Loppukesän lempiasu

muoti
10 kommenttia

Voi kuulkaa, nyt pääsee esittelyyn mun tän kesän lemppariasu! Tosin kesähelteillä ja leutoina päivinä käytin tätä ilman sukkiksia: nyt ohuet sukkikset tarvii viileinä aamuina kinttuja lämmittämään. Flow-kuvista tämän saattoikin jo bongata, niillä paljailla säärillä ja tennarit jalassa.

Yhyy, en edes halua ajatella miten tylsää on luopua joposta sitten kun kelit kunnolla viilenee. Paikasta toiseen paikkaan kävely on mun mielestä ihan megaturhauttavaa, ellen a) kävele jonkun kanssa tai b) ole varta vasten mietiskelykävelyllä. Pyöräily on niin parasta, ei tarvi välittää mistään bussiaikatauluista eikä varata hirveästi aikaa matkoihin. Koko kesänä oon ladannu bussikortille arvoa ehkä parilla kympillä, jee! En myöskään halua ajatella sitä faktaa, että ens tammikuusta alkaen kuukausilataus maksaa mulle 48 euroa…….

dress – COS, shoes – Vagabond, watch – Casio 

Ostin tuon COS:n mekon Helsingistä just ennen Flow:ta ja olen sen jälkeen käyttänyt sitä tosi paljon. Se on ihanan helppo malliltaan ja sopivan mittainen. V-kaula-aukko ei ole mulle se tavallisin valinta, mutta tässä mekossa se näyttä miellyttävältä.

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. Kiitos Susanna!! :–) tuo mekko on mun suosikki, onneks sopii syksyynkin!

  1. Voi ei noita kenkiä! Ja ihan hyvällä ja nostalgisena sanon :-) Itse tuli ysärinä nimittäin väännettyä samanlaisia popoja jalkaan. Se on kumma, että ysärimuoti tietyin osin ei enää nappaa ollenkaan. Kaipa se kuuluu siihen villiin nuoruuteen ja mä oon jo liian vanha :-D

    1. Hahaha, YMMÄRRÄN :–D mulla ysäri on kultaista lapsuutta, jolloin en päässyt vielä kunnolla mukaan kooleimpiin trendeihin, sain paksupohjaiset kengätkin vasta kun ne alkoi olla jo aika out… Sen sijaan 2000-luvun alun ”muotia”, aka lantsarifarkkuja, kulutettuja farkkuja, napakoruja, pleksiaurinkolaseja jne en voi sietää. HUH!

    1. Hihii jep, en mäkään! :-D Mutta tässä en tainnut tajuta koko asiaa heti, kun tuo on kokonaisuutena niin toimiva.