Parhaat luonnonkosmetiikan seerumit

kauneus, luonnonkosmetiikka
19 kommenttia

Tein hetki sitten top 3 -listan mun suosikkipäivävoiteista, luonnollisista ja sellaisista, jotka soveltuvat hyvin rasvoittuvalle iholle ja sekaiholle. Nyt vuorossa olisi luonnonkosmetiikan seerumisuosikit!

Ykkössijan vie mun kylppärinkaapissa Mia Höydön Lumous. Uudistunut pakkaus toimii entistä paremmin (ja näyttää sievemmältä), mutta tuo sisältö, ihan huippua! Lumous-seerumi on jännän liukas ja geelimäinen koostumukseltaan, jopa kevyesti vaahtoava. Seerumi imeytyy iholle supernopeasti tehden siitä heti kosteutetun eli pehmoisen ja kimmoisamman. Lumous sisältää runsaasti antioksidantteja, joten se auttaa ihoa suojautumaan ympäristön haittatekijöiltä. Tässä on myös korkea hyaluronihappopitoisuus, joka edesauttaa ihon kosteustasapainon säilymistä ja kiinteyttää ihoa. Sopii siis myös ikääntyvämmälle iholle. Täydellinen meikin alle nopean imeytyvyytensä ansiosta! Jotain mun fanituksesta kertoo se, että tämä on kolmas menossa oleva Lumous. Kaksi olen saanut testiin (ekan vanhassa paketissa ja nyt tämän uudistuneen version) ja yhden ostanut itse. On siis hintansa väärti.

Joliella* hintaan 53,60€ ja Biodellyllä* hintaan 52€.

Kakkossijan vie Madaran Time Miracle Serum, jonka koostumus on ihanan mattainen ja tasoittava. Tämäkin sopii täydellisesti meikin alle nopean imeytyvyyden ansiosta. Madaran oman kuvauksen mukaan tämä siloittaa juonteita ja ryppyjä; siitä mulla ei varsinaisesti ole kokemusta, mutta pintakuivakin iho siloittuu tällä hetkessä. Ihan lemppari! Tätäkin oon käyttänyt ainakin kaksi putelia jo loppuun. Time Miracle Serum löytyy Biodellyltä* hintaan 41,90€, Hyvinvoinnin Tavaratalosta* hintaan 44,50€.

Koodilla ’IDA365’ saa Biodellyn normaalihintaisista tuotteista -10% alennusta 15.10. asti.

Kolmas sija menee Supermoodin Egoboost-sarjan One Minute Facelift Serumille, joka on ihan erilainen verrattuna kahteen aiempaan. Näitä voi kutsua kauneustipoiksi! En käytä tätä kosteuttamaan ja siloittamaan, vaan pikakaunistukseen. Tätä tarvitaan pari tippaa ennen kosteusvoidetta aamulla, jos haluaa ihon näyttävän oikein erityishyvältä. Homman juju on pakurikäävässä; sitä on tämä seerumi pullollaan. Pakurikääpää on käytetty vuosisatoja ihon eheyttämiseen ja pigmenttivirheiden korjaamiseen. Tykkään siitä napakasta tunteesta, joka tulee, kun tätä levittää kasvoille. One Minut Facelift -seerumi (näyttää tuotekuvissa paaaljon ruskeammalta?) myynnissä Joliessa* hintaan 69€ ja Hyvinvoinnin Tavaratalossa* hintaan 69€.

Kaikki esittelemäni tuotteet ovat muuten tällä kertaa vegaanisia, jee! Hitsit että seerumit ovat kalliita, olispa ihana testata seuraavaksi jotain edullista seerumia, luulis että joku sellainenkin on olemassa? Vaikka tietysti kovat hinnat selittyy hoitavilla aktiiviainesosilla, joiden takia hinta ei voikaan olla ihan matala. Onko teillä seerumisuosituksia luonnonkosmetiikan puolelta? :-)

*-merkityt linkit affiliate-linkkejä

Lisää luettavaa

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Otin juuri käyttöön Juice Beautyn Puhdistavan seerumin. Sen hinta ei ole niin korkea, 34 e ja pullo on peräti 60 millinen, jopa mun kaltainen ”en mä mitään seerumia tarvitse” -tyyppi (tai oikeastaan ”en minä mitään seerumia raaski ostaa”-tyyppi, juuri noiden hintojen takia) uskaltautui investoimaan sen verran. Vegaaniuden lisäksi tässähän postauksessa on vielä 2/3 tuotteista suomalaisia, mikä on aina hieno juttu! ^^ (Juice Beauty amerikasta, mikä vähän on harmi).

  Vielä en osaa omastani paljon sanoa paitsi sen, että on aika nimensä veroinen: tuoksusta tulee mieleen mieto omenamehu tai vastaava. :D Ajattelin sen tuoksuvan paljon voimakkaammalta, mutta ei, hyvä että haistan muiden ”mömmöjeni” läpi sitä. Sen voin sanoa, että seerumin ja JB:n kuorinnan käytön jälkeen iholle on ilmestynyt muutama finni, mutta veikkaan ihon reagoivan vain tuotemuutoksiin tai mitä todennäköisesti se alkaa puskea likaa pois. Vaikka toi on tarkoitettu rasvaiselle iholle, se ei tunnu millään tavalla kuivattavalta vaan kosteuttaa ihoa hyvin. :)

  1. OOoh, hei onpa kiinnostavaa! Juice Beauty on mulle tuntematon sarja siinä mielessä, etten ole testannut yhtäkään tuotetta vaikka olen lukenut niistä paljon. Jahka mun edelliset tuotteet alkaa loppua, haluan kyllä tilata heiltä jotain testiin! :-) Kiva että vinkkasit, varsin kohtuuhintainen tuote näköjään. Juice Beautyä on suositeltu rasvaiselle ja akne-iholle, joten innolla odotan että pääsen testaamaan noita joskus. Pitääkin seurailla kirjoitatko itse jotain arvostelua tuosta myöhemmin!

   (ja hei totta, jes, kotimaisiakin 2/3 ja vika lähikosmetiikkaa!)

   1. Ehdottomasti kirjoitan! Tietysti vähän pidemmän testijakson jälkeen, mutta raporttia tulee. :)

 2. Oma lemppari on tällä hetkellä Estelle&Thildin Biodefence Multi-action Youth Serum. Karmeasta nimestään huolimatta olen totaalisen ihastunut tuotteeseen! Tuota Madaran Time Miraclea kiinnostaisi kokeilla :) Samaten Juice Beautyn Antioxidant Serum ja Soothing Serum vaikuttavat sellaisilta, että ennemmin tai myöhemmin päätyvät ostoskoriin.

  1. Ooh, millainen koostumus tuossa on? Imeytyykö nopsaa vai onko maitomaisempi? :-) Joo, Juicy Beautyä minäkin oon aatellu testata jossain välissä kun vanhemmat putelit alkaa tyhjetä!

 3. Itse käytän tällä hetkellä Absolutionin Anti-soif seerumia ja olen todella ihastunut! Tuoksu on kevyen yrttinen ja pullo tuntuisi olevan erittäin riittoisa. Anti-soif tasapainottaa ihon punoitusta, ehkäisee epäpuhtauksia sekä kosteuttaa ihoa todella hyvin. Imeytyminen tapahtuu salamannopeasti ja ehostamisen voi aloittaa heti. Siis täydellinen tällaiselle aamu-uniselle ja aina -kiireiselle sielulle :)

  Toisena herkkuna on tietystikin monien ylistämä Terre d’Ocin kaktusviikunaseerumi. Ihana prinsessakarkkihattaraunelma-seerumi :) Tuoksu on huumaava ja ihosta tulee täydellisen pehmeä ja kosteutettu. Tätä kun laittaa iltaisin kasvoille, ovat prinsessaunet taatut ;)

  Tässä on minun takuuvarma seerumicomboni, jota suosittelen lämpimästi :)

  1. Ooh, kuulostaa hyvältä! Absolutionin kuorinta on ihastuttavan hyvä, Absolutionkin kiinnostaa siksi enenevissä määrin :-) Kuulostaa sitä paitsi mulle sopivalta tuotteelta tuo sun suosittelemasi Absolutionin Anti-soif-seerumi!

  1. Ooh, toipa vaikuttaa hyvältä!! :-) Floramen öljyputsaria on toka pullollinen menossa ja vitsit että tykkäänkin siitä! En siis epäile etteikö sarjan seerumikin voisi toimia! :-) kiitos vinkistä!

  1. En oo kokeillut, mutta ei tuo luonnonkosmetiikkaa ole. Hyvä että toimii, etanajutuista ollaan kai aika montaa mieltä, muistaakseni äidilläni ei toiminut. Jos iho on haastava, niin on ihan parasta löytää itselle toimiva tuote :-)

 4. Absolutionin Anti-Soif täälläkin käytössä! Olen käyttänyt sitä nyt about kuukauden ja olen ihan koukussa! Kosteuttaa, pehmentää ja tasoittaa ihoa älyttömän hyvin, ja toimii sekä sellaisenaan että toisen voiteen alla. Loistava imeytyvyys myös rasvoittuvalla iholla. Uskon, että talvikäytössä tämä toimii myös hienosti, varmasti helpottaa mukavasti pakkasen kiristämää ihoa :)

 5. Kyllä me vaan niin samanlailla ajatellaan – todellakin!
  Lumous on ihan paras ja Supermood kanssa, Time Miraclea en muistaakseni oo edes testannut :)