Lasinen juomapullo

lifestyle, ruoka
25 kommenttia

Useampi ihasteli kesällä Instagramissani vilahtanutta lasista vesipulloa. Olen nyt testaillut kesän, miltä tuntuu kantaa kassissa aavistuksen painavampaa juomapulloa ja saako sen pidettyä ehjänä. Ja ennen kaikkea; miltä vesi maistuu lasipullosta. Sain kesän alussa ruokamyrkytyksen ja vaikka sen syytä onkin vaikea päätellä, mietin, että yksi syy voisi olla ällön epähygieeniset muovipullot. Sugarilta testiin saatu lasinen juomapullo tuli mulle siis oikeaan aikaan käyttöön.

Nature’s Designin valmistamat täysin muovittomat juomapullot ovat käteviä ja kauniita; lasista pulloa suojaa korkista tehty kotelo, jonka saa irrotettua juomapullon täyttöä ja putsaamista varten. Tuo isompi Lagoena-pullo kestää kuumia juomia aina 70 asteeseen asti, mutta pienempään Thank You -pulloon voi kaataa vaikka juuri keitetyn teeveden, se kestää 100 asteistakin juomaa. Korkkikotelo pitää juoman kuumana ja kylmän juoman kylmänä. Olen käyttänyt tuota isompaa 0,5l pulloa vesipullona ja pienemmässä 0,3l pullossa ottanut mukaan kahvit kotoa. Kätevää! Korkillinen pullo ei sottaa kangaskassin pohjalla tyhjänäkään, toisin kuin take away -mukit kokemukseni mukaan.

Nature’s Designin tuotevalikoimaan kuuluu myös laseja, viinilaseja, karahveja ja lasipilli. Ne on muotoiltu luonnossa toistuvaa kultaista leikkausta kunnioittaen ja jokaisen lasituotteen valmistukseen on käytetty kierrätettyä lyijytöntä lasia. Esim. alla olevien juomalasien pohjassa oleva kuvio on tehty orgaanisilla väreillä. Sain myös pari nättiä juomalasia itselleni, totta kai kultaisella elämän kukka -symbolilla:

Olen tykännyt näistä juomapulloista ihan älyttömästi. Toki ne painavat enemmän kuin muoviset, mutta siihen tottuu nopeasti. Näiden putsaaminen on iisiä jos näistä juo vain vettä, mutta tarvitsisin pulloharjan jos alan kuljetella noissa smoothieita säännöllisemmin kuin nyt. Korkkikuori on tummunut jonkin verran käytössä, mutta sitä voi putsata ja pyyhkiä kostealla liinalla tarpeen mukaan. Eikä näiden särkymistä ole todellakaan tarvinnut pelätä.

Koodilla IDA365 saa -20% Nature’s Designin verkkokaupassa kaikista tuotteista 30.9. asti! Joten jos olet pohdiskellut lasisen juomapullon ostoa, on nyt oikein hetki ;-) Tuotteita myy myös Ruohonjuuret ja Tampereella Runsaudensarvi. Onko teillä käytössänne lasinen vesipullo? :-)

* tuotteet saatu blogin kautta 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Voi onpa kauniita pulloja! Etenkin pienemmän huolisin koska tahansa käyttöön, olen sellainen pitkin päivää teen hörppijä, että olisi kätevä kuljettaa sitä pullossa. Ostin viime keväänä lifefactoryn lasipullon juomapulloksi, mutta se kurja korkki vuotaa. Hankintalistalle siis!

  1. Älä muuta sano, toi on pelastanut mut jo monesti! :D oon napannut kahvit mukaan kiireisenä aamuna kun en olisi ehtinyt juoda niitä rauhassa. Tee ois myös oikein sopiva mukaan otettava tohon pikkupulloon.

   Voieii! >:-( Siis oon kuullut noista lifefactoryistä hyvää MUTTA korkeista pahaa. Tää ei vuoda!! Mutta pesu on ehkä erilaista kuin muovilla suojatussa lasipullossa.

 2. tein vähän researchia ja pullon spessu muoto kuulemma ”energizes” ja muuttaa veden rakennetta. joo, aika hömppä, mutta juonkin ihan perus hanavettä kun esim. iskä vetää suodatettua, ionisoitua tai suolattua vettä x–D x–D

  on kuitenkin sen verran nätti puteli ja hyödyllinen, että pistän alekoodin korvan taakse :’-)

  1. Hahaa joo, en ihan usko tollaiseen kun juon kans vaan hanavettä, mutta mikäs siinä jos joku uskoo :-) siks vaan nostin ne itelle tärkeät ominaisuudet postaukseen, kuten ton että valmistukseen on käytetty kierrätettyä lasia + nää voi täysin kierrättää, se on erittäin ok!!

   Mä muistan että kun olin lapsi niin meilläkin oli suodatettua vettä juomavedeks?? sellanen suodatinkannu?? Miksihän äiti joskus vaan lopetti sen käytön…. Pitää tiedustella!!

   1. Keski-Euroopassa ainakin käytetään noita suodatuskannuja ihan laajalti, lähinnä suodattamaan superkalkkista hanavettä. Tosin omien kokemusteni mukaan aika harva joi edes sitä suodatettua hanavettä, vaan lähinnä suodatuskannulla suodatettua vettä kaadettiin esim. kahvin- ja vedenkeittimiin, jotta ne eivät kalkkeutuisi niin nopeasti.

    Suomessa hanavesi on kuitenkin niin hyvälaatuista, että en näe syytä tuohon suodatteluun. :-)

    1. Joo, totta muuten! :-) Ettei tosiaan tukkeudu. Suomessakin osa varmaan hifistelee hanaveden kanssa, mutta en kans jaksa välittää sellaisesta. Meillä on superhyvän makuista ja puhdasta vettä täällä. :-)

 3. Mun on niiiin kauan pitäny ostaa kestävä (ei muovi) pullo. Toi on kyllä nätti ja en tienny, että noi kestää kuumuutta! Vitsi olis hyvännäkönenki lasipullo ottaa kahvit mukaan!

  1. No niin on! :–) Ja on kyllä ollut tosi kätevä tässä parin kuukauden käytössä. Suosittelen!

 4. ompa kauniita, tuollainen ois kyllä super hyödyllinen kun on pakko kantaa aina vesipulloa mukana! ja laseissakin ihanat nuo kuvioinnit!

  1. Jooo, sama täällä, juomapullo on aina mukana! Ja lasien kuviointi on aivan supernätti, etenkin kultaisena <3 __ <3

    1. Hahaha ei kuule mitään! Olin sopivasti koneella kun huomasin sun kommentin :-)

 5. Mulla on lifefactoryn lasinen juomapullo ollut käytössä vajaan vuoden. Enkä vaihtaisi takaisin muoviseen. Vesi pysyy ihanan raikkaana pidemmänkin aikaan ja juurikin ikäviltä ummehtuneita muovipulloilta (ja aina uuden ja uuden ostamiselta!) säästyy. :)

  1. Oooh jes, onko sen korkki toiminut hyvin? (viittaan tuohon ylempään kommenttiin)

   Joo, ei oo kyllä mitään ällömpää kuin muovipullossa hautunut lämmin vesi :D hyi!

   1. Mulla on se perus kierrettävä ja avattava ns. tuttipullokorkki. Se tuttipullokorkki ei meinaa pysyä niin hyvin, mutta normin kanssa ei ongelmaa. Samaten poikaystävällä pillimallinen on toiminut moitteettomasti. :)

 6. Lasipullot rokkaa!! Mulla on ollu melkein vuoden lifefactoryn pullo käytössä ja oon ollu tosi tyytyväinen! Ei tarttee enää sietää ummehtuneita muobipulloja ja peseminen on niin helppoa. Mulla on se perus kierrettävä korkki ja pakko myöntää et se ei oo aina kätevin, mutta mä oon miettiny hankkivani sellaisen nokkakorkin. Se kai vuotaa kulkiessaan laukun pohjalla, mut toimis mulla silloin kun pullo pysyy kokoajan pystyssä.

  Tai sit alan harkitsen tota pienempää kaveria niin kaffetkin kulkisivat mukana

  1. UU jee, niitäkin on kyllä kehuttu enkä ennen Nature’s designiin tutustumista tiennyt niille mitään vaihtoehtoa, joten aika hyvin ovat ottaneet markkinan haltuun :-D

   Joo, eikä tuu tosiaan ostettua juomapulloja turhaan jos kantaa lasista mukanaan. JEE! Toi pikkunen on kyllä niin näpsäkkä; saahan sitä tietty täyttää useammin mutta mahtuu helpommin mukaan ja on kevyt. Ja just toi että sinne voi kaataa teevedet samantien ilman että tarvii pelätä että pullo räjähtää kuumuudesta!

 7. Ompa nätit! Mulla ei ole lasipulloa, mutta käytän Nalgenen litran vetoista muovipulloa, jonka materiaalissa ei ole niitä myrkyllisiä aineita mitä perusmuovipulloista liukenee. On ollut hyvä. Ja se pulloharja olis kyllä suositeltava ihan pelkälle vedellekin :)

 8. Tilasin tuon 0,5l pullon ja vasta pakettia avatessa huomasin läpyskässä tuon jutun ”veden kristallirakenteen palauttamisesta” ja pienen taustatutkimuksen jälkeen tuo Nature’s Design pohjaa kyllä aika pseudotieteeseen kaikkine energioineen ja ”tutkimuksineen”. Näin luonnontieteellisen tiedekunnan opiskelijana vähän naurattaa ja hävettää että tuki nyt moista toimintaa mutta onhan se pullo todella kaunis kultaisine leikkauksineen! Vaikka kuittailua tulee kyllä poikaystävältä aiheesta kuulumaan

  1. Hahahah, no äläs nyt :-D Enhän mäkään noita puolia tuonut postauksessa esille kun ne eivät mua kosketa; fiilistelin vaan kaunista ja käytettävää pulloa, mitäs sitten jos jonkun mielestä se parantaa kristallirakennetta tai vaikka tuo onnea! Hahaa, siinähän tuo! Pullo on kyllä nätti kuin mikä :-)

   1. Kaunis se tosiaan on ja nyt lyhyen käytön jälkeen todella käytännöllinen, en vaihtaisi : D
    ehkä ne kristallirakenteet vaikuttaa jo