Isänpäivän lahjavinkit / Mr Bear Family viiksi- ja partatuotteet

kauneus, luonnonkosmetiikka
10 kommenttia

* Yhteistyössä Mr Bear Familyn maahantuojan kanssa

Ensi viikonloppuna on isänpäivä, eli mainio syy hemmotella isiä.

Pakko myöntää, ettei isänpäivälahjan keksiminen aina ole se helpoin juttu, etenkin kun omaa isääni juhlitaan syksyllä kahdesti; synttäreinä ja isänpäivänä, eikä se joulukaan tietysti ole kaukana noista muista juhlista. Rakastan miettiä lahjoja ja antaa niitä, mutta joskus ideat alkavat loppua kesken – siksipä arvostan hyviä lahjavinkkejä, joten toivon että tässä on yksi sellainen muille lahjaideoiden kanssa painiville! (En muuten tiedä oletteko hoksanneet, mutta muita lahjavinkkejä löytyy blogista gift ideas -tägin alta.)

Nimittäin luonnolliset Mr Bear Familyn parta- ja viiksituotteet isälle!

Ruotsalaiseen Mr Bear Family -tuoteperheeseen kuuluu viiksivahat, partavahat, partashampoot, partaöljyt sekä partaharja ja -kampa. Tuotteet tehdään käsin Ruotsissa (melkoista lähikosmetiikkaa!) luonnollisista raaka-aineista ja sarja on saanut alkunsa sen perustajan ongelmista löytää hyviä tuotteita viiksien ja parran hoitoon. Mitään raaka-aineita ei ole testattu eläimillä eikä tuotteissa käytetä synteettisiä ihoa tukkivia raaka-aineita, kuten esimerkiksi mineraaliöljyjä (eli esim. vaseliinia). Kaiken lisäksi pakkaukset ovat tosi tyylikkäitä; niiden ulkoasun on suunnitellut ruotsalainen tatuointisuunnittelija. Kuulostaa ja näyttää hyvältä, eikö vain?

Sarjaan kuuluu kolme tuoksuperhettä: raikas Citrus, metsäinen Wilderness ja miellyttävä Woodland. Tuoksuvat ovat luonnollisia ja sopivan mietoja, eivät siis sotkeudu esimerkiksi parfyymin kanssa häiritsevästi. Kaikki parran ja viiksien hoitotuotteet ovat saatavilla näissä kolmessa tuoksussa. Luonnolliset tuoksut ovat mieleeni, joten pidän näiden kaikkien tuoksusta. Jos pitää valita, niin Woodland taitaa nousta hieman ylitse muiden ja veikkaan, että oma isänikin pitäisi siitä.

Partaöljyt hoitavat parran lisäksi myös ihoa. Näistä öljyistä löytyy mm. arganöljyä, manteliöljyä ja limettiöljyä. Öljyt on lasisessa pipettipullossa ja lasipullo on pakattu tyylikkääseen pahvikoteloon.

Mr Bear Familyn valikoimiin kuuluu myös partaharja ja -kampa. Tuo matkakokoinen harja on pakattu niin nätisti, että se on jo sellaisenaan kiva ja tyylikäs lahja. Kuvassa oleva iso pullo on partashampoota. Se lupaa rauhoittaa ihoa parran alla. Shampoo on ainut tuotteista, joka ei ole täysin luonnollinen.

Parta- ja viiksivahoissa on hyvin samanlaiset incit, mitä partaöljyissä, eli ovat varsin hoitavia tuotteita nekin. Vahat ovat koostumukseltaan jämäkkiä, pääraaka-aineena onkin shea-voita ja mehiläisvahaa. Tuotetta lämmitetään ensin hieman ja levitetään sitten. Viiksille ja parralle on omat tuotteensa (parralle 60ml ja viiksille 30ml hienot metalliputelit).

Kurkkaa koko Mr Bear Familyn valikoima Ruohonjuuresta. Tuotteet ovat siellä sopivasti alennuksessa, eli jos isänpäivälahja on jo hankittu, voisi näissä olla ideaa myös joululahjaksi. ;-) Näin tyylikkäät ja hyvännäköiset tuotteet ilahduttavat takuulla myös poikaystävää ja veljeä siinä missä isääkin.


Tiedän, että siellä on paljon luonnonkosmetiikkaa käyttäviä ja luonnonkosmetiikasta kiinnostuneita, joten uteliaana kyselen, käyttävätkö poikaystävänne tai miespuoliset perheenjäsenenne luonnonkosmetiikkaa? Tokihan miehet voivat käyttää myös naisille markkinoituja tuotteitaja useat tuotteet ovatkin unisex-tuotteita jo raikkaiden ja neutraalien tuoksujensa puolesta. Musta on superia, että myös suoraan miehille tarkoitetut tuotteet voivat olla luonnollisia ja näyttää hyvältä.

Lisää luettavaa

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Tarvii varmaan käydä ostamassa tollanen viiksivaha ylläriksi miehelle, sillä kun tuntuu jämähtäneen toi viiksi”kokeilu” päälle… Eli kiitos taas vinkistä!

  Ja hei ihan offtopiccina: Oon miettiny jo vuosia, miten toi inci oikeen lausutaan? :D Onks se siis ”inki” vai ”intsi” vai mikä? :D

  1. Jee! :D Kampin Ruohonjuuresta löytyy, muuten sit verkosta mutta sähän oletkin Helsingissä nykyisin, eiks vaan?

   Mä oon aina kuullut vaan inkiä koolla! :-) Inki-listoista jengi puhuu, eli koona mä tuon c:n lausuisin.

 2. partashampoo!! haha! harmi kun isukilla ei ole partaa tai viiksiä. ehkä se kasvattaa semmoiset eläkkeelle päästyään
  aattelin vaan leipoa gluteenittomia mokkapaloja isänpäiväksi :’–)

  1. Namnam, just hyvä lahja! :D meillä on isille kans yllärilahja, mutta aloin miettiä että toi partaöljy vois olla aika hauska. ISIN VIIKSILLE nimittäin. HAHAA.

 3. Vau, kuulostaa ja näyttää hyvältä :) Näitä voisin hommata poikaystävälleni, joka muuten mun suosituksesta on käyttänyt jo useamman vuoden ajan luonnonkosmetiikkaa. Osittain samoja tuotteita kuin mä ja osittain atooppiselle iholle sopivia, tosi rasvaisia tuotteita, jotka taas ei sovi mulle muuten kuin yökäyttöön :)

  1. Ouiii jes! :-) mainiota! Ja hyvä että poikaystävällekin on löytynyt oikeanlaisia tuotteita :-) Atooppinen iho joo tarvitsee niin omanlaistaan hoitoa että varmaan moni sellainen tuote onkin sulle liian tuhti tai hoitava.

 4. Joo, meillä käytetään samaa shampoota ja suihkusaippuaa poikaystävän kanssa, usein tuoksuttomia. Myös dödö on hänellä luonnonkosmetiikkaa, ja parranajosaippua. Ja tietty hammastahna. Muuta kosmetiikkaa hän ei taida oikeastaan käyttäkään :)

 5. Ihanaa, parralle oma harja ja kampa! Sitä olen aina ihmetellytkin, miksei omaa pikkukampaa saa mistään… Harmi vain että miekkoseni ajeli juuri kaikki naamakarvansa pois. Iskänkin viikset on niin jämptin siistit aina, ettei kampaa tartte…

  Meillä molemmat käyttää vain luonnonkosmetiikkaa (jos muutamaa miehen dödöä ei lasketa). Kaikki pesuaineet ovat luonnollisia ja kodin puhdistustuotteet. Parasta on se, että ikuisesti rasvakammoinen mussukkani suostuu joskus luonnonkosmetiikan rasvoja käyttämäänkin, koska niiden imeytyminen tapahtuu niin nopeasti :)

 6. haluisin itseki parran et voisin käyttää näitä tuotteita!!! ja meiksin poikaystävää ei kauheesti kiinnosta käyttääks hän luonnollisia tuotteita vai ei, ainoastaan jojobaöljyy oon saanu sen käyttämään, ku se auttaa tosi hyvin suupeeer kuivaan ihoon!

  1. Hahaa, jep :-D Mut just toi, että jos tuote toimii niin eipä sen väliä onko luonnollista vai ei – tai siis MAHTAVAA jos luonnollinen kelpaa vaik ei luonnonkosmetiikka sinällään kiinnostais :-)