Hengähdystauko Helsingissä

/// lifestyleTags: ,

Suloinen startti viime viikonlopulle, Maj oli hoitanut meille ylläriksi hotellimajoituksen ihan ydinkeskustasta, Sokos Hotel Vaakunasta. Hotelli on tyyliltään perinteinen, mutta oikein kutsuva ja lempeä. Ja mitkä maisemat tuolta seitsemännen kerroksen huoneesta olikaan! Helsinki näytti niin kauniilta harmaasta kelistä huolimatta.

Ennen illan pikkujoulumeininkejä käväisin haalimassa kukkaisenergiaa Finlaysonin kevät-kesä 2016 -malliston lanseerauksessa, jossa teemana todella oli kukat. Miten täydellinen piristys harmaaseen päivään ja illan kaatosateeseen.

Tarjolla oli kukkateemaan sopien Sami Tallbergin villiyrttiherkkuja, ai ettttää. Ja miten nättejä annoksia saa, kun mukana on kukkia, nuppuja, heiniä ja muuta hentoa ja ihanaa. Inspistä omiin kattauksiin.

Olen kuullut huhua, että hotelleissa majoittumisesta tulee tylsää, jos se on osa arkea esim. töiden takia – toistaiseksi mä ainakin vain nautiskelen! Hotellimajoittuminen on kyllä just sitä luksusta mun arkeen, tuntuu niin kivalta kävellä valmiiseen aamupalapöytään ja sujahtaa puhtaisiin lakanoihin. Ja jos käy tuuri, niin hotellihuoneessa on amme – siinä vasta luksusta, josta en oo koskaan päässyt arjessani nauttimaan.

4 kommenttia

 1. Avatar Liinu* /// 25/11/2015 / 08:15:53

  Ida! Kiitos sulle super ihanasta ja inspiroivasta blogista! Käyn täällä satunnaisesti ja aina jää hyvä fiilis sun postauksista. Samalla tavalla kuin kukat, sä tuot piristystä ainakin tämän lukijan arjen harmauteen. :)

  Mistä muuten tuo harmaa neule? Näyttää samaan aikaan maailman kevyimmälle ja lämpimimmälle. 8)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 25/11/2015 / 08:31:52

   Voi Liinu, et arvaa miten ihana oli heräämisen jälkeen lukea tämä! Kiitos kaunis, ihana tietää.

   Tuo neule on juurikin aivan unelman kevyt mutta maailman lämpimin; se on cashmerea ja Samsoe&Samsoe-merkkinen. Omani on Inchistä.

   Vastaa
 2. Avatar Liinu* /// 25/11/2015 / 14:50:06

  Kiitos Ida sulle nopeasta vastauksesta. Kuvien perusteella jo näytti, että paidan materiaalit kohdallaan. Hetken jo mietin josko se olis Arelan käsialaa ja nyt sulta olikin tullut uusi ihana postaus Arelasta. <3

  Mielelläni luen lisää myös muista sun lempparivaatemerkeistä. Kuten itsekkin totesit, eettiset ja ekologiset vaatteet ei turhan paljon näkyvyyttä saa. Eli uudet tuttavuudet siltä saralta on kyllä tervetulleita. :)

  Vastaa
 3. […] Hotel Original Kluuvissa onkin tosi basic, oli sijainti super ja huoneessa leveät ikkunalaudat. Sokos Hotel Vaakunaa parempaa sijaintia ja näköalaa saa hakea, mutta tyylillisesti hotelli on […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.