Täydellinen villakangastakki

muoti
10 kommenttia

Tässä on mun tän syksyn ja talven lempparitakki. Minimumin pitkä villakangastakki Inchistä. Olen metsästänyt pitkää, hyvin istuvaa villakangastakkia jo muutaman vuoden, mutta uskokaa kun kerron ettei se ole helpoin ostos. Pitkät takit on mulle usein ihan liian pitkiä ja usein myös liian isoja hartioista tai oudon mallisia. Kun takki on pitkä, tulee sen istua hyvin, jotta takki näyttää päällä imartelevalta. Tämä on juuri sellainen!

Mulla oli ollut mielessäni kamelinvärinen pitkä villakangastakki, mutta kun kohdalle osui oikean mittainen ja hyvin istuva takki harmaana, olin myyty. Harmaa kestää takuulla aikaa ja kun takki kerrankin istuu, on siitä vaikea irrottaa näppejään. Ensiksi ihastuin pitkiin villatakkeihin, sitten tuli pidemmät liehutakit ja nyt pitkä ulkotakki.

coat – Minimum / Inch”, turtle neck jumper – Mom’s old, jeans – Bik Bok, boots – River Island


Mulla ja Inchillä alkaa tänään yhteistyöviikko – nappaan viikoksi haltuuni Inchin Instagram-tilin ja olen kehitellyt teitä varten yhden aika kivan jutun, joten nyt jos koskaan kannattaa seurata Inchiä Instagramin puolella. Kirjoittelin Inchin blogin puolellekin, j0ten jos kiinnostaa mun mietteet mun lempparivaatekaupasta, niin kurkatkaas täältä.

Inch on kyllä aivan ehdottomasti Tampereen kivoin vaateliike – sieltä saa superhyvää palvelua ja valikoima on harkittu ja laadukas. En ole joutunut kertaakaan pettymään tuotteiden laatuun ja esimerkiksi reilu vuosi sitten yhteistyön merkeissä saatu Tiger of Swedenin neuletakki on yhä priimassa kunnossa, vaikka olen käyttänyt sitä ihan hulluna.

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. Joo, mäkin oon yrittänyt just sellaisena kamelinvärisenä, eikä muuten oo löytynyt. :–( Inchistä löytyis ;-)

  1. Siis kuolasin tätä takkia kun postasit tästä ja nyt eilen kävin UFFilla ja siellä vaan roikkui kolmen euron päivänä AIVAN ihana harmaa, pitkä villakangastakki. Mikä säkä!