Gaala-asu

muoti
20 kommenttia

Perjaintain The Blog Awards Finland -gaala oli ihana! Tuollaiset isot kemut ovat aina vähän jännittäviä, mutta täytyy sanoa että näissä juhlissa tunnelma oli sopivan rento ja välitön. Oli kiva nähdä niin montaa tuttua ja jutella uusien tyyppien kanssa sekä tietysti valmistautua iltaan ihanan Hennan kanssa hotellilla.

Tilasin gaalamekkoni Asokselta tajuttuani, ettei mulla ole kaapissani kuin lyhkäisiä cocktail-mekkoja ja yksi tosi kesäinen pidempi mekko. Juhlan pukukoodin (tumma puku) mukaisesti päällä piti olla joko polviin asti oleva mekko, housupuku tai pitkä mekko. Hyödynsin tilanteen ja tilasin itselleni pitkän gaalamekon, sillä veikkaan että tälle on tarvetta joskus myöhemminkin. Nettishoppailussa on aina riskinsä, mutta onneksi Asoksen oma merkki on kokomerkinnöiltään yleensä tosi hyvin paikkansa pitävä, joten minua jännitti ainoastaan se, olisiko petite-mallistosta olevan mekon helma tarpeeksi lyhyt :-D Normipuolelta ei olisi selkeästi järkeä tilata pitkää mekkoa, koska lyhyille suunnatun mallistonkin helma on siinä ja siinä, ettei se ole liian pitkä – korot jalassa helman pituus on täydellinen. Huh mikä tuuri! Suosittelen Asoksen petite-mallistoa lämmöllä kaikille alle 160 senttisille.

kuvat: Henna / Coco Sweet Dreams 

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ihana asu!!
  Harmittaa kun en ite päässyt paikalle :( Ois ollu kiva vähä jutskailla ! ! !!

  1. Kiitos ihana Christaa!! <3 No oispa tosiaan kiva törmätä joskus! :-/ Harmi ettet päässyt paikalle, mut onneks näitä kemuja tulee lisää.

 2. Siis VAU :O Aion vakavasti harkita tuon mekon ostamista, toi on niin pramea, että toi on ehkä pakko saada……

  1. Voi kiiiitos! <3 Tuo on kyllä ihan tajuttoman nätti mekko minustakin.

 3. Aivan ihana mekko ja kiva lisä toi halkio! <3
  Postaukseen täysin liittymättä – oon aatellu kokeilla luonnonkosmetiikkaa (koska mun täytyisi hankkia kaikki uudet kasvojenhoitojutut niin miksei sitten kerralla?) niin mietin täällä että tilaisinko Madaran Become organic set Biodellyltä vai uskaltaisko sitä kerralla ostaa isommat putelit kun Madaralla näyttäisi parin päivän päästä olevan taas ale? Ihoni on siis herkkä ja etenkin tuo emulsio tuntuisi setistä turhalta, kantsisko siis vaan venailla aleja ja sieltä napata ne kiinnostavimmat? HUH mikä kommentti :-D

  1. Ihana, kiitos!! :-*

   Kurkkasin Biodellyn sivuilta että tuo Become Organic on kyllä ihan superhalvalla just nyt, että ota ihmeessä se ja testaa sopiiko tuotteet sun iholle! Mun herkkä iho ei tykkää kaikista Madaran tuotteista; osa on aika ärtsyjä, juurikin kasvovoiteet esim, mutta osa tuotteista taas tosi hyviä, kuten öljyt ja seerumi. Eli siis tilaa ihmeessä ekana pikkupakkaus ja katso miten ihosi reagoi :-) Jos kaipaat herkälle iholle muita tuotesarjasuosituksia, niin oon itse tykännyt hulluna Mia Höytön tuotteista (seerumi ja molemmat kasvovoiteet), Cattierista (kasvovesi, misellivesi, savinaamio), Nafhasta (päivävoide, kasvovesi, arganöljy), Skin Blossomista (päivävoide, silmänympärysvoide, geeliputsari) ja Laverasta (kehäkukka-kasvovoide, mulla yökäytössä ollut).

   1. JESjes kiitos paljon!! <3 Pitääpä tutustua noihin nyt, jos tilaisin jotain samalla kokeiluun!

 4. Upea juhlatyyli! Erityispisteet mekon halkiosta :)

  En muista onko tästä joskus blogissa ollut puhetta, mutta mikä on sun tuntuma Asoksen petite-malliston kokomitoituksesta? Monesti on tehnyt mieli tilata jotain, mutten koskaan uskalla kun en yhtään tiedä mikä numero olen UK-koossa. Suomessa jotain XS/32-luokkaa, merkistä riippuen, mutta joskus XS:kin on liian suuri.

  1. Voi kiitos Alva (onpa ihana nimi muuten!) :-*

   Mun mielestä Asoksen Petiteä voi verrata tosi helposti H&M:n kokoihin. Asoksen 6 petite puolelta vastaa 34:sta, mutta on kuitenkin lyhyempää mitoitusta mitä H&M:n 34. 4 = 32. Tämä mekko on petite 4 ja esim. kaikki takit ottaisin ehdottomasti nelosena jos vaan löytyy. Kutosena mulle menee paidat ja sellaiset neuleet tms joiden ei tarvitse olla sopivia. Eli 4 vois olla sun, joissain varmaan jopa se pienin 2 jos oot oikein siro!

  1. Voi kiitos! :-) Mä kiharran hiukset ja kieputan ne niskaan löysälle nutturalle ja jätän tuohon eteen pari suortuvaa vapaaksi ja pikkuisen pöyhin. Voisin koettaa saada tehtyä tuosta joskus tutoriaalin! Pelastaa aina hiuskriisit :D