Aamupalalla Fazer Café Tempossa

Ravintolat Tampere, ruoka
7 kommenttia

Oon jo pitkään halunnut päästä Fazer Cafen brunssille tai aamupalalle ja tämä into vaan lisääntyi, kun luin hetki sitten Lunni leipoo -blogista Fazerin aamupalasta. Oli varsin oiva hetki viedä Henriikka aamupalalle tänään ja samalla tsekata, onko Fazerin aamupala kaikkien hehkutuksien arvoinen.

Valikoima oli ihanan kattava aamupalaksi, hyvä hinta-laatu-suhteeltaan ja lisäksi kahvilan henkilökunta oli ihan superystävällisen ja aidon tuntuista. Kahviin sai pyytämällä soijamaitoa, mutta täytyy sanoa, että omiin aamupaloihin verrattuna valikoima oli tosi vehnä- ja maitotuotepainotteista. Smoothieissa oli pohjana soijajugurttia, mutta leivät, leivokset, croissantit ja myslit ovat vehnää (jota välttelen arkiruuassani, mutta jolla herkuttelen kun tuntuu siltä). Olen kotona tottunut erilaiseen aamupalaan, mutta juuri siksi on luksusta kävellä valmiiseen pöytään ja herkutella joskus ihan erilaisilla jutuilla mitä yleensä. Ehdottomasti hintansa väärti.

Henriikallekin löytyi gluteenitonta leipää ja myös makeaa jälkiruokaa olisi saanut gluteenittomana. Mulle ei oikein maistu leivokset ja muut, joten olin iloinen, että kahvin kanssa sai jälkkäriksi croisanttia hillolla sekä juustoja ja viinirypäleitä.

Aamupalan saa Fazer Cafesta 12,90€ hintaan, kattavampi brunssi viikonloppuisin maksaa 19,90€. Aamupalaa on arkena tarjolla 7.30-10.30 ja viikonloppuisin 10.00-16.00. Oletteko te käyneet, mitä tykkäätte? Entä onko Tampereella joku salainen aamupala-helmi, josta minä en tiedä mitään? Aamupalaihmisenä arvostan vinkkauksia hulluna. Kaunista ja rentoa viikonloppua tyypit! x

Lisää luettavaa

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Tosi kiva lukea etenkin näitä ruokapostauksia että tietää minne kannatta suunnata kun Tampereella päin käy. Olen sunnuntaina käymässä tampereella ja katselin a la carte -ravintoloiden aukioloaikoja. Harmillista kyllä ei tunnu löytyvän ravintolaa joka olisi su iltaan saakka auki. Osaatko suositella yhtään sellaista, mielellään sekä kasvis-, että sekasyöjää miellyttävää? Vuosipäivä olisi tulossa ja sunnuntaina olisi ollut sitä kiva juhlistaa. :D

    1. Ala carte -rafloista siis, hmm! Mä suosittelisin Masua mutta jos makumaailma siellä ei iske, niin ravintola c, hella&huone, bertha? Jos noi taasen on budjetin yli, niiiiin inez on kiva istuskeluun, 2h+k on perinteinen ja perushyvä, mites henriks tai masuuni aika perinteisistä? Piemonte on ihana muutes, kurkkaapa onko se auki? Hmmm. Mitähän muita tulis mieleen…

  2. Mmmm namiii!! Käväsin tuolla myös tällä viikolla. Mä oon oikee sokerihiiri nii oikee harmitti kun ei meinannut masu vetää niin paljon ku ois tehny mieli! :D

    1. Hahaa, ymmärrän!! Toi on kyllä herkuttelijan taivas, mä oon ehkä ite tottunu vähän raikkaampiin aamupaloihin, mutta jos kaipaa just kahvin kanssa makeaa niin toi on super :-)

  3. Oi oi satutko tietämään mistä tuo Henriikan takkiasia on peräisin? Aivan ihana!

    1. No hitsi, en! Kommentoipa sen tontille :-) Henriikan tuntien voi kyllä olla myös joku kirppislöytö!