NOVEMBER PLAYLIST (I only chill with Banks)

musiikki
16 kommenttia

Hei tyypit, mulla ois kysymys!

SNAKEHIPS

Musiikkipostauksia ei kommentoida ihan hirveästi, mutta statiikasta ja bloglovinista nään, että ne on tykättyjä. Oon vaan alkanut tässä pohdiskella, että mikä olis teille mieluisin tapa saada musavinkkejä? Tämmöiset upotetut Youtube-videot (joiden estetiikasta en välitä, yhyy), Spotify-listat vai linkkaukset, joiden kautta pääsee kuuntelemaan biisin suoraan Spotifyssä?

Mua on nimittäin alkanut ärsyttää näiden youtube-postausten ulkonäkö, haha :-D tekisin mieluummin Spotify-listoja tai linkkauksia biiseihin Spotifyssä, miltä se kuulostaa? Tämmöisiä pohdintoja tänään. Tässäpä ois nyt kovimmat biisit hetkeen:


Mo – You’re Still a Mystery

TĀLĀ & Banks – Wolfpack

Kelela – Rewind

Snakehips ft. Tinashe & Chance The Rapper – All my friends

 

Wet – Chasing Pavements (Adele cover)

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Tykkään näistä sun biisivinkkauksista, muutaman uuden suosikin oonkin sun avulla löytänyt. :) Mutta ikinä en noita youtube-klippejä katso vaan aina spotifyn kautta etsin biisit. Iso peukku siis täältä spotify-linkeille! :)

  1. Kiitos Minni! :-* Jes, eli tämä puoltaisi Spotify-listoja tai linkkejä, kiitos kommentista!!

 2. Täällä yksi, joka liputtaa ehdottomasti spotify-listojen puolesta! Harmittaa aina, kun blogien youtube-musavinkkejä tulee harvemmin avattua, koska useimmiten luen blogeja puhelimen bloglovin-apin kautta eikä youtube-linkkejä tule avattua kun niitä saa kuunneltua blogien selailun ohella esim. toisessa välilehdessä. Sen sijaan spotify-listat ilahduttaa aina, kun niitä seuraamalla voi hyvän musiikin pariin palata helpommin jatkossakin :)

  1. JEEE, mahtavaaa! Ja hei totta, Spotify-linkithän pelaa puhelimellakin, en oo ees aatellu. Kiitos kommentista, näistä on mulle oikeasti iloa kun voin nyt lähteä miettiin miten teen :-)

 3. Jep, Spotify on tosi hyvä! Ite kyllä käytän ► -merkkiä biisin linkkaukseen ja lisään postaukseen ite ottamiani kuvia, jos biisejä ei löydy Spotifystä.

  Mutta Spotify voittaa tonkin tavan, tosin ite en oo saanu Spotify-soittolistoja mitenkään nätisti upotettua blogiin, linkki nyt toimii aina.

  1. Jee, kiitos kommentista! :-) Linkit siis erittäin ok. Haluaisin kans käyttää omia kuvia tms, jotenkin nää youtube-postaukset on niiin rumia :D

  1. Jes, kiitos Sanna! :-) Olipa kiva saada palautetta, mä siirryn Spotify-listoihin tai linkkeihin!

 4. Spotify-linkit ois huippuja! Monesti törmään kivoihin uusiin biiseihin just näiden sun vinkkausten kautta (suuret kiitokset!!!), enkä ikinä oo klikannu noita youtubeluukkuja vaan aina hakenu spotifysta ne, joten ainaki itteäni helpottais suorat linkit! Ja soittolistat on tietty näppäriä kans! :)

  Eli liputan ehdottomasti niiden puolesta ellei sit oo vaikka älyttömän siisti musiikkivideo tms jonka takia ois välttämätöntä nähdä videonaki se kappale! :D

  1. HUH JES! Mä jotenkin taas oon ite päätellyt että ois helpompi laittaa biisit soimaan jos selaa esim. blogeja koneella, niin jäis vaan välilehdelle auki. Mutta niin moni taitaa lukea blogit mobiilistikin ettei tuo toimi. JESjes, hyvä saada kannatusta Spotifylle! Luulen että Spotify-linkit ois helpoin, tai sit alkaa tehdä jotain blogille omistettua listaa johon aina päivittää ne biisit, jotka myös linkkaa blogiin. Joooo. Jotain biisejä ei tietty oo Spotifyssä, mutta suurin osa onneks!

 5. Täältä kans peukku Spotifylle! Helposti jää kuuntelematta Youtube-jutut, koska sillon tän sivun pitäis olla auki että biisi soi (ja usein musiikkipostauksissa ei oo niin paljon luettavaa että sitä riittäis koko biisin ajaksi :D), Spotifytä voi kuunnella samalla vaikka vaihtais sivua välillä. Lisäks kivan biisin voi laittaa heti jemmaan jollekin omalle listalle, Youtuben biisit sit helposti unhohtuu vaikka natsaiskin. Mä jaksaisin kuunnella listojakin, mutta ei yhen biisin linkitkään huonoja :–)

  1. Jee,kiitos Piia! Ihana kuulla että Spotify-linkit tai -listat toimii. Mitenhän ihmeessä oon aatellu että Youtube-upotukset ois parempi kun en tykkää niistä itsekään?! :D HUOH. Joskus kantsii vähän kyseenalaistaa omia rutiinejaan.

   Jes, kiitos siis. Aattelin että laitan biisit linkeillä ja alaan koota jotain jättilistaa tai kuukausittaisia listoja, johon sit sujauttaisin biisit sitä mukaa kun vinkkailen niistä. Listoista kuitenkin näkee milloin mitäkin on lisätty niin sieltä vois sit kuunnella vaikka vaan ne uudet vinkkaukset :-)

 6. heeiii tulit mieleen, kun radiossa soi Cina Poladan biisi Y.D.D.M. ! ootko mahtanut kuulla? ei mitään tajunnan ympäri pyöräyttävää, mutta sellaista kivaa kepeää fiilistelymusaa :- )

  1. Heiii söpöliini, eikä! :’-) Ihanaa että tuun sun mieleen, hih! Enpä ollut kuullut, mutta oikeessa oot, kiva biisi! Harmi ettei sitä löydy Spotifystä, ois heti päässyt listalle. Hihii ihana kun vinkkasit, tulipa kiva mieli!