+32 / helleillan asu

/// muotiTags: , , ,

Heiiiippa ja terkkuja Kosilta! 

Suomeen paluu on ollut ihanan lempeä; vitsit miten lämpöistä täällä vielä on. On ollut kivaa palata omaan  kotiin ja arkeen, vaikkakin olen maailman onnellisin että tässä on vielä viikonloppu välissä ennen kuin arki ihan oikeasti alkaa. Seuraava kuukausi tulee olemaan hullun työntäyteinen, joten loma tuli siinäkin mielessä aivan mahtavaan saumaan. Loma oli älyttömän rentouttava ja matkaseurani mitä rakkain ja mainioin. Kos-vinkkejä ja lomakuulumisia lisää myöhemmin, nyt ekan illan asu:

top – Mango, denim skirt – Asos, leather sandals – Asos, bag – & other stories 

Suomen kesä oli tänä vuonna verrattain lyhyt, joten oli kivaa pakata reissuun mukaan kaikki vähälle käytölle jääneet kesävaatteet. Tosin huomasin, ettei mulla ole mitään hellevaatteita :-D En kai ole kokenut tarpeelliseksi ostaa sellaisia kotimaassa, enkä ole ollut rantalomalla ikuisuuteen – tarkemmin sanottuna miltei kymmenen vuotta sitten viimeksi. Onneksi soveltamalla sai siedettävän viileitä asuja yli kolmenkymmenen asteen helteisiin.

Otin reissuun mukaani nuo pari vuotta vanhat Asoksen sandaalit, joita en ole käyttänyt tänä kesänä ollenkaan, sillä ne on niin puhkikäytetyt. Loman päätteeksi sainkin nakata ne roskakoriin kun kenkien pohjat olivat puhkikuluneet ja remmit miltei irti. Saivat kuitenkin pari käyttökertaa lisää, jes. Toivottavasti löydän ensi kesäksi uudet samantyyppiset, oon tykännyt noista niin kovasti.

Ps. Moccamasterin arvontaan ehtii osallistua vielä sunnuntai-iltaan saakka! On ollut ihana lukea millaisia keittiöitä ja keittiöhaaveita teillä on :-)

6 kommenttia

 1. Avatar Milla K /// 13/09/2015 / 10:39:03

  Niin upea miljöö ja asu!! Ihana ku saitte vielä chäänssin nauttia lämmöstä ja helteistä :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 13/09/2015 / 10:42:39

   Kiiiiitos Milla!! <3 Ja joo, oon niin onnellinen siitä myös :D Oli ihan parasta pakata kesäjuttuja mukaan tietäen, että kohta joutuu käyttämään monta kuukautta sukkiksia ja farkkuja... :-)

   Vastaa
 2. Avatar Anna Käyhkö /// 13/09/2015 / 21:09:51

  Oot niin inspiroiva <3

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 13/09/2015 / 21:13:38

   Voi ei, kiitos!!! :’—) Mietin reissussa että mahtaakohan ketään kiinnostaa kesäasut tähän aikaan vuodesta…. :D

   Vastaa
 3. Avatar Paju /// 14/09/2015 / 09:54:24

  Mikä söpöys!! Vitsi tuolla sai varmaan ihania asukuvia ja kuvia ylipäätään. Kreikan sinivalkoinen miljöö on kyllä niin kaunis :-)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 14/09/2015 / 22:30:01

   PAJUUUU, kiitos!! Oot ihana! :-*

   Hahaa joo, niinpä! Tosin tuolla turistialueella, jossa oli varsin sekavaa arkkitehtuuria, sinivalkoisin maisema oli uima-altaalla, hoho!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.