takana. Aika sanaton olo; oon niin onnellinen hääparin puolesta ja niin onnekas, kun mun elämääni kuuluu noin mahtavia ihmisiä. Häähumun keskellä mun oli jotenkin ihan älyttömän helppo olla; kiitollinen fiilis kaikista teistä tärkeistä ystävistä ja ihmisistä mun ympärillä ja niin onnellinen olo juuri vihityn parin puolesta. Häissä oli niin kaunista, että ajattelin julkaista muutamat kuvat myöhemmin hääparin luvalla, mutta nyt eilinen juhla-asu:

lace dress – Mango, heels – Mai Piu Senza

Mulla oli asukriisi ennen lähtöä, sillä olin kaavaillut laittavani päälleni tämän COS:n mekon, mutta se tuntui jotenkin liian viralliselta ja paksukankaiselta. Onneksi päädyin tuohon oranssiin pitsimekkoon; se päällä oli hyvä fiilis. Tämän olen blogiarkistojen perusteella ostanut vuonna 2012 siskon ylioppilasjuhliin – mites noi kiharat reilu kolme vuotta sitten? HAhahaha.

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.