Loppukesän lempiasu

/// muotiTags: ,

Voi kuulkaa, nyt pääsee esittelyyn mun tän kesän lemppariasu! Tosin kesähelteillä ja leutoina päivinä käytin tätä ilman sukkiksia: nyt ohuet sukkikset tarvii viileinä aamuina kinttuja lämmittämään. Flow-kuvista tämän saattoikin jo bongata, niillä paljailla säärillä ja tennarit jalassa.

Yhyy, en edes halua ajatella miten tylsää on luopua joposta sitten kun kelit kunnolla viilenee. Paikasta toiseen paikkaan kävely on mun mielestä ihan megaturhauttavaa, ellen a) kävele jonkun kanssa tai b) ole varta vasten mietiskelykävelyllä. Pyöräily on niin parasta, ei tarvi välittää mistään bussiaikatauluista eikä varata hirveästi aikaa matkoihin. Koko kesänä oon ladannu bussikortille arvoa ehkä parilla kympillä, jee! En myöskään halua ajatella sitä faktaa, että ens tammikuusta alkaen kuukausilataus maksaa mulle 48 euroa…….

dress – COS, shoes – Vagabond, watch – Casio 

Ostin tuon COS:n mekon Helsingistä just ennen Flow:ta ja olen sen jälkeen käyttänyt sitä tosi paljon. Se on ihanan helppo malliltaan ja sopivan mittainen. V-kaula-aukko ei ole mulle se tavallisin valinta, mutta tässä mekossa se näyttä miellyttävältä.

10 kommenttia

 1. Avatar Susanna /// 16/09/2015 / 11:02:26

  Aivan ihana tuo mekko!! Ja suloinen sinä :–)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 16/09/2015 / 16:11:09

   Kiitos Susanna!! :–) tuo mekko on mun suosikki, onneks sopii syksyynkin!

   Vastaa
 2. Avatar Satu Villa Fox /// 16/09/2015 / 11:07:26

  IHANA mekko! <3______<3

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 16/09/2015 / 16:11:23

   Voi kiitos Satu!! :-*

   Vastaa
 3. Avatar Ninni /// 16/09/2015 / 11:35:19

  Voi ei noita kenkiä! Ja ihan hyvällä ja nostalgisena sanon :-) Itse tuli ysärinä nimittäin väännettyä samanlaisia popoja jalkaan. Se on kumma, että ysärimuoti tietyin osin ei enää nappaa ollenkaan. Kaipa se kuuluu siihen villiin nuoruuteen ja mä oon jo liian vanha :-D

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 16/09/2015 / 16:13:12

   Hahaha, YMMÄRRÄN :–D mulla ysäri on kultaista lapsuutta, jolloin en päässyt vielä kunnolla mukaan kooleimpiin trendeihin, sain paksupohjaiset kengätkin vasta kun ne alkoi olla jo aika out… Sen sijaan 2000-luvun alun ”muotia”, aka lantsarifarkkuja, kulutettuja farkkuja, napakoruja, pleksiaurinkolaseja jne en voi sietää. HUH!

   Vastaa
 4. […] Voi kuulkaa, nyt pääsee esittelyyn mun tän kesän lemppariasu! Tosin kesähelteillä ja leutoina päivinä käytin tätä ilman sukkiksia: nyt ohuet sukkikset tarvii viileinä aamuina kinttuja lämmittämään. Flow-kuvista tämän saattoikin jo bongata, niillä paljailla säärillä ja tennarit jalassa. Read more… […]

  Vastaa
 5. Avatar Jaana / Keittiössä, kaupungissa /// 16/09/2015 / 13:27:13

  Ihana mekko! <3 Mäkään en yleensä lämpene v-kaula-aukoille yhtään, mutta tässä näyttää tosi kivalta :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 16/09/2015 / 16:35:45

   Hihii jep, en mäkään! :-D Mutta tässä en tainnut tajuta koko asiaa heti, kun tuo on kokonaisuutena niin toimiva.

   Vastaa
 6. Avatar Marianne /// 16/09/2015 / 21:07:49

  Superihana asu! Pukisin heti päälle itsekin! :) Taidankin jäädä tutkailemaan tätä blogia lisää, vaikuttaa sen verran hyvälle!

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.