365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

keskiviikko

26

elokuu 2015

25

COMMENTS

Lasinen juomapullo

Written by , Posted in Lifestyle, Ruoka

Useampi ihasteli kesällä Instagramissani vilahtanutta lasista vesipulloa. Olen nyt testaillut kesän, miltä tuntuu kantaa kassissa aavistuksen painavampaa juomapulloa ja saako sen pidettyä ehjänä. Ja ennen kaikkea; miltä vesi maistuu lasipullosta. Sain kesän alussa ruokamyrkytyksen ja vaikka sen syytä onkin vaikea päätellä, mietin, että yksi syy voisi olla ällön epähygieeniset muovipullot. Sugarilta testiin saatu lasinen juomapullo tuli mulle siis oikeaan aikaan käyttöön.

Nature’s Designin valmistamat täysin muovittomat juomapullot ovat käteviä ja kauniita; lasista pulloa suojaa korkista tehty kotelo, jonka saa irrotettua juomapullon täyttöä ja putsaamista varten. Tuo isompi Lagoena-pullo kestää kuumia juomia aina 70 asteeseen asti, mutta pienempään Thank You -pulloon voi kaataa vaikka juuri keitetyn teeveden, se kestää 100 asteistakin juomaa. Korkkikotelo pitää juoman kuumana ja kylmän juoman kylmänä. Olen käyttänyt tuota isompaa 0,5l pulloa vesipullona ja pienemmässä 0,3l pullossa ottanut mukaan kahvit kotoa. Kätevää! Korkillinen pullo ei sottaa kangaskassin pohjalla tyhjänäkään, toisin kuin take away -mukit kokemukseni mukaan. 

Nature’s Designin tuotevalikoimaan kuuluu myös laseja, viinilaseja, karahveja ja lasipilli. Ne on muotoiltu luonnossa toistuvaa kultaista leikkausta kunnioittaen ja jokaisen lasituotteen valmistukseen on käytetty kierrätettyä lyijytöntä lasia. Esim. alla olevien juomalasien pohjassa oleva kuvio on tehty orgaanisilla väreillä. Sain myös pari nättiä juomalasia itselleni, totta kai kultaisella elämän kukka -symbolilla: 

Olen tykännyt näistä juomapulloista ihan älyttömästi. Toki ne painavat enemmän kuin muoviset, mutta siihen tottuu nopeasti. Näiden putsaaminen on iisiä jos näistä juo vain vettä, mutta tarvitsisin pulloharjan jos alan kuljetella noissa smoothieita säännöllisemmin kuin nyt. Korkkikuori on tummunut jonkin verran käytössä, mutta sitä voi putsata ja pyyhkiä kostealla liinalla tarpeen mukaan. Eikä näiden särkymistä ole todellakaan tarvinnut pelätä. 

Koodilla IDA365 saa -20% Nature’s Designin verkkokaupassa kaikista tuotteista 30.9. asti! Joten jos olet pohdiskellut lasisen juomapullon ostoa, on nyt oikein hetki ;-) Tuotteita myy myös Ruohonjuuret ja Tampereella Runsaudensarvi. Onko teillä käytössänne lasinen vesipullo? :-) 

* tuotteet saatu blogin kautta 

Lisää luettavaa:

25 Comments

  • ida365
  • ida365
   • koivu
    • ida365
 1. Q
  • ida365
  • ida365
 2. Terhi
  • ida365
   • Terhi
 3. MINNNA
  • ida365
 4. Jemina
  • ida365
   • Jemina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.