Asukuvat Näsilinnassa

/// muotiTags: ,

Käytiin eilen kivalla bloggaajaporukalla Santeri Vuosaran kutsumana syömässä täällä Tampereella, Von Nottbeckissa Näsilinnassa. Ideana oli, että koko porukka pääsee testaamaan menun ja antamaan siitä palautetta ravintolalle. Olen käynyt syömässä Von Nottbeckissa viime keväänä, enkä ollut täysin vakuuttunut, joten oli kiva antaa ravintolalle uusi mahdollisuus. Ennen kuin kerron mitään muuta menusta ja ruokapuolesta, ajattelin jakaa asukuvat eiliseltä:

Tilaisuus oli varsin rento, mutta Näsilinnan upean miljöön tietäen teki mieli laittaa huulipunaa ja pikkuisen arkivaatteita siistimmät vaatteet päälle. Kokomusta toimii tällaisissa tilanteissa erittäin hyvin ;-) Nuo Vagabondin kiilakorot pelastaa sellaisina päivinä, kun tarvii jotkut siistit kengät joissa on korkoa, mutta jos totta puhutaan, oon aika kyllästynyt noihin. Olis kiva löytää jotkut korolliset mustat nilkkurit, jotka eivät kuitenkaan ole niin järeät että tuntuvat tosi arkisilta, kuten esim. Vagabondin Dioonit tuntuvat. Pärjään kyllä näillä siihen asti kunnes täydelliset osuvat kohdalle.

merino wool jumper – H&M / leather skirt – 2nd hand / leather bag – & Other Stories / wedge boots – Vagabond 

2 kommenttia

 1. Avatar lusene /// 22/10/2015 / 14:45:47

  Kylläpäs näytät raikkaalta blondeilla hiuksilla! Sopii tosi hyvin. Kun on vielä punaista huulipunaa niin kyllä toimii.

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 22/10/2015 / 14:49:41

   Voi kiitos Lusene! :-* Mun hiukset näyttää blondeilta silloin kun ne on kiinni, mutta auki ollessa paljastuu että kyseessä on vaan raidat ;-) alta pilkottaa tummempi oma väri.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.